Кабачки, тушковані з морквою і цибулею

Кабачки тушковані з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Цибулини обробляємо, дрібненько ріжемо і підрум'янюємо овочі до золотистого кольори. Цим часом зрізаємо з кабачків жорстку шкірку і подрібнюємо їх кубиками. Викладаємо в обжарку, приправляємо спеціями, вливаємо трохи холодної води і тушкуємо на середньому вогні хвилин 20. Після цього додаємо в блюдо рубану зелень, кидаємо часник, нашатковану кружечками, перемішуємо, чекаємо ще 3 хвилинки і знімаємо сковороду з вогню.
Кабачки тушковані з баклажанами морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо всі овочі: промиваємо їх, очищаємо і нарізаємо скибочками. Тепер беремо сковороду, наливаємо трохи олії і кидаємо кабачки. Потім додаємо молоді баклажани, помідори, моркву і цибулину. Включаємо вогонь і тушкуємо овочі 25 хвилин, до готовності, накривши зверху кришкою. Після цього приправляємо блюдо спеції, перемішуємо і кидаємо в рагу подрібнений часник. Подаємо готове блюдо гарячим, прикрасивши рубаною свіжої зеленню, з келихом червоного вина і шматком добре запеченого м'яса.
Рецепт тушкованих кабачків з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі обробляємо і шаткуємо: морква – соломкою, цибулю і кабачки – кубиками, а баклажани – невеликими скибочками. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо часточками. У сковороду наливаємо трохи масла, розігріваємо його на сильному вогні і кидаємо баклажани. Потім додаємо моркву, кабачки і цибулю. Накриваємо зверху кришкою і тушкуємо овочі 5 хвилин. Після цього додаємо трохи борошна, перемішуємо, кладемо помідори і приправляємо всі спеціями. У самому кінці додаємо подрібнений часничок, розмішуємо і даємо овочевого рагу трохи настоятися. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо до столу.
Кабачки тушковані з морквою і цибулею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування

Моркву і ріпчасту цибулю чистимо і шаткуємо тонкими скибочками. Кабачки розрізаємо кубиками, добре підсолюємо і залишаємо в мисці. Коли вони виділять достатньо соку, відкидаємо овочі на друшляк. Присипаємо борошном і перемішуємо. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо прилад на режим «Смаження» на 25 хвилин. Викладаємо цибульку з морквою і підрум'янюємо овочі, помішуючи. Коли вони злегка підрум'яняться, кидаємо кабачки, перемішуємо і готуємо до кінця програми. Після звукового сигналу вливаємо розведену теплою водою томатну пасту, кидаємо за смаком спеції, перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «Гасіння». Коли пролунає сигнал готовності, додаємо подрібнену свіжу петрушку і часник.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тушковані кабачки з м'ясом
З кабачків за сезон готується неймовірне безліч страв. Їх смажать, запікають, навіть солодкі готують з нього. Пропонуємо тушкувати цей чудовий овоч в

Тушковані овочі - рецепт
У літній сезон найбільш поширеною стравою є по-різному приготовані овочі, адже в цей період немає бажання перевантажувати організм важкою їжею.

Тушковані кабачки з рисом
Скільки ж чудових страв можна приготувати з кабачків. Їх смажать, запікають і навіть варять компот. Пропонуємо їх згасити в компанії з рисом. Додайте

Тушковані кабачки в мультиварці
Багатьох господинь підкорила мультиварка не тільки своїм достоїнством швидкого приготування страв, але і функцією тривалого гасіння. Таким чином

Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.

Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або