Креветки з вершками

Суп з креветок з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Заздалегідь розморожені креветки очистити від панцира і темної кишкової вени. З панцирів варимо бульйон. Рибу нарізаємо на невеликі шматочки. Подрібнюємо цибулю.
Розігріваємо сковороду. На половині порції вершкового масла обсмажуємо цибулю близько 5 хвилин, додаємо рибу і обсмажуємо ще 5 хвилин на слабкому вогні. До риби і луку кладемо креветки, тримаємо на плиті 5 хвилин. Знімаємо з вогню. Відкладаємо потрібну кількість шматочків риби і креветок для прикраси страви.
Вміст сковороди перетворюємо в блендері в пюре. Можна перетерти через сито.
У каструлі з товстим дном розігріваємо другу частину вершкового масла. На маслі, весь час мішаючи, обсмажуємо борошно до світло золотистого кольору. Продовжуючи вимішувати, поступово вливаємо бульйон. Кип'ятимо протягом 10 хвилин. Додаємо пюре, вершки, сіль і перець, доводимо майже до кипіння. Не давши закипіти відставляємо.
Суп-пюре з креветок з вершками розливаємо в підігріті тарілки. Для прикраси в кожну тарілку кладемо шматочок риби і креветку.
Тигрові креветки в огірковому мусі
Інгредієнти:
Приготування
Частина огірки нарізаємо дрібними кружечками, а решті огірок очищаємо і перемелюємо в блендері. Огіркове пюре викладаємо окремо, солимо, перчимо і ставимо під прес.
Желатин заливаємо трьома столовими ложками холодної води і витримуємо для набухання на 30 хвилин. Через час желатин перекладаємо в бульйон, нагріваємо до повного розчинення, але не даємо бульйону закипіти. Охолоджуємо. Вершки збиваємо в піну.
Розморожені креветки очищаємо і відварюємо в підсоленій воді близько 2 хвилин, нарізаємо великими шматочками. Подрібнюємо кріп.
Змішуємо вершковий сир з розчиненим желатином, додаємо огіркову масу, вершки, креветки, кріп.

Огірковий мус виходить дуже привабливим на вигляд: світлий, з безліччю зелених точок. Ще більш ошатним це блюдо можна зробити за допомогою тонко зрізаної і подрібненої шкірки червоного редиски. Редис додасть мусу, крім усього іншого, і приємну гостроту.
Рекомендуємо добрі рецепти

Креветки під соусом
Креветки під соусом можуть подаватися як самостійне блюдо, або стати прекрасним доповненням до картоплі або пасти. Така своєрідна закуска готуватися

Заливне з креветками
Традиційно готують холодець з м'яса або риби для святкового столу. Але, а ми сьогодні розповімо, як приготувати вишукану заливне з креветками. Вийде

Як приготувати тигрові креветки?
Тигрові креветки стали цілком доступними делікатесом в нашій країні. Але враховуючи їх чималу ціну, хочеться щоб страва з таких креветок було гідним.

Закуска з креветок
Закуска з креветок - це прекрасний варіант страви, як до святкового столу, так і просто до кухля пива в компанії з друзями. Варіантів їх приготування

Тарталетки з креветками
Тарталетки з креветками - це дивовижна делікатесна закуска, яка відмінно підійде для святкового або фуршетного столу. А зробити її досить просто, і

Креветки в мультиварці
Креветки можна готувати різними способами: варити, смажити, тушкувати. А ще їх можна помістити в каструлю і зробити на парі, щоб вони залишилися