Рибні биточки

Биточки рибні - рецепт
Будемо готувати биточки з обрізу філе сьомги або горбуші (недорого, а риба благородна). Звичайно, можна зробити і котлети з сьомги , але це вже інша тема.
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Вчимося, як просто і смачно приготувати рибні биточки. Вимочим м'якоть батона в молоці і отожмем, не занадто сильно. Рибну обрізь (без шкіри і кісток, зрозуміло), вимочений хліб і очищену цибулю пропустимо через м'ясорубку з середньою насадкою. Додамо яйця, приправимо сухими спеціями і трохи присолим. Ретельно перемішати і злегка взобьем отриманий фарш.
Розігріваємо в сковороді олію, формуємо биточки і обсмажуємо з обох боків на середньому вогні до золотистого відтінку. Деякий час (хвилин 5) тушкуємо на слабкому вогні під кришкою. В цей час готуємо соус: змішуємо вершки з гірчицею і вином, приправляємо продавлений часником і гострим червоним перцем. Заливаємо цим соусом биточки в сковороді і тушкуємо на малому вогні під кришкою хвилин 5-8. Готові битки подаємо з відварною картоплею, рисом, гречкою, тушкованою стручкової квасолею і овочевими салатами. Вино можна подати біле або рожеве.
Биточки з тюльки по-одеськи
Інгредієнти:

Приготування
Розбираємо тюльку: відокремлюємо голову і носиком рибки витончено видаляємо нутрощі, потім виймаємо хребет. Промиваємо під проточною водою і відкидаємо на друшляк. Змішуємо яйця, борошно, приправляємо сіллю і перцем. Ретельно збиваємо і додаємо підготовлену тюльку (можна подрібнити рибку ножем). Перемішуємо ретельно. Розігріваємо олію в сковороді. Ще раз як слід збиваємо масу. Формуємо биточки і обсмажуємо з обох сторін.
Подаємо із зеленню і гострим томатним соусом. Недорого і дуже смачно.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то

Тілапія - рецепти
Багато люблять тилапию за ніжне нежирне філе, яке можна готувати, навіть дотримуючись дієти. Але з цієї рибки можна приготувати і далеко не дієтичні

Картопляні биточки
Любите смачні гарніри? Значить ви повинні знати таке чудове і просте блюдо як биточки з картоплі. Їх можна готувати на пару, на сковороді і навіть в

М'ясні биточки
М'ясні биточки - це приголомшливе блюдо, яке просто зобов'язана вміти готувати будь-яка господиня. Чому? Робляться вони дуже просто, та ще й швидко.

Биточки з фаршу
Любите готувати страви з фаршу? Значить ви напевно чули про биточках. Це надзвичайно ніжне і ситне блюдо відмінно підійде до вечері. На гарнір можна

Рисові биточки - рецепт
Якщо ваші гарніри вже трохи набридли домочадцям, то завжди можна їх урізноманітнити. Наприклад, зробити смачні биточки з рису. Цю страву готували ще