Суп з пельменями
Є маса варіантів приготування супів - овочеві, круп'яні, на бульйоні і пісні. А ми вам зараз розповімо, як приготувати суп з пельменями - швидко, просто і дуже смачно.
Інгредієнти:
картопля - 3 шт.;
пельмені - 10 шт.;
цибуля - 100 г;
морква - 130 г;
вода - 15 л;
зелень, спеції та сіль - за смаком.
Приготування
Опускаємо нарізану скибочками картоплю в киплячу воду, даємо прокипіти хвилин 5 а після цього кидаємо пельмені. Хвилин через 5 додаємо зажарку з подрібненої цибулі і моркви. За смаком додаємо сіль, улюблені спеції. Коли картопля і пельмені будуть готові, суп вимикаємо, додаємо подрібнену зелень. Даємо йому настоятися, а потім розливаємо по тарілках.
Інгредієнти:
пельмені - 250 г;
картопля - 150 г;
морква - 100 г;
ріпчаста цибуля - 120 г;
перець солодкий - 70 г;
вода - 2 літри;
лавровий лист, перець, сіль - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Цибулю дрібненько кришимо. Моркву тремо на тертці. Солодкий перчик нарізаємо кубиками. У чашу мультиварки вливаємо олію, кладемо моркву, цибулю і обсмажуємо близько 10 хвилин в режимі «Випічка». Потім додаємо картоплю, нарізану кубиками, лавровий лист, спеції, сіль, вливаємо гарячу воду і включаємо режим «Гасіння» на 60 хвилин. Хвилин через 10-12 до закінчення режиму кидаємо в каструлю пельмені. Якщо вони у вас заморожені, то щоб рідина закипіла швидше, переводимо прилад в режим «Випічка». Перед подачею в кожну тарілку додаємо трохи подрібненої зелені і сметану.
Інгредієнти:
пельмені м'ясні - 650 г;
картопля - 350 г;
ріпчаста цибуля - 120 г;
морква - 120 г;
паста томатна - 2 ст. ложки;
зелень і сіль - за смаком.
Приготування
Картоплю чистимо, ріжемо брусочками, кидаємо в окріп і доводимо до напівготовності. Цибулю ріжемо дрібненькими кубиками, а моркву тремо на тертці. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі, додаємо томатну пасту, розмішуємо і тушкуємо ще 2 хвилини. Тепер в каструлю з картоплею відправляємо пельмені, засмажку з томатом, сіль і варимо до готовності пельменів. На це піде близько 10 хвилин. Вже перед самою подачею притрушиваем суп подрібненою зеленню.
Інгредієнти:
м'ясний фарш - 330 г;
яйця курячі - 2 шт.;
морква - 120 г;
лавровий лист - 1 шт.;
кріп - 70 г;
м'ясний бульйон - 25 л;
вода - 220 мл;
цибуля - 250 г;
топлене масло - 20 мл;
просеянная борошно - 35 склянки;
картопля - 500 г;
сіль.
Приготування
У мисці всипаємо просіяне борошно, робимо луночку і вливаємо в неї трохи збиті яйця. У воді розмішуємо сіль і вливаємо в лунку. Замішуємо тісто, потім обертаємо його плівкою і залишаємо на півгодини. Тим часом нарізаємо як можна дрібніше цибулю (200 г) і кладемо його в фарш. Солимо його, перчимо і добре перемішуємо. Картоплю чистимо і ріжемо кубиками. Залишився цибулька подрібнюємо, а морквину пропускаємо через тертку. Обсмажуємо на топленому маслі моркву з цибулею. По закінченню півгодини тісто ділимо на 4 частини і кожну з них розгортаємо в коло. На кожен з них кладемо начинку і розподіляємо її не занадто товстим шаром. З кожного кола формуємо рулет і нарізаємо його шматочками шириною близько 5 мм Поміщаємо їх на припыленную борошном дошку і прибираємо в морозилку. Тепер в каструлю вливаємо бульйон, доводимо його до кипіння, кидаємо картоплю і варимо до напівготовності. Тепер опускаємо в окріп наші ліниві пельмені і варимо до готовності. У самому кінці додаємо зажарку з цибулі і моркви, лавровий листочок і проварюємо після цього ще 2 хвилини. Подаємо такий картопляний суп з пельменями зі сметаною або майонезом.
Суп з пельменями - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Опускаємо нарізану скибочками картоплю в киплячу воду, даємо прокипіти хвилин 5 а після цього кидаємо пельмені. Хвилин через 5 додаємо зажарку з подрібненої цибулі і моркви. За смаком додаємо сіль, улюблені спеції. Коли картопля і пельмені будуть готові, суп вимикаємо, додаємо подрібнену зелень. Даємо йому настоятися, а потім розливаємо по тарілках.
Суп з пельменями в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібненько кришимо. Моркву тремо на тертці. Солодкий перчик нарізаємо кубиками. У чашу мультиварки вливаємо олію, кладемо моркву, цибулю і обсмажуємо близько 10 хвилин в режимі «Випічка». Потім додаємо картоплю, нарізану кубиками, лавровий лист, спеції, сіль, вливаємо гарячу воду і включаємо режим «Гасіння» на 60 хвилин. Хвилин через 10-12 до закінчення режиму кидаємо в каструлю пельмені. Якщо вони у вас заморожені, то щоб рідина закипіла швидше, переводимо прилад в режим «Випічка». Перед подачею в кожну тарілку додаємо трохи подрібненої зелені і сметану.
Бабушкін суп з пельменями - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, ріжемо брусочками, кидаємо в окріп і доводимо до напівготовності. Цибулю ріжемо дрібненькими кубиками, а моркву тремо на тертці. Обсмажуємо овочі на рослинному маслі, додаємо томатну пасту, розмішуємо і тушкуємо ще 2 хвилини. Тепер в каструлю з картоплею відправляємо пельмені, засмажку з томатом, сіль і варимо до готовності пельменів. На це піде близько 10 хвилин. Вже перед самою подачею притрушиваем суп подрібненою зеленню.
Суп з ледачих пельменів з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
У мисці всипаємо просіяне борошно, робимо луночку і вливаємо в неї трохи збиті яйця. У воді розмішуємо сіль і вливаємо в лунку. Замішуємо тісто, потім обертаємо його плівкою і залишаємо на півгодини. Тим часом нарізаємо як можна дрібніше цибулю (200 г) і кладемо його в фарш. Солимо його, перчимо і добре перемішуємо. Картоплю чистимо і ріжемо кубиками. Залишився цибулька подрібнюємо, а морквину пропускаємо через тертку. Обсмажуємо на топленому маслі моркву з цибулею. По закінченню півгодини тісто ділимо на 4 частини і кожну з них розгортаємо в коло. На кожен з них кладемо начинку і розподіляємо її не занадто товстим шаром. З кожного кола формуємо рулет і нарізаємо його шматочками шириною близько 5 мм Поміщаємо їх на припыленную борошном дошку і прибираємо в морозилку. Тепер в каструлю вливаємо бульйон, доводимо його до кипіння, кидаємо картоплю і варимо до напівготовності. Тепер опускаємо в окріп наші ліниві пельмені і варимо до готовності. У самому кінці додаємо зажарку з цибулі і моркви, лавровий листочок і проварюємо після цього ще 2 хвилини. Подаємо такий картопляний суп з пельменями зі сметаною або майонезом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з фрикадельками і рисом
Про користь перших страв для нашого раціону відомо давно. І сьогодні ми поговоримо про найпопулярнішому і швидке в приготуванні блюдо - суп з
Як приготувати пельмені?
Пельмені - одне з найулюбленіших страв сучасних чоловіків. Звичайно, зараз їх можна купити в будь-якому супермаркеті, прийти додому, зварити і подати
Пельмені з грибами
Пельмені з грибами - незвичайне і дуже смачне блюдо, яке припаде до душі кожному. Рецепти їх приготування ви знайдете в цій статті. А ще ми
Пельмені в горщиках - рецепт
Пельмені - це традиційне російське блюдо, варіантів приготування яке існує безліч. Їх варять, готують на пару, смажать, а також запікають. Ось про
«Ліниві» пельмені
Готові пельмені не раз виручають нас в приготуванні швидкого вечері, але для того щоб приготувати ці самі домашні пельмені потрібно чимало часу. Але
Пельмені в пароварці
Пельмені можна смажити, варити, або навіть запікати в духовці, але зручніше всього готувати пельмені на пару, адже вони виходять такими ж ніжними, як