Фаршировані курячі гомілки
Фаршировані курячі гомілки – неймовірно смачне і досить оригінальне блюдо, яке з легкістю прикрасить святковий стіл.
Інгредієнти:
ніжки курячі – 10 шт.;
свіжі гриби – 200 г;
сир – 150 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції .
Приготування
Для приготування фаршированих курячих гомілок в духовці нам необхідно підготувати спочатку ніжки. Для цього акуратно знімаємо з них шкірку і, за допомогою кухонного ножа, прибираємо кістка з м'ясом. Саме в цьому і полягає вся складність. Коли у вас в руках залишиться одна шкурка, промиваємо її акуратно і починаємо начиняти. Для цього робимо начинку: з відрізаних частин ніжки зрізаємо м'ясо, шаткуємо його кубиками і додаємо тертий сир. Гриби обробляємо, рубаємо шматочками і обсмажуємо на розігрітій маслечко до готовності. Потім викладаємо їх до м'ясної маси і підсолюємо за смаком. Все ретельно перемішуємо і викладаємо суміш на ніжки. Гарненько закріплюємо краю, викладаємо заготовки на деко і запікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. Подаємо готові фаршировані грибами курячі гомілки порційно, разом з вашим улюбленим гарніром або свіжими овочами.
Інгредієнти:
гомілка куряча – 250 г;
цибулина – 05 шт.;
свіжа петрушка – за смаком;
майонез – 1 ч. ложка;
спеції;
олія оливкова – 10 мл;
чорнослив – 3 шт.;
часник – 1 зубчик;
плавлений сирок – 70 р.
Приготування
Пропонуємо вам ще один спосіб, як фарширувати курячі гомілки. Отже, з допомогою гострого ножа знімаємо шкірку від м'якоті, знімаємо її акуратно. Потім обережно рубаємо кістку і прибираємо м'якоть.
Перекладаємо її в ємність блендера і збиваємо до стану фаршу.
Чорнослив промиваємо, ошпарюємо окропом і нарізаємо кубиками. Цибулину і часник чистимо, дрібненько шаткуємо, а петрушку рубаємо ножем. Плавлений сирок і заморожене вершкове масло натираємо на крупній тертці і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці, перемішуючи руками до отримання однорідної маси. Приправляємо начинку за смаком і викладаємо її, рівномірно заповнюючи курячу шкіру. Акуратно загортаємо залишилася шкірку і закріплюємо її зубочисткою. Перекладаємо гомілку у форму, промазану оливковим маслом. Кожну заготовку покриваємо зверху сіточкою майонезу і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 35.
Фаршировані курячі гомілки без кістки
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування фаршированих курячих гомілок в духовці нам необхідно підготувати спочатку ніжки. Для цього акуратно знімаємо з них шкірку і, за допомогою кухонного ножа, прибираємо кістка з м'ясом. Саме в цьому і полягає вся складність. Коли у вас в руках залишиться одна шкурка, промиваємо її акуратно і починаємо начиняти. Для цього робимо начинку: з відрізаних частин ніжки зрізаємо м'ясо, шаткуємо його кубиками і додаємо тертий сир. Гриби обробляємо, рубаємо шматочками і обсмажуємо на розігрітій маслечко до готовності. Потім викладаємо їх до м'ясної маси і підсолюємо за смаком. Все ретельно перемішуємо і викладаємо суміш на ніжки. Гарненько закріплюємо краю, викладаємо заготовки на деко і запікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. Подаємо готові фаршировані грибами курячі гомілки порційно, разом з вашим улюбленим гарніром або свіжими овочами.
Курячі гомілки, фаршировані сиром
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вам ще один спосіб, як фарширувати курячі гомілки. Отже, з допомогою гострого ножа знімаємо шкірку від м'якоті, знімаємо її акуратно. Потім обережно рубаємо кістку і прибираємо м'якоть.
Перекладаємо її в ємність блендера і збиваємо до стану фаршу.
Чорнослив промиваємо, ошпарюємо окропом і нарізаємо кубиками. Цибулину і часник чистимо, дрібненько шаткуємо, а петрушку рубаємо ножем. Плавлений сирок і заморожене вершкове масло натираємо на крупній тертці і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці, перемішуючи руками до отримання однорідної маси. Приправляємо начинку за смаком і викладаємо її, рівномірно заповнюючи курячу шкіру. Акуратно загортаємо залишилася шкірку і закріплюємо її зубочисткою. Перекладаємо гомілку у форму, промазану оливковим маслом. Кожну заготовку покриваємо зверху сіточкою майонезу і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 35.
Рекомендуємо добрі рецепти
Куряча гомілка в мультиварці
Найпростіший і в той же час смачну вечерю - курячі гомілки. Готуються швидко, а способів приготування на будь-який смак. І якщо вам пощастило мати в
Курячі гомілки в духовці
Жодне російське застілля не обходиться без страв з курки. Чому? Та тому що це м'ясо дуже смачне, корисне, так і готується дуже швидко! Один з
Фаршировані курячі ніжки
Якщо вам набридли звичайні страви з курячих ніжок, спробуйте приготувати незвичайні. Наприклад, фаршировані курячі гомілки. Вони виходять соковитими,
Курячі ніжки в рукаві
Курячі ніжки кожна господиня готує дуже часто. З чим це пов'язано? В першу чергу в дешевизною продукту, простотою і швидкістю його приготування. Якщо
Курячі ніжки з грибами
Курячі ніжки з грибами - смачне та вишукане блюдо для святкового столу. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков фаршированих і тушкованих
Фаршировані стегенця
Фаршировані стегенця - страва, заради якого варто провести на кухні зайві пів години, адже воно здатне вигідно прикрасити святковий стіл і