Кабачки, тушковані з морквою і цибулею
Кабачки, тушковані з цибулею і морквою, – просте блюдо з свіжих овочів, яке легко готується і до того ж ще дуже корисно. Таке рагу чудово підходить до риби, м'яса і може послужити хорошим гарніром.
Інгредієнти:
кабачок – 1 шт.;
морква – 2 шт.;
цибулина – 2 шт.;
спеції;
олія рослинна;
часник – 2 зубчики;
вода холодна – 3 ст. ложки;
свіжа зелень – для прикраси.
Приготування
Отже, моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Цибулини обробляємо, дрібненько ріжемо і підрум'янюємо овочі до золотистого кольори. Цим часом зрізаємо з кабачків жорстку шкірку і подрібнюємо їх кубиками. Викладаємо в обжарку, приправляємо спеціями, вливаємо трохи холодної води і тушкуємо на середньому вогні хвилин 20. Після цього додаємо в блюдо рубану зелень, кидаємо часник, нашатковану кружечками, перемішуємо, чекаємо ще 3 хвилинки і знімаємо сковороду з вогню.
Інгредієнти:
олія оливкова – 2 ст. ложки;
кабачок – 2 шт.;
баклажан – 2 шт.;
цибулина – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
морква – 1 шт.;
зелень свіжа .
Приготування
Спочатку готуємо всі овочі: промиваємо їх, очищаємо і нарізаємо скибочками. Тепер беремо сковороду, наливаємо трохи олії і кидаємо кабачки. Потім додаємо молоді баклажани, помідори, моркву і цибулину. Включаємо вогонь і тушкуємо овочі 25 хвилин, до готовності, накривши зверху кришкою. Після цього приправляємо блюдо спеції, перемішуємо і кидаємо в рагу подрібнений часник. Подаємо готове блюдо гарячим, прикрасивши рубаною свіжої зеленню, з келихом червоного вина і шматком добре запеченого м'яса.
Інгредієнти:
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
кабачок – 1 шт.;
помідори стиглі – 3 шт.;
баклажани – 2 шт.;
часник – 3 зубчики;
борошно – 2 ст. ложки;
спеції;
масло рослинне – 3 ст. ложки.
Приготування
Всі овочі обробляємо і шаткуємо: морква – соломкою, цибулю і кабачки – кубиками, а баклажани – невеликими скибочками. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо часточками. У сковороду наливаємо трохи масла, розігріваємо його на сильному вогні і кидаємо баклажани. Потім додаємо моркву, кабачки і цибулю. Накриваємо зверху кришкою і тушкуємо овочі 5 хвилин. Після цього додаємо трохи борошна, перемішуємо, кладемо помідори і приправляємо всі спеціями. У самому кінці додаємо подрібнений часничок, розмішуємо і даємо овочевого рагу трохи настоятися. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
борошно – 1 ст. ложка;
кабачки – 4 шт.;
морква – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
масло рослинне – 2 ст. ложки;
томатна паста – 05 ст.;
мелений коріандр – щіпка;
зелень петрушки;
спеції;
часник – 2 зубчики.
Приготування
Моркву і ріпчасту цибулю чистимо і шаткуємо тонкими скибочками. Кабачки розрізаємо кубиками, добре підсолюємо і залишаємо в мисці. Коли вони виділять достатньо соку, відкидаємо овочі на друшляк. Присипаємо борошном і перемішуємо. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо прилад на режим «Смаження» на 25 хвилин. Викладаємо цибульку з морквою і підрум'янюємо овочі, помішуючи. Коли вони злегка підрум'яняться, кидаємо кабачки, перемішуємо і готуємо до кінця програми. Після звукового сигналу вливаємо розведену теплою водою томатну пасту, кидаємо за смаком спеції, перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «Гасіння». Коли пролунає сигнал готовності, додаємо подрібнену свіжу петрушку і часник.
Кабачки тушковані з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. Цибулини обробляємо, дрібненько ріжемо і підрум'янюємо овочі до золотистого кольори. Цим часом зрізаємо з кабачків жорстку шкірку і подрібнюємо їх кубиками. Викладаємо в обжарку, приправляємо спеціями, вливаємо трохи холодної води і тушкуємо на середньому вогні хвилин 20. Після цього додаємо в блюдо рубану зелень, кидаємо часник, нашатковану кружечками, перемішуємо, чекаємо ще 3 хвилинки і знімаємо сковороду з вогню.
Кабачки тушковані з баклажанами морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку готуємо всі овочі: промиваємо їх, очищаємо і нарізаємо скибочками. Тепер беремо сковороду, наливаємо трохи олії і кидаємо кабачки. Потім додаємо молоді баклажани, помідори, моркву і цибулину. Включаємо вогонь і тушкуємо овочі 25 хвилин, до готовності, накривши зверху кришкою. Після цього приправляємо блюдо спеції, перемішуємо і кидаємо в рагу подрібнений часник. Подаємо готове блюдо гарячим, прикрасивши рубаною свіжої зеленню, з келихом червоного вина і шматком добре запеченого м'яса.
Рецепт тушкованих кабачків з морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Всі овочі обробляємо і шаткуємо: морква – соломкою, цибулю і кабачки – кубиками, а баклажани – невеликими скибочками. З помідорів знімаємо шкірку і нарізаємо часточками. У сковороду наливаємо трохи масла, розігріваємо його на сильному вогні і кидаємо баклажани. Потім додаємо моркву, кабачки і цибулю. Накриваємо зверху кришкою і тушкуємо овочі 5 хвилин. Після цього додаємо трохи борошна, перемішуємо, кладемо помідори і приправляємо всі спеціями. У самому кінці додаємо подрібнений часничок, розмішуємо і даємо овочевого рагу трохи настоятися. Готову страву прикрашаємо рубаною зеленню і подаємо до столу.
Кабачки тушковані з морквою і цибулею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і ріпчасту цибулю чистимо і шаткуємо тонкими скибочками. Кабачки розрізаємо кубиками, добре підсолюємо і залишаємо в мисці. Коли вони виділять достатньо соку, відкидаємо овочі на друшляк. Присипаємо борошном і перемішуємо. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, включаємо прилад на режим «Смаження» на 25 хвилин. Викладаємо цибульку з морквою і підрум'янюємо овочі, помішуючи. Коли вони злегка підрум'яняться, кидаємо кабачки, перемішуємо і готуємо до кінця програми. Після звукового сигналу вливаємо розведену теплою водою томатну пасту, кидаємо за смаком спеції, перемішуємо, закриваємо кришку мультиварки і виставляємо режим «Гасіння». Коли пролунає сигнал готовності, додаємо подрібнену свіжу петрушку і часник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушковані кабачки з м'ясом
З кабачків за сезон готується неймовірне безліч страв. Їх смажать, запікають, навіть солодкі готують з нього. Пропонуємо тушкувати цей чудовий овоч в
Тушковані овочі - рецепт
У літній сезон найбільш поширеною стравою є по-різному приготовані овочі, адже в цей період немає бажання перевантажувати організм важкою їжею.
Тушковані кабачки з рисом
Скільки ж чудових страв можна приготувати з кабачків. Їх смажать, запікають і навіть варять компот. Пропонуємо їх згасити в компанії з рисом. Додайте
Тушковані кабачки в мультиварці
Багатьох господинь підкорила мультиварка не тільки своїм достоїнством швидкого приготування страв, але і функцією тривалого гасіння. Таким чином
Тушковані кабачки з помідорами
Якщо ви віддаєте перевагу страви з овочів зверніть увагу на наші рецепти. Сьогодні ми розповімо про те, як готувати тушковані кабачки з помідорами.
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або