Як замаринувати печериці для смаження на мангалі?
По суті, на відкритому вогні будь-які інгредієнти готуються досить швидко, але рекорди в швидкості б'ють гриби, які за лічені хвилини не тільки розм'якшуються, але і насичуються приємним ароматом димку. На жаль, не всі гриби мають вираженим смаком, а тому, найбільш доступних з їх представників – шампіньйони – необхідно буде витримати в маринаді завчасно. Про те, як замаринувати печериці для смаження на мангалі поговоримо далі.
Інгредієнти:
печериці - 280 м;
вершкове масло - 55 мл;
зелень кропу - 5 г;
часниковий зубок.
Приготування
Отучитесь мити печериці перед приготуванням, замість цього чистіть їх капелюшки вручну, а ніжки протирайте сухими серветками. У сотейник покладіть вершкове масло і додайте до нього подрібнені гілочки кропу і пропущений через прес часник. Дочекайтеся, поки тепле масло насититься ароматами, після чого змажте часниковим маслом гриби і залишити просочитися на пару хвилин. Настроміть гриби на шампури, розкладіть над вугіллям і готуйте, змащуючи маслом, 10-12 хвилин.
Інгредієнти:
печериці - 450 г;
вершкове масло - 360 мл;
соєвий соус - 120 мл;
зернова гірчиця - 35 г;
оливкова олія - 45 мл;
цукор, сушений часник, імбир, паприка, орегано - 3/4 ч. ложки.
Приготування
Очищені гриби покладіть в глибоку миску зі скла або з емальованим дном і стінками. У сотейник покладіть вершкове масло і змішайте його з оливковою. Збиваючи суміш двох масел, починайте поступово вливати порції соєвого соусу, а потім додайте гірчицю і всі спеції. Залийте маринадом гриби і залиште на годину перед обсмаженням.
Всього трьох інгредієнтів вистачить для того, щоб приготувати маринад для грибів за наступним рецептом.
Інгредієнти:
гостра гірчиця - 5 г;
майонез - 145 г;
мелений коріандр - щіпка;
печериці - 230 р.
Приготування
З'єднайте порцію гострої гірчиці з майонезом і розтертим у порошок коріандром. Печериці очистити від зовнішньої оболонки і, сухою серветкою, або пензлем, видаліть залишки забруднень. Якщо ви маєте часом, то дайте печерицям постояти в маринаді пару-трійку годин, а якщо вугілля вже розпалюються, то 15 хвилин буде достатньо.
Якщо ви маєте намір подати на обід свинину або курятину по-азійськи, то непоганим гарніром для м'яса можуть стати печериці, приготовані за цим рецептом зі східними мотивами.
Інгредієнти:
печериці - 270 г;
соєвий соус - 120 мл;
рослинна олія - 60 мл;
кунжутна олія - 5 мл;
гострий перець - за смаком;
рибний соус - 25 мл;
оцет рисовий - 15 мл
Приготування
Збийте сою з обома видами масла, рибним соусом і оцтом. Приправте маринад гострим перцем і занурте в нього гриби. Так як структура гриба дуже нагадує губку, він здатний легко вбирати будь маринад, в який його занурюють, а тому не залишайте печериці в суміші не довго – 15-20 хвилин вистачить.
Інгредієнти:
печериці - 430 г;
часникові зубки - 6 шт.;
оливкова олія - 230 мл;
бальзамічний оцет - 80 мл;
діжонська гірчиця - 10 р.
Приготування
В рамках цього рецепту, ми будемо маринувати гриби прямо під час обжарювання, а тому розпалюйте вугілля і, поки вони прогорають, беріться за маринад. Для маринаду з'єднайте масло з гірчицею та оцтом, додайте пасту з часникових зубчиків. Покладіть печериці на гриль і змащуйте їх маринадом протягом усього приготування.
Як просто замаринувати печериці для мангалу?
Інгредієнти:
Приготування
Отучитесь мити печериці перед приготуванням, замість цього чистіть їх капелюшки вручну, а ніжки протирайте сухими серветками. У сотейник покладіть вершкове масло і додайте до нього подрібнені гілочки кропу і пропущений через прес часник. Дочекайтеся, поки тепле масло насититься ароматами, після чого змажте часниковим маслом гриби і залишити просочитися на пару хвилин. Настроміть гриби на шампури, розкладіть над вугіллям і готуйте, змащуючи маслом, 10-12 хвилин.
Маринад для печериць на мангалі з гірчицею
Інгредієнти:
Приготування
Очищені гриби покладіть в глибоку миску зі скла або з емальованим дном і стінками. У сотейник покладіть вершкове масло і змішайте його з оливковою. Збиваючи суміш двох масел, починайте поступово вливати порції соєвого соусу, а потім додайте гірчицю і всі спеції. Залийте маринадом гриби і залиште на годину перед обсмаженням.
Маринад для печериць на мангалі з майонезом
Всього трьох інгредієнтів вистачить для того, щоб приготувати маринад для грибів за наступним рецептом.
Інгредієнти:
Приготування
З'єднайте порцію гострої гірчиці з майонезом і розтертим у порошок коріандром. Печериці очистити від зовнішньої оболонки і, сухою серветкою, або пензлем, видаліть залишки забруднень. Якщо ви маєте часом, то дайте печерицям постояти в маринаді пару-трійку годин, а якщо вугілля вже розпалюються, то 15 хвилин буде достатньо.
Печериці на мангалі в маринаді з соєвого соусу
Якщо ви маєте намір подати на обід свинину або курятину по-азійськи, то непоганим гарніром для м'яса можуть стати печериці, приготовані за цим рецептом зі східними мотивами.
Інгредієнти:
Приготування
Збийте сою з обома видами масла, рибним соусом і оцтом. Приправте маринад гострим перцем і занурте в нього гриби. Так як структура гриба дуже нагадує губку, він здатний легко вбирати будь маринад, в який його занурюють, а тому не залишайте печериці в суміші не довго – 15-20 хвилин вистачить.
Маринад для грибів шампіньйонів на мангалі
Інгредієнти:
Приготування
В рамках цього рецепту, ми будемо маринувати гриби прямо під час обжарювання, а тому розпалюйте вугілля і, поки вони прогорають, беріться за маринад. Для маринаду з'єднайте масло з гірчицею та оцтом, додайте пасту з часникових зубчиків. Покладіть печериці на гриль і змащуйте їх маринадом протягом усього приготування.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринад для печериць на мангалі
Печериці на мангалі готуються досить швидко і виходять дуже смачними і соковитими. Завдяки мінімальній термічній обробці вони зберігають свій
Баклажани на мангалі
Знявши останню порцію шашликів з мангалу, ми забуваємо про гарячих вугіллі, але це адже нераціонально! На них ще можна встигнути запекти овочі. У
Маринад для риби на мангалі
Рибка, яка ідеально просякнута маринадом, за смаком виходить дуже соковитою, а м'якоть набуває дивну ніжність. Пропонуємо вам кілька варіантів
Гриби на мангалі
Гриби на мангалі виходять просто відмінними, якщо ви любитель шампіньйонів, то спробувати це блюдо неодмінно варто! В даному випадку все робиться по
Як приготувати шампіньйони на мангалі?
Безперечно, шашлик – це звичайно дуже смачно і поживно, але вже давно не оригінально. Якщо ж хочеться спробувати щось новеньке і незвичайне або
Маринад для овочів на мангалі
Запечені страви на вогнищі мають незвичайний і пікантний смак. Навіть самі прості овочі, приготовані на мангалі, завжди виходять запашними і