Трепанги - рецепт

Трепанг з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування краще купувати готових варено-морожених трепангів, попередньо очищених і вимочених на виробництві. Тушки молюсків промиваємо до чистої води, паралельно видаляючи всю слиз і бруд з поверхні. Тепер трепангів можна нарізати товстими кільцями і проварити в киплячій воді 2 хвилини, додатково додавши у воду нарізаний корінь імбиру.
Поки молюск вариться, овочі нарізаємо дрібною соломкою, а курячу грудинку - кубиками. Відварених трепангів відкидаємо на друшляк.
У двох сковородах розтоплюємо рівну кількість вершкового масла. На одну сковороду викладаємо нашатковану капусту і тушкуємо її 15 хвилин, при необхідності додаючи воду. Після закінчення часу додаємо до капусти курячу грудку і готуємо всі разом ще 15 хвилин.
На іншій сковороді обсмажуємо до прозорості цибулю і додаємо до нього моркву. Як тільки морква стане м'якою, присмачую пасеровку зеленню і викладаємо трепанги. Готуємо молюсків з овочами ще 5 хвилин, приправляємо за смаком. Змішуємо вміст обох сковород і даємо страві настоятися 5 хвилин перед подачею.
Рецепт трепанга на меду
Лікувальний препарат з трепанга на меду користується великою популярністю на Сході. Це блюдо широко продається за доступною ціною в Китаї і Японії, але на наших теренах купити таке ліки за низьку ціну і мріяти не доводиться. Знизити витрати можна приготувати препарат з трепанга на меду власноруч, тим більше що в цьому немає нічого складного.
Інгредієнти:

Приготування
Трепангів нарізаємо і кладемо на дно керамічної або скляної посуди з кришкою. Заливаємо молюсків горілкою в співвідношенні 2:1. Даємо отриманої суміші настоятися 3 тижні в темному і сухому місці, не забуваючи періодично струшувати. Готову субстанцію з трепангів заливаємо медом і збовтуємо, щоб він повністю розчинився. Далі отриманий препарат приймають по чайній ложці перед їжею 3 рази в день.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.

Оселедець, фарширована грибами
Оселедець - смачна риба, яку можна не тільки солити, але і фарширувати. І сьогодні мова піде про те, як чудово нафарширувати оселедець грибами.

Кускус з овочами
На Близькому Сході страви з кускуса - це популярна традиційна їжа. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних варіантів створення кускусу з

Страви з капусти - рецепти
Капуста - досить корисний продукт, при чому, це відноситься як до білоголової та цвітної та броколі. У нашій статті ми зібрали найбільш цікаві

Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш

Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка