Сазан, фарширований, запечений в духовці

Сазан, фарширований гречкою, запечений в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як фарширувати сазана, випатрайте її, ретельно промийте черевну порожнину і приправте рибу морською сіллю. Як смакового та ароматичного доповнення страви ви також можете використовувати універсальну суміш спецій для рибних страв, яка продається вже готової в будь-якому маркеті.
Спасеруйте цибулю на краплі олії до рум'янцю. Цибулеву засмажку з'єднайте з подрібненими горіхами і додайте до вареної гречки разом із зеленню петрушки. Наповніть гречаної начинкою черевну порожнину карпа і зафіксуйте розріз шпажкою.
Запікати рибу слід близько півгодини при 200 градусах.
Сазан, фарширований капустою, запечений в духовці зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Спершу займіться підготовкою капустяної начинки, для приготування якої нашатковані капустяне листя і цибулю слід тушкувати в суміші томатної пасти з водою до м'якості. Капустяну начинку охолоджують, з'єднують з листочками петрушки і наповнюють сумішшю черевну порожнину в тушці карпа. Рибу викладають на деко і покривають сметаною, після чого запікають 45 хвилин при 160 градусах.
Як приготувати фаршированого сазана в духовці цілком?
Інгредієнти:

Приготування
Попередньо розігріваємо духовку до позначки в 190 градусів. Рибну тушку потрошимо, чистимо і споліскують. На невеликій кількості розігрітого масла пасеруємо кільця фіолетового цибулі з морквою і грибами. Коли з печериць випарується вся волога, кладемо до овочів кружечки помідорів і заливаємо все вином і соєю. Даємо рідини знову повністю випаруватися і заповнюємо овочами черевну порожнину риби. Запікаємо сазана в духовці протягом години.
Рекомендуємо добрі рецепти

Мойва тушкована з цибулею на сковороді
Хоча мойва і не відноситься до делікатесних сортів риби, якщо приготувати її правильно, вона виходить не менш смачно. До того ж, мойва дуже корисна і

Фарширований короп - рецепт
Фарширувати коропа можна різними способами. Перший - просто почистити рибу, а потім начинити її рисом з овочами. Другий - повністю вичистити карпа,

Фарширована скумбрія
Скумбрія, завдяки своєму дивовижному смаку, знайшла любов багатьох людей по всьому світу. І сьогодні ми розповімо, як її правильно і смачно

Карась в духовці
Карась - смачна і доступна риба. І сьогодні мова піде про запеченої в духовці рибі. Таке просте і легке блюдо неодмінно припаде до душі вашим

Сазан, запечений в духовці
Сазан - смачна річкова риба. Її можна тушкувати, смажити, варити суп, додавати в салати. У нашій статті ми докладно розповімо, як її оригінально

Короп у фользі в духовці
Короп - прісноводна риба, яка славиться своїм ніжним смаком і безліччю дрібних кісток. Саме через велику кількість кісточок короп не підійде в якості