Рисові биточки - рецепт

Рисові биточки з фаршем - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо до готовності, потім відкидаємо на друшляк, щоб зайва рідина скла. Цибулю дрібно кришимо, часник пропускаємо через прес, зелень подрібнюємо. Всі компоненти, включаючи рис, перемішуємо з м'ясним фаршем, додаємо жовток одного яйця, сіль і спеції за смаком. На сковороді розігріваємо олію, з отриманої маси формуємо невеличкі кульки і обсмажуємо їх хвилин по 10 з кожного боку до утворення рум'яної скоринки. Подаємо до столу гарячими.
Як приготувати рисові биточки з сирною начинкою?
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо рис, додаємо в нього шматочок вершкового масла, перемішуємо. Кріп миємо, обсушуємо і подрібнюємо, сир тремо на дрібній тертці. Кріп висипаємо в остиглий рис, сіль і перець додаємо за смаком і перемішуємо. Тепер формуємо биточки з сиром: руками, змоченими водою, формуємо кульки, кладемо їх на дощечку, придавлюємо, щоб вийшли плоскі коржі. На центр кожної кладемо трохи тертого сиру і закриваємо його рисом, щоб знову вийшов кульку. Злегка притискаємо його, надаючи форму битка, обвалюють у панірувальних сухарях і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії до появи золотистої скоринки. Подаємо до столу зі свіжими овочами або приготованими на пару. Також добре підходить до таких биточкам томатний соус.
Биточки з рису з червоною рибою
Інгредієнти:
Приготування
Щоб биточки з рису було легше формувати, варимо рис для ролів: промиваємо під проточною водою, заливаємо водою, на сильному вогні доводимо до кипіння. Потім вогонь зменшуємо і на невеликому вогні під закритою кришкою варимо близько 12 хвилин. Після цього вогонь вимикаємо, але каструлю з рисом не відкриваємо ще хвилин 15. Тим часом готуємо рибу: нарізаємо його невеликими кубиками, заливаємо сумішшю соєвого соусу з лимонним соком і залишаємо хвилин на 20 промаринуватися. В теплий рис додаємо віджату рибу, додаємо жовток яйця, солимо і перчимо до смаку, перемішуємо. Якщо отримана маса вийшла рідкуватий, додайте трохи борошна. Формуємо биточки, в середину кожного покласти оливку. Обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо у великій кількості рослинної олії на сильному вогні до золотистої скоринки. Після цього перекладаємо биточки на деко і при температурі близько 180 градусів доводимо їх до готовності. Для цього знадобиться близько 7 хвилин. У даному рецепті рибу запросто можна замінити на курку, теж буде дуже смачно.
Солодкі рисові биточки з ягідним соусом
Інгредієнти:

Приготування
Рис відварюємо майже до готовності, додаємо яйця, цукор, якщо маса жидковатая, то і трохи борошна, перемішуємо і формуємо биточки. Обвалюємо їх у борошні або панірувальних сухарях і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Готуємо соус: ягоди (можна брати будь-які) злегка розминаємо виделкою, заливаємо компотом, трохи підігріваємо, потім додаємо крохмаль, перемішуємо і варимо близько 10 хвилин, помішуючи, щоб він не пригорів. Отриманим соусом поливаємо солодкі рисові биточки і подаємо до столу.
А ще ваш стіл можуть урізноманітнити картопляні котлети з грибами або картопляні деруни.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рибні биточки
Биточки - відмінне рішення для вечері, особливо якщо в сім'ї є діти. Хочете спробувати приготувати це блюдо? Значить вам неодмінно знадобляться наші

Биточки манні
Не знаєте, що робити з манкою, яка залишилася від сніданку? Викинути шкода? Тоді приготуйте найніжніші биточки манні. Як це зробити, ми розповімо вам

Картопляні биточки
Любите смачні гарніри? Значить ви повинні знати таке чудове і просте блюдо як биточки з картоплі. Їх можна готувати на пару, на сковороді і навіть в

Котлети з сосисок
Якщо ви хочете приготувати що-небудь ситне, оригінальне і на швидку руку - спробуйте зробити котлети з сосисок. Таке блюдо можна подати з будь-яким

М'ясні биточки
М'ясні биточки - це приголомшливе блюдо, яке просто зобов'язана вміти готувати будь-яка господиня. Чому? Робляться вони дуже просто, та ще й швидко.

Биточки з фаршу
Любите готувати страви з фаршу? Значить ви напевно чули про биточках. Це надзвичайно ніжне і ситне блюдо відмінно підійде до вечері. На гарнір можна