Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з зеленою цибулею

Пиріг з зеленою цибулею

19-03-2015, 19:30
1 589
Пиріг з зеленою цибулею
Апетитні, ароматні пироги з різноманітними начинками люблять не тільки дорослі, але й діти! Пропонуємо вам приготувати сьогодні оригінальний і ситний пиріг з зеленим цибулею. Таку страву можна подавати замість хліба або використовувати в якості закуски.

Заливний пиріг з зеленою цибулею


Інгредієнти:
Для тіста:

  • масло вершкове - 160 г;

  • розпушувач - 10 г;

  • борошно - 300 р;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • сіль;

  • яйце - 2 шт.;

  • сметана - 400 р.


  • Для начинки:

  • зелена цибуля - 120 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • масло рослинне - 3 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Розтоплюємо на водяній бані вершкове масло, додаємо до нього цукор, сіль, кладемо сметану і перемішуємо. Яйця окремо збиваємо міксером і акуратно виливаємо яєчну суміш до масляної. Борошно з'єднайте з розпушувачем, поступово висипаємо в тісто вимішуємо до однорідної консистенції.
    Тепер переходимо до начинки: яйця відварюємо круто, чистимо їх і нарізаємо дрібними кубиками. Цибуля промиваємо, подрібнюємо і злегка обсмажуємо на маслечко до м'якості. Потім змішуємо його з яйцями, солимо і перчимо все за смаком. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо половину тіста і розрівнюємо поверхню.
    Далі покриваємо рівномірно яєчно-цибульною начинкою і зверху кладемо тісто. Випікаємо пиріг в гарячій духовці 35-40 хвилин. Після цього перекладаємо його на красиве плоске блюдо, накриваємо рушником і залишаємо повністю охолонути! Потім нарізаємо готовий пиріг із зеленого лука на шматочки і подаємо до столу!

    Листковий пиріг з зеленою цибулею


    Інгредієнти:

  • листкове тісто;

  • зелена цибуля - 300 г;

  • масло вершкове - 1 ст. ложка;

  • яйце - 3 шт.


  • Приготування
    Для швидкого приготування пирога зелений лук промиваємо, обсушуємо, дрібно шаткуємо і злегка обсмажуємо на вершковому маслечко до м'якості. Потім солимо за смаком, додаємо яйця, перемішуємо і знімаємо з вогню. Листкове тісто розкачуємо на деку, загинаємо краю і викладаємо зверху начинку. Випікаємо 15-20 хвилин при 200 градусах до зарум'янювання.

    Рецепт пирога з зеленою цибулею в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно;

  • дріжджі сухі - 1 ч. ложка;

  • молоко - 150 мл;

  • масло рослинне - 50 мл;

  • спеції;

  • цукор.


  • Для начинки:

  • яйце - 6 шт.;

  • зелена цибуля - 300 г;

  • спеції.


  • Приготування
    Молоко виливаємо в ковшичек, трохи підігріваємо, знімаємо з вогню, додаємо сухі дріжджі і добре все перемішуємо. Пшеничне борошно ретельно просіваємо через сито і додаємо в молоко. Вливаємо трохи рослинного масла, додаємо трохи солі і цукру. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти і замішуємо однорідне не дуже круте тісто. Кількість борошна в даному рецепті регулюємо за своїм розсудом.
    Далі чашу мультиварки змащуємо маслом і вмикаємо прилад в режим «Підігрів». Скачуємо тісто в кулю, перекладаємо в теплу чашу і залишаємо на 20 хвилин, щоб воно підійшло». Не втрачаючи часу дарма, переходимо до приготування начинки. Для цього яйця промиваємо, відварюємо круто, охолодити, очистити від шкаралупи і дрібно шаткуємо. Зелений цибулька обполіскуємо під проточною водою, обсушуємо і рубаємо ножем. Потім з'єднайте підготовлені інгредієнти в мисці, приправляємо чорним меленим перцем, сіллю за смаком і перемішуємо.
    Пиріг з зеленою цибулею

    Через 20 хвилин дістаємо тісто і ділимо на 2 однакові частини. Тепер одну порцію тіста кладемо в каструлю, розрівнюємо, зверху викладаємо шар начинки, і накриваємо залишилися дріжджовим тістом . Ретельно скріплюємо краю пирога по всій окружності і залишаємо його ще на 20 хвилин підходити. Після цього вибираємо режим «Випічка» і готуємо страву протягом години. Потім акуратно перевертаємо пиріг і готуємо ще 15 хвилин, щоб він зарум'яниться. Після звукового сигналу, акуратно відкриваємо кришку, трохи охолоджуємо пиріг і обережно витягуємо його з форми.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з мойвою
    Пиріг з мойвою
    Пироги - це традиційне російське блюдо, що дійшов до нас з часів Русі Деякі з них дійшли до нас у незмінному вигляді, а деякі змінили свій рецепт до
    Пиріжки з зеленою цибулею
    Пиріжки з зеленою цибулею
    Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте
    Капустяний пиріг рецепт
    Капустяний пиріг рецепт
    Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,
    Пиріг з капустою в мультиварці
    Пиріг з капустою в мультиварці
    Хто з нас не любить пироги?! Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити дивовижний пиріг з