Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зберігати в'ялену рибу в домашніх умовах?

Як зберігати в'ялену рибу в домашніх умовах?

1-11-2015, 22:14
978
Як зберігати в'ялену рибу в домашніх умовах?
В'ялена риба – неймовірно смачна закуска, яку можна купити або приготувати самостійно . Якщо процес засолювання і сушіння пройшов у вас успішно, то наступним хвилюючим всіх питанням буде, як же правильно зберігати в'ялену рибу?

Як зберігати в'ялену рибу в домашніх умовах?


Одним з надійних місць є морозильна камера . Просто покладіть рибку і при необхідності діставайте її, розморожуйте і очищайте.
Існує ще один перевірений спосіб, як зберігати в'ялену рибу в холодильнику. Просто загортаємо її в газету і відправляємо на нижню полицю. Якщо ж ви живете в заміському будинку, де є горище чи комора, зберігаємо рибу там. Для цього в'ялену рибу загортаємо у кілька шарів газети і підвішуємо цей згорток. А ось в промислових масштабах її часто зберігають у продуктових мішках, в дерев'яних ящиках або в паперових пакетах. Найбільш невідповідними варіантами зберігання є, безумовно, фольга і різні поліетиленові пакети. Саме там вона швидко висохне, покриється цвіллю і в результаті – зіпсується.

Як зберігати в'ялену рибу, щоб вона не пересохла?


А як вчинити, якщо жоден з описаних вище способів зберігання вам не підійшов? Як правильно зберегти в'ялену рибу, якщо у вас немає ні горища, ні холодильника, ні морозильної камери? Існують ще деякі варіанти, один з яких обов'язково вам підійде:
Отже, беремо будь-яку банку, поміщаємо в неї наявну в'ялену рибину і вставляємо всередину свічку. Після цього її запалюємо і щільно закрити банку кришкою. Коли весь кисень закінчиться, свічка погасне.
Як зберігати в'ялену рибу в домашніх умовах?
Такий спосіб хороший тим, що використовуючи його правильно, ви зможете зберегти рибу на кілька місяців.
Другий варіант полягає в наступному: беремо жерстяну банку, викладаємо туди в'ялену рибу і туго закрити капроновою кришкою. Такий метод оберігає продукт не тільки від впливу прямих сонячних променів, але і від усушки, яка виникає при інших способах зберігання, а також не допускає проникнення повітря всередину банки.
Всі розглянуті вище способи чудово підійдуть не тільки для риби, придбаної в магазині, але і приготованої самостійно. Будь-який метод, за умови дотримання зазначених рекомендацій, забезпечить вам збереження в'яленої риби на досить довгий термін і при цьому не дасть продукту зіпсуватися і втратити свій справжній смак і аромат.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як в'ялити рибу?
Як в'ялити рибу?
Весна і літо - саме час в'ялити рибу. Її, звичайно, можна придбати в магазині, але краще, якщо ви приготуєте самі. Робиться це зовсім не складно, а
В'ялена чехоня
В'ялена чехоня
Чехоня - це дуже невибаглива рибка сімейства коропових. Її можна смажити, так і на юшку вона зійде, але всенародну любов здобула саме в'ялена чехоня.
Як зберігати банани?
Як зберігати банани?
Банан - дуже поживний, смачний і улюблений багатьма дітьми фрукт. Часто , купивши в'язку бананів, ми не знаємо де і як правильно її зберігати, що б
Як зберігати в'ялену рибу?
Як зберігати в'ялену рибу?
Запасаючись улюбленими продуктами запас, ми часто втрачаємо відчуття міри, і в підсумку стає питання про те, як зберігати ці продовольчі запаси? У
Як зберігати кабачки?
Як зберігати кабачки?
Кабачок - універсальний продукт, який можна варити, смажити, запікати, а також додавати в пироги, кекси. І сьогодні ми розповімо, як зберігати
Як зберігати рибу?
Як зберігати рибу?
Риба - продукт швидкопсувний. Про те, як її правильно зберігати ми розповімо в нашій статті. Давайте розберемося, як зберігати свіжу, солону, копчену