Як смачно приготувати пікшу?

Як смачно приготувати пікшу під маринадом?
Інгредієнти:
Приготування
Пікшу чистимо, видаляємо нутрощі і розрізаємо на досить великі шматочки. Солимо, перчимо. Цибулю нарізаємо півкільцями, перець - соломкою. Моркву натираємо на крупній тертці. У форму для запікання спочатку викладаємо рибу, присипаємо її спеціями. Потім викладаємо овочі. Заливаємо водою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Подаємо з картопляним пюре.
Пікша, тушкована в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Філе пікші розморожуємо, зливаємо воду і нарізаємо порційними шматочками. Солимо, даємо настоятися хвилин 10. Тим часом злегка обсмажуємо нарізану півкільцями цибулю. Рибку обвалюємо в борошні й обсмажуємо з двох сторін на добре розігрітій сковорідці. Зверху викладаємо засмажку з цибулі, заливаємо все сметаною, перчимо.
Тушкуємо пікшу зі сметаною під закритою кришкою на невеликому вогні близько 20 хвилин. Готову рибку, посипаємо рубаною зеленню.
Як тушкувати рибу пікшу в горщиках?
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт розрахований на 4 порції. Пікшу чистимо, видаляємо плавники і великі кістки. Промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Щедро поливаємо лимонним соком. Даємо настоятися півгодини, потім солимо і викладаємо на дно змащених маслом горщиків. Зверху покриваємо нарізаними кружальцями цибулею і томатами. У кожен горщик додаємо кілька горошин запашного перцю. Ставимо на 40 хвилин в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів.
Пікша в томатному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Для риби в томаті, таке блюдо ще називають риба по-грецьки, підійде не кожна представниця цього поважного сімейства. Вона повинна бути не дуже суха і не дуже жирна, без дрібних кісток. Пікша підійде нам ідеально.
Розбираємо тушки, видаляємо голови, хвости і плавники. Нарізаємо невеликими шматочками, солимо, перчимо. Обвалюємо в борошні й обсмажуємо з двох сторін. Окремо один від одного, на двох сковородах смажимо нарізану півкільцями цибулю і натерту на крупній тертці моркву.

Рекомендуємо добрі рецепти

Пікша смажена
Смажена пікша - дуже смачна страва, і вельми корисне. А значить іноді можна його приготувати. Як? Про це ми розповімо у сьогоднішній статті, яка

Тушкована пікша
Пікша - морська риба, недорога і корисна, придбати її не складе праці. Якщо ви не знаєте, що приготувати з пикши, ми пропонуємо вам її згасити з

Пікша в клярі
Якщо ви любите смажену рибку, то ці рецепти для вас! Ми розповімо як смачно посмажити пікшу в клярі. Така риба виходить особливо смачною, з хрусткою

Пікша у фользі в духовці
Один з найулюбленіших способів приготування риби у прихильників здорового харчування - запікання в фользі. При цьому риба залишається соковитою, дуже

Пікша з цибулею і морквою
Пікша, приготовлена в духовці, виходить дуже соковитою і ароматною, зберігаючи при цьому свої корисний властивості. А якщо до риби ще додати цибулю і

Пікша в мультиварці
Пікшу можна готувати різними способами. Один з них - приготування в мультиварці. Якщо у вас немає ідей по створенню страви, і ви не знаєте, де їх