Курячі нагетси в домашніх умовах
Невеликі шматочки курятини, обвалені в хрусткій паніровці і доповнені соусом – вже давно перетворилися з традиційно американського снека в широко улюблений російський. Нагетси з курки – відмінна закуска під пиво чи просто так, а також м'ясне доповнення до гарніру, яке із задоволенням поглинають діти. Про те, як приготувати курячі нагетси ми розповімо в цьому матеріалі.
Закупивши куряче філе і приготувавши нагетси за цим рецептом, ви можете заморозити їх, а потім, при необхідності, обсмажувати у фритюрі або запікати. Так з домашнього напівфабрикату вийде апетитний перекус, приготування якого займе лічені хвилини.
Інгредієнти:
куряче філе - 480 м;
часник сушений - 1 ст. ложка;
сушений чилі і орегано - 1 ч. ложці;
цедра і сік одного лимона;
вершкове масло - 35 г;
борошно і хлібна крихта - для панірування;
яйце - 1 шт.
Приготування
Наріжте куряче філе довільно, але досить крупно. Покладіть шматочки м'яса в чашу блендера і збийте з сушеним часником, чилі, орегано, цитрусовим соком і цедрою. М'ясо повинно бути подрібнене, але не повинно перетворитися в однорідний фарш, нехай у нього залишиться текстура. Доповніть курятину розтопленим вершковим маслом і сформуйте з неї невеликі котлетки-нагетси. Обваляйте кожен у борошні, занурте у збите яйце і обсипте хлібної крихтою.
Розігрійте масло у фритюрі і підрум'яньте в ньому нагетси. Подавайте гарячими в компанії улюблених соусів.
Незважаючи на те, що класичний рецепт нагетсів передбачає смаження у фритюрі, як разюче більш корисною альтернативи пропонуємо запекти їх в духовці. Хрустка скоринка і соковитість м'яса від цього не страждає, зате калорій в готовому продукті помітно менше.
Інгредієнти:
куряче філе - 440 г;
борошно - 35 г;
сушені італійські трави, цибулю - по 1 ч. ложці;
хлібна крихта - 75 г;
яєчні білки - 4 шт.
Приготування
Куряче філе наріжте на шматочки приблизно однакового розміру і форми. Кожен з скибочок курятини приправити морською сіллю і обваляйте в борошні. Окремо збийте яєчні білки і занурте в них філе відразу після обсипання борошном. Перед розміщенням на деку, обваляйте курку в хлібній паніровці. Готуйте курячі нагетси в домашніх умовах в розігрітій до 215 градусів духовці 12-15 хвилин.
Одним з улюблених наповнювачів для курячих снеків є сир, який ми вирішили обернути шматочком шинки, а потім помісити всередину нагетсів.
Інгредієнти:
куряче філе - 13 кг;
борошно - 55 г;
яйце - 1 шт.;
хлібна крихта - 90 г;
вода - 55 мл;
шинка - 60 г;
твердий сир - 75 р.
Приготування
Куряче філе розділіть на 24 приблизно рівних за розміром і вагою шматки. Кожен зі шматків надріжте навпіл, але не до кінця. Розділіть на шматочки шинки і твердий сир, а потім помістіть їх в пройдений розріз, зафіксувавши все зубочистками. Таким чином, у вас вийде подобу сендвіча, в рамках якого, між шматочками птиці буде розміщуватися сир і шинка.
Приправте борошно сіллю і свіжомеленим перцем. Окремо збийте воду і яйце. Обваляйте нагетси спочатку в борошні, занурте в яйце і посипте хлібної крихтою. Тепер страву можна заморожувати, а можна відправляти запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин. Вийміть зубочистки і подавайте закуску прямо з духовки, супроводивши порцією улюбленого соусу.
Нагетси з курячого філе
Закупивши куряче філе і приготувавши нагетси за цим рецептом, ви можете заморозити їх, а потім, при необхідності, обсмажувати у фритюрі або запікати. Так з домашнього напівфабрикату вийде апетитний перекус, приготування якого займе лічені хвилини.
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте куряче філе довільно, але досить крупно. Покладіть шматочки м'яса в чашу блендера і збийте з сушеним часником, чилі, орегано, цитрусовим соком і цедрою. М'ясо повинно бути подрібнене, але не повинно перетворитися в однорідний фарш, нехай у нього залишиться текстура. Доповніть курятину розтопленим вершковим маслом і сформуйте з неї невеликі котлетки-нагетси. Обваляйте кожен у борошні, занурте у збите яйце і обсипте хлібної крихтою.
Розігрійте масло у фритюрі і підрум'яньте в ньому нагетси. Подавайте гарячими в компанії улюблених соусів.
Курячі нагетси в духовці
Незважаючи на те, що класичний рецепт нагетсів передбачає смаження у фритюрі, як разюче більш корисною альтернативи пропонуємо запекти їх в духовці. Хрустка скоринка і соковитість м'яса від цього не страждає, зате калорій в готовому продукті помітно менше.
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе наріжте на шматочки приблизно однакового розміру і форми. Кожен з скибочок курятини приправити морською сіллю і обваляйте в борошні. Окремо збийте яєчні білки і занурте в них філе відразу після обсипання борошном. Перед розміщенням на деку, обваляйте курку в хлібній паніровці. Готуйте курячі нагетси в домашніх умовах в розігрітій до 215 градусів духовці 12-15 хвилин.
Курячі нагетси з сиром
Одним з улюблених наповнювачів для курячих снеків є сир, який ми вирішили обернути шматочком шинки, а потім помісити всередину нагетсів.
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе розділіть на 24 приблизно рівних за розміром і вагою шматки. Кожен зі шматків надріжте навпіл, але не до кінця. Розділіть на шматочки шинки і твердий сир, а потім помістіть їх в пройдений розріз, зафіксувавши все зубочистками. Таким чином, у вас вийде подобу сендвіча, в рамках якого, між шматочками птиці буде розміщуватися сир і шинка.
Приправте борошно сіллю і свіжомеленим перцем. Окремо збийте воду і яйце. Обваляйте нагетси спочатку в борошні, занурте в яйце і посипте хлібної крихтою. Тепер страву можна заморожувати, а можна відправляти запікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10-12 хвилин. Вийміть зубочистки і подавайте закуску прямо з духовки, супроводивши порцією улюбленого соусу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Нагетси - рецепт
Нагетси - це неймовірно ніжне куряче або рибне філе в хрусткій пряної паніровці, обсмажене на маслі. Це всіма улюблене блюдо можна зробити
Курячі ніжки в клярі
Існує безліч рецептів приготування курячого м'яса. Але, напевно, найбільш простими є різні частини тушки, запечені або смажені в густому клярі.
Нагетси з курячого філе
Нагетси - це маленькі шматочки курячого філе, які обсмажують у великій кількості пряної панірування. Готове блюдо виходить дуже хрустким, ароматним і
Як приготувати нагетси?
Нагетси - дуже смачне блюдо, відоме завдяки ресторанах швидкого харчування. Якщо ви не хочете купувати своїй дитині ці "золоті самородки", то їх
Як приготувати стегенця в майонезі?
Стегенця - це та частина туші птиці, яка доступна за ціною і досить смачна при правильному приготуванні. І сьогодні мова піде про те, як приготувати
Курячі нагетси
Нагетси - це шматочки курячого філе, обвалені в паніровці і обсмажені на сковороді в духовці або мультиварці. Це блюдо можна зустріти в кафе і