Курячі крильця в клярі
Якщо просто смажити крила вони виходять сухими – м'яса на них і так не багато, воно ще ужаривается. Щоб уникнути цього, готуємо курячі крильця в клярі.
Підготовка
Традиційно використовують два зчленування (третє, на якому тільки кісточки і шкірка зазвичай відрізають). Крильця потрібно злегка обпалити на відкритому вогні, ретельно промити в холодній воді і замаринувати.
Крила в томатному маринаді, смажені в простому клярі
Інгредієнти:
курячі крила – 15 кг;
рафінована олія соняшникова – 1 склянка;
Для маринаду:
паста томатна – 200 г;
цибулина – 1 шт.;
часник – 2 зубчики;
базилік – 5-6 гілочок;
Для кляру:
яйце куряче – 3-4 шт.;
борошно – 2-3 ст. ложки;
перець мелений – 1 щіпка;
сіль йодована – за смаком.
Приготування
Розводимо пасту склянкою газованої води, додаємо нарізану кільцями цибулька, пропущений через прес часник і базилік дрібно нашатковану. Витримуємо крильця 4-5 годин.
Тепер розповімо, як приготувати крильця в клярі. Збиваємо кляр до консистенції середньої густоти сметани – в нього теж вливаємо трохи газованої води, щоб він став більш пишним. Виймаємо крила з маринаду, даємо як слід стекти, потім опускаємо в кляр і смажимо крильця в клярі на сковороді в киплячому маслі на середньо-слабкому вогні протягом 10-12 хвилин. Викладаємо на решітку, щоб надлишки масла могли стекти.
Інгредієнти:
крильця – 15 кг;
олія без запаху рослинна рафінована – 1 склянка;
Для маринаду:
світле пиво без консервантів – 1 склянка;
петрушка – 1 невеликий пучок;
Для кляру:
яйце – 3-4 шт.;
пиво (те ж, що для маринаду) – 1 склянка;
борошно пшеничне – 3-4 ст. ложки;
сіль – 2-3 щіпки;
свіжозмелену перець запашний – за смаком.
Приготування
Крильця підготуємо і, переклавши гілочками петрушки, заллємо пивом. Залишаємо маринуватися на ніч. Готуємо кляр, добре збиваючи всі інгредієнти до однорідності. Занурюємо крильця в кляр і смажимо в казані або на сковороді – головне, щоб масло при цьому не горіло, так що вогонь робимо слабкий. Смажаться крила швидко – по 7-8 хвилин на кожній стороні. Отримуємо смачні, ніжні крильця в клярі, рецепт яких досить простий.
Щоб зробити блюдо корисніше, можна приготувати крильця в клярі в духовці. Маринуємо крильця за будь-яким рецептом, потім занурюємо в кляр, опускаємо на хвилину в киплячу олію, щоб кляр «схопився» і розкладаємо на деко, застелене фольгою. Запікатися крильця будуть близько півгодини.
Підготовка
Традиційно використовують два зчленування (третє, на якому тільки кісточки і шкірка зазвичай відрізають). Крильця потрібно злегка обпалити на відкритому вогні, ретельно промити в холодній воді і замаринувати.
Крила в томатному маринаді, смажені в простому клярі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для кляру:
Приготування
Розводимо пасту склянкою газованої води, додаємо нарізану кільцями цибулька, пропущений через прес часник і базилік дрібно нашатковану. Витримуємо крильця 4-5 годин.
Тепер розповімо, як приготувати крильця в клярі. Збиваємо кляр до консистенції середньої густоти сметани – в нього теж вливаємо трохи газованої води, щоб він став більш пишним. Виймаємо крила з маринаду, даємо як слід стекти, потім опускаємо в кляр і смажимо крильця в клярі на сковороді в киплячому маслі на середньо-слабкому вогні протягом 10-12 хвилин. Викладаємо на решітку, щоб надлишки масла могли стекти.
Крильця в пивному клярі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для кляру:
Приготування
Крильця підготуємо і, переклавши гілочками петрушки, заллємо пивом. Залишаємо маринуватися на ніч. Готуємо кляр, добре збиваючи всі інгредієнти до однорідності. Занурюємо крильця в кляр і смажимо в казані або на сковороді – головне, щоб масло при цьому не горіло, так що вогонь робимо слабкий. Смажаться крила швидко – по 7-8 хвилин на кожній стороні. Отримуємо смачні, ніжні крильця в клярі, рецепт яких досить простий.
Щоб зробити блюдо корисніше, можна приготувати крильця в клярі в духовці. Маринуємо крильця за будь-яким рецептом, потім занурюємо в кляр, опускаємо на хвилину в киплячу олію, щоб кляр «схопився» і розкладаємо на деко, застелене фольгою. Запікатися крильця будуть близько півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Крильця в медово-соєвому соусі
Пропонуємо урізноманітнити ваше меню абсолютно новим і досить пікантним рецептом крилець. Приготуємо їх в медово-соєвому соусі. Завдяки основним
Крильця на мангалі
Курячі крильця на мангалі – дуже ніжне і соковите ласощі. Приготувати його можна самими різними способами, кожен з яких відмінно підійде для закуски
Крильця в соєвому соусі
Крильця, мариновані в соєвому соусі - це соковите і смачне блюдо, яке відмінно підійде в якості закуски до пива або як самостійне доповнення до
Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Крильця, запечені в духовці
Страви з курячих крилець виходять дуже смачними і смачними, готувати їх легко і приємно. Сьогодні ми вам розповімо, як можна запекти крильця в
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно