Суп з кукурудзою
Якщо ви захотіли зварити незвичайний легкий супчик і порадувати своїх близьких чимось новеньким, пропонуємо вам розглянути декілька цікавих рецептів супу з кукурудзою.
Інгредієнти:
кукурудза консервована - 250 г;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
очищені креветки - 200 г;
молоко - 2 ст.;
вода - 2 ст.;
пшеничне борошно - 2 ст. ложки;
сіль - за смаком.
Приготування
З кукурудзи обережно зливаємо всю рідину і подрібнюємо в блендері до однорідного стану. Перекладаємо її в каструлю і заливаємо кип'яченою водою. Доводимо суміш до кипіння і відставляємо в сторону. Молоко окремо підігріваємо. У мисочці розтоплюємо вершкове масло, поступово всипаємо борошно, постійно заважаючи, а потім вливаємо тепле молоко. Перекладаємо отриману суміш до кукурудзі і доводимо все до кипіння. Потім додаємо креветки і солимо суп по смаку. За бажанням додаємо зелень, сир або сухарі з хліба. Це перше блюдо виходить дуже схожим на кукурудзяний су-пюре , так що якщо вона вам сподобається, то можна сміливо готувати і інша страва.
Інгредієнти:
вершкове масло - 3 ст. ложки;
зелена цибуля - 30 р;
сир - 150 г;
бекон - 100 г;
кукурудза консервована - 250 г;
борошно - 3 ст. ложки;
бульйон - 4 ст.;
молоко - 1 ст.;
вершки - 1 ст.
Приготування
Як приготувати кукурудзяний суп? У глибокій сковороді розтоплюємо невеликий шматочок вершкового масла. Обсмажуємо на ньому подрібнений бекон з цибулею до золотистого кольору. Потім додаємо дрібно порізаний перець, викладаємо консервовану кукурудзу і тушкуємо все протягом 5 хвилин, помішуючи. Далі додаємо борошно і акуратно вливаємо бульйон, вершки і молоко. Накриваємо кришкою і варимо приблизно 15 хвилин на повільному вогні. Потім кидаємо дрібно нарізану цибулю і даємо супу трохи загуснути. Додаємо тертий сир, солимо, перчимо до смаку, перемішуємо і розливаємо по тарілках. Сподобався супчик? Значить, ви любите сирний смак? Тоді для вас є ще один приголомшливий рецепт - сирний суп з морепродуктів .
Інгредієнти:
кукурудза консервована - 250 г;
консервована квасоля з чилі - 250 г;
болгарський перець - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
кріп - за бажанням;
курячий бульйон - 2 л;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.
Приготування
У заздалегідь зварений курячий бульйон додаємо нарізану соломкою очищений картопля, консервовану кукурудзу без соку і квасоля. На сковороді обсмажуємо нашатковану моркву, цибулю і болгарський перець. Далі перекладаємо овочеву обжарку в бульйон, перемішуємо. Солимо, перчимо за смаком, накриваємо кришкою і варимо суп протягом 20 хвилин на повільному вогні. Перед подачею на стіл, розливаємо його по тарілках, посипаємо подрібненим кропом. Приємного вам апетиту!
Кукурудзяний суп з креветками
Інгредієнти:
Приготування
З кукурудзи обережно зливаємо всю рідину і подрібнюємо в блендері до однорідного стану. Перекладаємо її в каструлю і заливаємо кип'яченою водою. Доводимо суміш до кипіння і відставляємо в сторону. Молоко окремо підігріваємо. У мисочці розтоплюємо вершкове масло, поступово всипаємо борошно, постійно заважаючи, а потім вливаємо тепле молоко. Перекладаємо отриману суміш до кукурудзі і доводимо все до кипіння. Потім додаємо креветки і солимо суп по смаку. За бажанням додаємо зелень, сир або сухарі з хліба. Це перше блюдо виходить дуже схожим на кукурудзяний су-пюре , так що якщо вона вам сподобається, то можна сміливо готувати і інша страва.
Сирний суп з кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати кукурудзяний суп? У глибокій сковороді розтоплюємо невеликий шматочок вершкового масла. Обсмажуємо на ньому подрібнений бекон з цибулею до золотистого кольору. Потім додаємо дрібно порізаний перець, викладаємо консервовану кукурудзу і тушкуємо все протягом 5 хвилин, помішуючи. Далі додаємо борошно і акуратно вливаємо бульйон, вершки і молоко. Накриваємо кришкою і варимо приблизно 15 хвилин на повільному вогні. Потім кидаємо дрібно нарізану цибулю і даємо супу трохи загуснути. Додаємо тертий сир, солимо, перчимо до смаку, перемішуємо і розливаємо по тарілках. Сподобався супчик? Значить, ви любите сирний смак? Тоді для вас є ще один приголомшливий рецепт - сирний суп з морепродуктів .
Мексиканський суп з кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
У заздалегідь зварений курячий бульйон додаємо нарізану соломкою очищений картопля, консервовану кукурудзу без соку і квасоля. На сковороді обсмажуємо нашатковану моркву, цибулю і болгарський перець. Далі перекладаємо овочеву обжарку в бульйон, перемішуємо. Солимо, перчимо за смаком, накриваємо кришкою і варимо суп протягом 20 хвилин на повільному вогні. Перед подачею на стіл, розливаємо його по тарілках, посипаємо подрібненим кропом. Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Кукурудзяний суп-пюре
Любите супи-пюре з їх ніжним смаком і приємною консистенцією? Тоді вам згодиться рецепт кукурудзяного супу-пюре. Він не тільки володіє всіма
Суп-пюре з креветками
Для повноцінного харчування в нашому раціоні завжди повинні бути перші гарячі страви. Різновидів подібних страв досить багато в кулінарії, як
Салат з огірком і кукурудзою
Якщо ви дуже любите солодку кукурудзу, але традиційний рецепт салату вам трохи набрид, то пропонуємо приготувати чудову альтернативу - салатик з
Салат з м'ясом і кукурудзою
Салати - невід'ємний атрибут будь-якого столу. Варіацій їх створення безліч, все залежить від ваших уподобань і фантазії. І сьогодні ми поговоримо з
Мексиканський суп з квасолею
Мексиканський суп з квасолею - смачна, ситна та поживна страва. Його незвичайний пікантний і гострий присмак неодмінно сподобається вашим близьким і
Мексиканський суп з кукурудзою
Варіантів створення мексиканського кукурудзяного супу досить багато. Але основа завжди одна - курячий бульйон і консервована кукурудза. А з рештою