Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зберігати в'ялену рибу?

Як зберігати в'ялену рибу?

16-03-2015, 18:24
1 506
Як зберігати в'ялену рибу?
Якщо ви є великим любителем в'яленої риби і при її покупці зовсім забуваєте про почуття міри, запасаючись про запас, то після, у вас напевно виникає питання «а як же правильно зберігати в'ялену рибу?». Адже цей продукт є досить швидко портящимся, але якщо ж все знати і виконувати прості правила, то вона сміливо може пролежати у вас близько шести місяців. Давайте розглянемо з вами деякі секрети того, як зберігати в'ялену рибу будинку.

Уязика зберігання в'яленої риби


Існує кілька, так би язикати, «домашніх» способів зберігання в'яленої риби. Давайте розглянемо їх по порядку:
Найпростіший спосіб зберегти риби - загорнути її в папір або газету і залишити в прохолодному місці, можна навіть покласти в холодильник.
Другий спосіб полягає в тому, що рибу кладуть у велику банку, туди ж акуратно вставляють палаючу свічку, і закривають кришкою. Після того, як весь кисень закінчиться, свічка погасне, а рибу таким чином можна буде зберегти протягом кількох місяців.
Ще одне місце для зберігання - це морозильна камера. В холоді риба зовсім не втратить свіжості, своїх смакових якостей і зможе досить довго зберігатися. А як тільки ви захочете поласувати рибкою, просто размораживаете заздалегідь потрібну кількість і все.
Також для зберігання риби використовують плетені з лози кошики, дерев'яні ящики, або лляні мішки.
Як зберігати в'ялену рибу?
Самим надійним і перевіреним є спосіб зберігання в'яленої риби в жерстяній банці з щільно закритою кришкою, це захистить її від попадання повітря і сонячних променів, а значить, і від швидкої усушки.
А от найкращим способом швидко зіпсувати цей продукт - «замкнути» рибу в целофановий пакет. Краще, звичайно, не ризикувати в'яленою рибою і вибрати один з описаних вище і перевірених способів, який точно збереже ваше улюблене ласощі надовго.
Можливо ви вирішили приготувати в'ялену рибу самостійно, або навіть закоптити скумбрію будь-які з цих способів підійдуть для зберігання риби надійно та на тривалий термін.
Рекомендуємо добрі рецепти
Балик з сома
Балик з сома
Любите солененькую рибку? Приготуйте балик з сома. Думаєте, це важко? Рецепту легше не буває. Читайте наданий матеріал, з нього ви всі дізнаєтеся.
Як в'ялити рибу?
Як в'ялити рибу?
Весна і літо - саме час в'ялити рибу. Її, звичайно, можна придбати в магазині, але краще, якщо ви приготуєте самі. Робиться це зовсім не складно, а
Як зберігати часник?
Як зберігати часник?
Багато хто з нас люблять побалувати себе гострими стравами, щедро приправленими часничком. Але для того щоб така можливість була у вас в будь яку
Як зберігати банани?
Як зберігати банани?
Банан - дуже поживний, смачний і улюблений багатьма дітьми фрукт. Часто , купивши в'язку бананів, ми не знаємо де і як правильно її зберігати, що б
Як зберігати рибу?
Як зберігати рибу?
Риба - продукт швидкопсувний. Про те, як її правильно зберігати ми розповімо в нашій статті. Давайте розберемося, як зберігати свіжу, солону, копчену
Як коптити рибу?
Як коптити рибу?
Як смачна копчена рибка, принадна дивовижним ароматом і красивим золотистим відливом! І хоч дієтологи не рекомендують вживати її занадто часто,