Як приготувати пасту карбонара в домашніх умовах?

Як правильно приготувати пасту карбонара?
Почнемо з базового рецепту, основа соусу для якого включає в свій склад яйця, бекон і трохи тертого пармезану.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати пасту карбонара в домашніх умовах, необхідно відварити саму пасту, в нашому випадку – спагетті. Поки паста вариться, яйця з'єднайте з тертим пармезаном. Скибочки бекону підрум'яньте, перекладіть на паперові рушники, злийте надлишки жиру, а на парі залишилися в сковороді столових ложках обсмажте роздавлені часникові зубки близько хвилини. Приберіть часник, з'єднайте відварену пасту з ароматним маслом прямо на сковороді. Швидко працюючи віночком, влийте до яєчної суміші півсклянки гарячої води, що залишилася після варіння спагетті. Залийте отриманою сумішшю вміст сковороди і перемішайте. Додайте петрушку і рум'яні шматочки бекону.
Як приготувати карбонару з вершками і беконом?
Зовсім не традиційна, але дуже полюбилася багатьом варіація карбонари включає в свій склад ще і вершки. На виході отримуємо італійську карбонару з присмаком французького бешамеля .
Інгредієнти:
Приготування
Якщо ви не знаєте, як приготувати пасту карбонара будинку з вершками, то спершу поставте варитися спагетті, а вже потім

Після того, як ви приготуєте цей соус для пасти карбонара, у вашому розпорядженні буде безліч варіацій його доповнення, наприклад, частина вершків в рецепті допустимо замінити м'яким вершковим сиром або сметаною, доповнити бекон шматочками курки або хвостами креветок.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з креветками в вершково-часниковому соусі
Пропонуємо урізноманітнити буденне меню і приготувати на вечерю чудову і неймовірно смачну пасту. Додати вишуканості страви допоможуть креветки, в

Карбонара з беконом - рецепт
Рецепт карбонара, який ми пропонуємо в статті, не зовсім класичний, однак це італійське блюдо практично неможливо зіпсувати. До того ж з плином часу

Карбонара з беконом і вершками – рецепт
Класичну карбонару складно впізнати серед достатку варіацій, які існують сьогодні. Рецепти, представлені в статті, відрізняються від традиційної

Карбонара - класичний рецепт
Карбонара - страва з багатою історією. Звичайно, як і більшість рецептів зазнало безліч змін. Існує велика кількість варіантів цієї страви, і все

Карбонара
Соус карбонара, який дуже популярний в італійському регіоні Лаціо, і яким прийнято поливати довгу пасту з твердих сортів пшениці, ще не дуже прижився

Паста карбонара з вершками - рецепт
Паста карбонара - це найпопулярніше італійське блюдо, яке полюбилося багатьом з нас. Рецепт створення пасти в соусі карбонара має безліч варіацій. І