Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » М'ясо по-купецькому

М'ясо по-купецькому

20-06-2015, 22:43
448
М'ясо по-купецькому
М'ясо по-купецькому можна віднести до простих, але в теж час дуже смачним і ароматним страв. Існує безліч способів його приготування, але ми розглянемо з вами найбільш оригінальні.

Рецепт м'яса по-купецькому


Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини – 500 г;

  • сир – 150 г;

  • сметана – 5 ст. ложок;

  • спеції.


  • Приготування
    Яловичину нарізаємо шматочками і відбиваємо молоточком, накривши плівкою. Після цього натираємо м'ясо спеціями і викладаємо на деко, промазанный маслом. Зверху кожен шматочок покриваємо шаром сметани, посипаємо тертим сиром і запікаємо в гарячій духовці до повної готовності, близько 40 хвилин.

    Рецепт м'яса по-купецькому з грибами і картоплею


    Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;

  • свіжі печериці – 200 г;

  • майонез – 4 ст. ложки;

  • сир – 200 г;

  • помідор – 1 шт.;

  • спеції;

  • часник – 3 зубчики;

  • картопля – 5 шт.;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Свинину промиваємо, просушуємо на рушник і нарізаємо тонкими скибочками. Злегка відбиваємо кожен шматочок, посипаємо спеціями і викладаємо на деко щільно один до одного. Картоплю чистимо, обполіскуємо, шаткуємо кружечками і кладемо поверх м'яса. На помідорі робимо невеликий надріз і заливаємо його окропом. Потім охолоджуємо, акуратно знімаємо шкірку, рубаємо пластинками і кладемо наступним шаром. Часник чистимо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом і тертим сиром. Викладаємо потроху маси на помідори і накриваємо обсмаженими заздалегідь грибами. Зверху промазуємо все знову сирною масою і запікаємо страву в гарячій духовці при 200 градусах. Ось і все, м'ясо по-купецькому з картоплею готово!

    М'ясо по-купецькому з картоплею і ананасами


    Інгредієнти:

  • свинина – 150 г;

  • консервовані ананаси – 50 г;

  • сметана – 2 ст. ложки;

  • сир – 20 г;

  • масло рослинне – 1 ст. ложка;

  • картопля – 4 шт.;

  • спеції ;

  • салатні листя.


  • Для соусу:

  • ананаси – 50 г;

  • ананасовий сік – 3 ст. ложки;

  • цукор – 2 ст. ложки;

  • борошно – 05 ст. ложки;

  • масло вершкове.


  • Приготування
    Шматок свинини промиваємо, обсушуємо серветкою і відбиваємо кухонним молотком. Потім кладемо скибочки на сковорідку з розігрітою олією і обсмажуємо до напівготовності за 3 хвилинки з кожного боку. Жаротривку форму промазуємо жиром, викладаємо підготовлене м'ясо, зверху накриваємо півкільцями консервованого ананаса, висипаємо порізану соломкою картоплю і заливаємо все сметаною. Приправляємо блюдо спеціями, посипаємо тертим сиром і відправляємо в духовку на 7-10 хвилин запікатися. А тим часом робимо соус: борошно підрум'янюємо на вершковому маслі, додаємо нарізані кубиками ананаси, всипаємо цукор, вливаємо фруктовий сік і проварюємо всі разом 5 хвилин. На блюдо викладаємо салатні листя, поливаємо їх приготованим соусом, а на нього – запечене м'ясо.

    Тушковане м'ясо в горщику по-купецькому


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини – 100 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • свіжі гриби – 50 г;

  • картопля – 3 шт.;

  • масло вершкове – 2 ч. ложки;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • вершки або сметана – 8 ст. ложок;

  • молоко – 1 ст. ложка;

  • свіжа зелень;
  • М'ясо по-купецькому

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, нарізаємо скибочками, злегка відбиваємо через харчову плівку, підсолюємо і змішуємо з дрібно порубаним луком. Потім викладаємо це в керамічний горщик і додаємо шматочок вершкового масла. Картоплю і гриби очищаємо, нарізаємо скибочками, а сир натираємо на крупній тертці. Поверх м'яса висипаємо підготовлені овочі і посипаємо рясно сиром. Тепер пора зробити соус: жирні вершки змішуємо з молоком, додаємо подрібнену зелень і спеції за смаком. Заливаємо м'ясо по-купецькому отриманою сумішшю і відправляємо горщик в розігріту духовку на 50 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    М'ясо по-купецькому з грибами
    М'ясо по-купецькому з грибами
    М'ясо з грибами по-купецькому - це дуже смачний рецепт приготування свинини. М'ясо виходить дуже соковитим і поживним. Як гарнір підійде що завгодно,
    М'ясо по-царськи
    М'ясо по-царськи
    М'ясо по-царськи не дарма має таку величну назву, адже і на святковому столі це блюдо займає царське місце в якості головної страви. Ніжне м'ясо з
    М'ясо по-французьки з свинини
    М'ясо по-французьки з свинини
    Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
    Свинина з грибами в духовці
    Свинина з грибами в духовці
    Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
    М'ясо з грибами в духовці
    М'ясо з грибами в духовці
    М'ясо з грибами, приготовлена в духовці - чудове блюдо для святкового столу. Таке просте, але в теж час дивовижна страва порадує ваших рідних і
    М'ясо з ананасом - рецепт
    М'ясо з ананасом - рецепт
    М'ясо з ананасами - це незвичайне блюдо, незважаючи на простоту його створення, воно виходить дивовижно смачним і соковитим, і чудово прикрасить ваш