Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кабачки, тушковані з морквою і цибулею

Кабачки, тушковані з морквою і цибулею

1-11-2015, 23:45
1 081
Кабачки, тушковані з морквою і цибулею
Кабачки, тушковані з цибулею і морквою, – просте блюдо з свіжих овочів, яке легко готується і до того ж ще дуже корисно. Таке рагу чудово підходить до риби, м'яса і може послужити хорошим гарніром.

Кабачки тушковані з морквою і цибулею


Інгредієнти:

  • кабачок – 1 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • спеції;

  • олія рослинна;

  • часник – 2 зубчики;

  • вода холодна – 3 ст. ложки;

  • свіжа зелень – для прикраси.


  • Приготування
    Отже, моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Цибулини обробляємо, дрібненько ріжемо і підрум'янюємо овочі до золотистого кольори. Цим часом зрізаємо з кабачків жорстку шкірку і подрібнюємо їх кубиками. Викладаємо в обжарку, приправляємо спеціями, вливаємо трохи холодної води і тушкуємо на середньому вогні хвилин 20. Після цього додаємо в блюдо рубану зелень, кидаємо часник, нашатковану кружечками, перемішуємо, чекаємо ще 3 хвилинки і знімаємо сковороду з вогню.

    Кабачки тушковані з баклажанами морквою і цибулею


    Інгредієнти:

  • олія оливкова – 2 ст. ложки;

  • кабачок – 2 шт.;

  • баклажан – 2 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • часник – 2 зубчики;

  • морква – 1 шт.;

  • зелень свіжа .


  • Приготування
    Спочатку готуємо всі овочі: промиваємо їх, очищаємо і нарізаємо скибочками. Тепер беремо сковороду, наливаємо трохи олії і кидаємо кабачки. Потім додаємо молоді баклажани, помідори, моркву і цибулину. Включаємо вогонь і тушкуємо овочі 25 хвилин, до готовності, накривши зверху кришкою. Після цього приправляємо блюдо спеції, перемішуємо і кидаємо в рагу подрібнений часник. Подаємо готове блюдо гарячим, прикрасивши рубаною свіжої зеленню, з келихом червоного вина і шматком добре запеченого м'яса.

    Рецепт тушкованих кабачків з морквою і цибулею


    Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • кабачок – 1 шт.;

  • помідори стиглі – 3 шт.;

  • баклажани – 2 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • борошно – 2 ст. ложки;

  • спеції;

  • масло рослинне – 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Всі овочі обробляємо і шаткуємо: морква – соломкою, цибулю і кабачки – кубиками, а баклажани – невеликими скибочками. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо часточками. У сковороду наливаємо трохи масла, розігріваємо його на сильному вогні і кидаємо баклажани. Потім додаємо моркву, кабачки і цибулю. Накриваємо зверху кришкою і тушкуємо овочі 5 хвилин. Після цього додаємо трохи борошна, перемішуємо, кладемо помідори і приправляємо всі спеціями. У самому кінці додаємо подрібнений часничок, розмішуємо і даємо овочевого рагу трохи настоятися. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо до столу.

    Кабачки тушковані з морквою і цибулею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • борошно – 1 ст. ложка;

  • кабачки – 4 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки;

  • томатна паста – 05 ст.;

  • мелений коріандр – щіпка;

  • зелень петрушки;

  • спеції;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Кабачки, тушковані з морквою і цибулею

    Моркву і ріпчасту цибулю чистимо і шаткуємо тонкими скибочками. Кабачки розрізаємо кубиками, добре підсолюємо і залишаємо в мисці. Коли вони виділять достатньо соку, відкидаємо овочі на друшляк. Присипаємо борошном і перемішуємо. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо прилад на режим «Смаження» на 25 хвилин. Викладаємо цибульку з морквою і підрум'янюємо овочі, помішуючи. Коли вони злегка підрум'яняться, кидаємо кабачки, перемішуємо і готуємо до кінця програми. Після звукового сигналу вливаємо розведену теплою водою томатну пасту, кидаємо за смаком спеції, перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «Гасіння». Коли пролунає сигнал готовності, додаємо подрібнену свіжу петрушку і часник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушковані кабачки з м'ясом
    Тушковані кабачки з м'ясом
    З кабачків за сезон готується неймовірне безліч страв. Їх смажать, запікають, навіть солодкі готують з нього. Пропонуємо тушкувати цей чудовий овоч в
    Тушковані овочі - рецепт
    Тушковані овочі - рецепт
    У літній сезон найбільш поширеною стравою є по-різному приготовані овочі, адже в цей період немає бажання перевантажувати організм важкою їжею.
    Тушковані кабачки з рисом
    Тушковані кабачки з рисом
    Скільки ж чудових страв можна приготувати з кабачків. Їх смажать, запікають і навіть варять компот. Пропонуємо їх згасити в компанії з рисом. Додайте
    Тушковані кабачки в мультиварці
    Тушковані кабачки в мультиварці
    Багатьох господинь підкорила мультиварка не тільки своїм достоїнством швидкого приготування страв, але і функцією тривалого гасіння. Таким чином
    Тушковані кабачки з помідорами
    Тушковані кабачки з помідорами
    Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.
    Кабачки, тушковані з картоплею
    Кабачки, тушковані з картоплею
    Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або