Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп з квасолею - рецепт

Суп з квасолею - рецепт

26-03-2015, 18:19
2 461
Суп з квасолею - рецепт
Рецепт приготування супу з квасолею припаде до душі будь-якій господині, так як дозволяє швидко спекти смачну і поживну перше блюдо для всієї родини. Для всіх, хто не знає, як готувати суп з квасолею - наш наступний рецепт.

Суп з квасолею і грибами



Інгредієнти:


  • куряче філе - 500 г;

  • гриби - 350 г;

  • квасоля біла - 250 г;

  • морква - 200 г;

  • цибуля - 150 г;

  • картопля - 400 г;

  • зелень - 20 г;

  • гострий перець - 10 г;

  • сіль, перець, спеції за смаком.



  • Приготування
    Такий гострий суп з квасолею і грибами ви ще ніколи не пробували.
    Для початку куряче м'ясо промийте під проточною водою. Очистіть його від жилок, плівок, кільової кістки і шматочків жиру. Наріжте кубиками курку діаметром приблизно 1-15 сантиметра. Залийте квасолю холодною водою і поставте на плиту варитися на один-два години, в залежності від розміру і віку квасолі.
    Очистіть гриби ножем, але не мийте їх. Краще всього для цього рецепта підійдуть коричневі печериці, які необхідно нарізати часточками. Натріть до грибів половину моркви, цибулю очистіть від лушпиння, денця і хвостика, а потім нашаткуйте і додайте до морквяної маси. Обсмажте овочі на рослинному маслі до готовності грибів.
    Другу частину моркви наріжте кружечками. Можете для цього використовувати фігурні ножі і зробити з кружечків моркви прикраси у формі квіточок. Картопля очистіть і наріжте кубиками. Незважаючи на гострий перець, присутній в даному блюді, суп з квасолею, рецептом якого ми ділимося з вами, має тонкий і ніжний смак.
    Курячу грудку посоліть, поперчіть і обсмажте на рослинному маслі до напівготовності. Коли квасоля буде готова, занурте в суп спочатку зажарку, потім куряче м'ясо, а після - морква з картоплею. Приправте, суп посоліть і поперчіть за смаком. Варіть його до тих пір, поки картопля не буде готовий.
    У цьому рецепті курячого супу з квасолею використовується гострий перець чилі. Якщо ви не любите гострі страви, перець можна не використовувати або додати в каструлю за кілька хвилин до того, як вимкніть плиту. Гарячий суп розлийте по піалах і приправити зеленню. Знаючи, як варити суп із звичайною квасолею, можна спробувати приготувати цей суп із зеленою квасолею. Такий варіант вважається річним і чудово підходить в якості легкого обіду для всієї родини. Гострий перець (можна не використовувати, особливо якщо ви готуєте страву для дітей.

    Суп з квасолі з м'ясом



    Інгредієнти:


  • яловичина - 500 г;

  • квасоля червона - 250 г;

  • морква - 200 г;

  • цибуля - 150 г;

  • картопля - 400 г;

  • зелень - 20 г;

  • часник - 10 г;

  • сіль, перець, спеції за смаком.


  • Приготування

    Суп з червоною квасолею і м'ясом - це відразу і смачний обід, і джерело енергії на цілий день вперед. Для початку залийте м'ясо з квасолею кип'яченою холодною водою і поставте варитися на плиту, приблизно на півтори години. В цей час займіться підготовкою овочів.

    Морква розділіть навпіл і наріжте. Одну її частину обсмажте разом з нашаткованою цибулею на рослинному маслі, другу - наріжте кружечками або половинками гуртків, якщо морква велика. Картопля очистіть і наріжте кубиками висотою
    Суп з квасолею - рецепт
    приблизно в 1 сантиметр.
    Коли квасоля і м'ясо будуть готові, додайте в суп цибульно-морквяну зажарку, а м'ясо вийміть з бульйону і залиште на тарілці охолоджуватися. Коли суп закипить повторно, помістіть в нього овочі і кип'ятіть ще півгодини, поки картопля не буде повністю готовий. В якості спецій до фасолевому супу ідеально підходить мускатний горіх і коріандр.
    Готовий суп розлийте по піалах, видавіть в кожну порцію часник і перемішайте його з зеленню. М'ясо обробити при гостях і рівномірно розподіліть його по піалах. Зелень в супі можна замінити ложкою нежирної сметани і жменею свіжого пір'яного лука.
    Перебуваєте в пошуку ситних і поживних супів? Тоді спробуйте приготувати гороховий суп зі свининою , або суп з маша . Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як готувати розсольник з перловкою?
    Як готувати розсольник з перловкою?
    Рецептів приготування розсольнику дуже багато, тому ми вирішили відібрати для вас найцікавіші. У даній статті ми розглянемо, як приготувати
    Курячий суп з капустою
    Курячий суп з капустою
    Курячий суп - це смачне і популярне блюдо. Варіантів його приготування з різними інгредієнтами безліч. Сьогодні ми зробимо його з капустою по самим
    Томатний суп з квасолею
    Томатний суп з квасолею
    Томатні супи дуже популярні в Європі. Один з найвідоміших - це гаспачо. Але варіантів їх створення досить багато. І сьогодні ми поділимося з вами
    Салат з квасолею та морквою
    Салат з квасолею та морквою
    Салат з квасолею та морквою - чудове блюдо, яке не вимагає багато часу і сил. Для його приготування потрібно мінімум інгредієнтів. Пропонуємо вам
    Свинина з квасолею
    Свинина з квасолею
    Страви з квасолею - рідкісне явище на наших столах. Це здається дуже дивним, оскільки готуються вони легко, досить швидко, та й результат