Картопляні котлети - рецепт

Картопляні котлети з сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розглянемо з вами як швидко зробити смачні картопляні котлети. Отже, беремо картоплю миємо, чистимо і відварюємо в злегка підсоленій воді. Остуджуємо і добре розминаємо в пюре. Додаємо тертий на крупній тертці сир і перемішуємо. Цибулю чистимо, ріжемо кубиками й обсмажуємо на олії до золотистого кольору. Додаємо в картопляне пюре цибулю, зелень і трохи борошна. Замішуємо в однорідну масу і солимо за смаком. Формуємо невеликі котлетки і обсмажуємо з обох сторін на розігрітій сковороді в рослинному маслі.
Картопляні котлети в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо і розрізаємо навпіл. У чашу мультиварки наливаємо воду і кладемо в неї картоплю. Включаємо мультиварку на режим «Варка» на 30 хвилин. Потім зливаємо всю воду, а з картоплі робимо пюре. Чекаємо, поки воно охолоне, додаємо яйце і сіль. Все добре перемішуємо. Формуємо котлети потрібного розміру і викладаємо їх по одній в ємність мультиварки, змащену рослинним маслом. Виставляємо програму «Смаження» і смажимо кожну котлету з обох сторін по 5 хвилин. Котлети в мультиварці готові! Якщо у вас немає мультиварки, то можете викласти сформовані картопляні котлети на деко і запекти в духовці.
Картопляні котлети з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо від шкірки і варимо в трохи підсоленій воді до повної готовності. Потім розминаємо його в пюре і відставляємо в сторону. Беремо цибулю чистимо і ріжемо півкільцями. Обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Капусту тонко шаткуємо й обсмажуємо на окремій сковороді. До розім'ятого картоплі додаємо вершкове масло, яйця і гарненько перемішуємо. Кладемо цибулю і капусту, солимо за смаком і ретельно вимішуємо. З отриманої маси ліпимо котлетки, обвалюємо їх у панірувальних сухарях і обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до появи рум'яної апетитною скоринки. Готові картопляні котлетки можна подавати на стіл як окреме блюдо з овочевим салатом і сметаною, або вони можуть виступати як гарнір до риби або м'яса.
Картопляні котлети з сосискою
Інгредієнти:

Приготування
Беремо картоплю миємо, чистимо і відварюємо в підсоленій воді. Потім пропускаємо його через м'ясорубку, додаємо одне яйце, борошно і замішуємо тісто для котлет. Солимо і перчимо за смаком. З картопляної маси робимо товстий валик і розрізаємо його на 10 однакових частин приблизно на 10 сантиметрів в довжину. У кожен шматок акуратно вставляємо сосиску так, щоб вона була видна тільки з одного боку. Змащуємо котлети збитим яйцем і обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопляні котлети з фаршем
Якщо вашій родині набридло звичайне картопляне пюре, то зробіть з нього картопляні котлетки, а щоб вони вийшли ситніше, додайте трохи м'ясної

Картопляні котлети з грибами
Коли хочеться приготувати на вечерю щось не дуже складне, але смачне і корисне, то варто подумати про картопляні котлети з грибами. Це блюдо можна

Котлети з сосисок
Якщо ви хочете приготувати що-небудь ситне, оригінальне і на швидку руку - спробуйте зробити котлети з сосисок. Таке блюдо можна подати з будь-яким

Котлети з пюре
Котлети з пюре, горохового або картопляного, відмінне блюдо для тих, хто віддає перевагу вегетаріанську їжу або тримає піст. У нашій статті ми

Пісні котлети з капусти
Котлети - смачне і ситне блюдо, яке можна подати з будь-яким гарніром. І сьогодні ми поділимося цікавими рецептами створення пісних котлет з капусти.

Котлети з брокколі
Овочеві котлетки - прекрасне блюдо для шанувальників здорового способу життя і вегетаріанців. Їх можна готувати з додаванням різних овочів, і кожен