» » Фаршировані курячі гомілки

Фаршировані курячі гомілки

Фаршировані курячі гомілки
Фаршировані курячі гомілки – неймовірно смачне і досить оригінальне блюдо, яке з легкістю прикрасить святковий стіл.

Фаршировані курячі гомілки без кістки


Інгредієнти:

  • ніжки курячі – 10 шт.;

  • свіжі гриби – 200 г;

  • сир – 150 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції .


  • Приготування
    Для приготування фаршированих курячих гомілок в духовці нам необхідно підготувати спочатку ніжки. Для цього акуратно знімаємо з них шкірку і, за допомогою кухонного ножа, прибираємо кістка з м'ясом. Саме в цьому і полягає вся складність. Коли у вас в руках залишиться одна шкурка, промиваємо її акуратно і починаємо начиняти. Для цього робимо начинку: з відрізаних частин ніжки зрізаємо м'ясо, шаткуємо його кубиками і додаємо тертий сир. Гриби обробляємо, рубаємо шматочками і обсмажуємо на розігрітій маслечко до готовності. Потім викладаємо їх до м'ясної маси і підсолюємо за смаком. Все ретельно перемішуємо і викладаємо суміш на ніжки. Гарненько закріплюємо краю, викладаємо заготовки на деко і запікаємо близько 30 хвилин при температурі 180 градусів. Подаємо готові фаршировані грибами курячі гомілки порційно, разом з вашим улюбленим гарніром або свіжими овочами.

    Курячі гомілки, фаршировані сиром


    Інгредієнти:

  • гомілка куряча – 250 г;

  • цибулина – 05 шт.;

  • свіжа петрушка – за смаком;

  • майонез – 1 ч. ложка;

  • спеції;

  • олія оливкова – 10 мл;

  • чорнослив – 3 шт.;

  • часник – 1 зубчик;

  • плавлений сирок – 70 р.


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один спосіб, як фарширувати курячі гомілки. Отже, з допомогою гострого ножа знімаємо шкірку від м'якоті, знімаємо її акуратно. Потім обережно рубаємо кістку і прибираємо м'якоть.
    Перекладаємо її в ємність блендера і збиваємо до стану фаршу.
    Фаршировані курячі гомілки

    Чорнослив промиваємо, ошпарюємо окропом і нарізаємо кубиками. Цибулину і часник чистимо, дрібненько шаткуємо, а петрушку рубаємо ножем. Плавлений сирок і заморожене вершкове масло натираємо на крупній тертці і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці, перемішуючи руками до отримання однорідної маси. Приправляємо начинку за смаком і викладаємо її, рівномірно заповнюючи курячу шкіру. Акуратно загортаємо залишилася шкірку і закріплюємо її зубочисткою. Перекладаємо гомілку у форму, промазану оливковим маслом. Кожну заготовку покриваємо зверху сіточкою майонезу і відправляємо в розігріту духовку хвилин на 35.
    Додав: admin | 28-07-2015, 19:38
    Переглядів: 707