Тушковані кабачки з помідорами і часником

Ікра кабачкова
Така ікра готується просто, особливо якщо є мультиварка. Можна подати її окремо – з грінками, лавашем, хлібцями, або на гарнір до м'яса, або з рисом або з пастою.
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину і моркву, моєму помідори і кабачки. Шаткуємо цибулю подрібніше, моркву і кабачок подрібнюємо або за допомогою кухонного комбайна або тремо на тертці. У каструлю вливаємо олію, кладемо цибулю і моркву і тушкуємо, виставивши на таймері 15 хвилин. Додаємо кабачки і продовжуємо готувати в тому ж режимі півгодини або трохи довше – залежить від моделі. Томати пропускаємо через м'ясорубку, часник подрібнюємо за допомогою преса. Додаємо томати, солимо, перчимо, кладемо часник і петрушку дрібно нашатковану. Тушкуємо ще 15 хвилин.
Як бачите, тушкувати кабачки з баклажанами і помідорами в мультиварці дуже просто. У казані готується ікра трохи швидше, але не вийде відійти від плити – необхідно періодично помішувати, щоб не пригоріло.
Тушковані кабачки з баклажанами
Можна приготувати більш насичене за смаком страва – воно теж чудово поєднується з макаронами, кашами та й просто в якості легкого овочевого страви всім сподобається. Приготуємо кабачки, тушковані з баклажанами часником і помідорами.
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву чистимо, кабачки, помідори і баклажани миємо, нарізаємо всі: цибуля – чверть кільцями,

Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки, тушковані з морквою і цибулею
Класика легкого літнього вечері - тушковані овочі. Їх і просто приготувати, і шлунок не особливо перевантажують. І, звичайно, в основі повинні бути

Кабачки і баклажани, тушковані з овочами
Легкі страви завжди були популярні. Широка сполучуваність овочів дозволяє майже до нескінченності урізноманітнити щоденне меню. Найбільш популярним

Кабачки з часником
Кабачки з часником можуть бути приготовлені у вигляді основного блюда, закуски або бутербродів, в будь-якому випадку вони стануть прикрасою столу і

Тушковані баклажани з помідорами
Приготувати швидко смачне блюдо цілком можливо, особливо влітку, коли навколо безліч свіжих овочів. Сьогодні ми пропонуємо приготувати тушковані

Кабачки, смажені з часником і помідорами
З появою перших молоденьких кабачків, вони так і просяться, щоб їх засмажили з помідорами і подали з часниковим соусом. Ці надзвичайно смачні та

Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.