Пиріг з зеленою цибулею
Апетитні, ароматні пироги з різноманітними начинками люблять не тільки дорослі, але й діти! Пропонуємо вам приготувати сьогодні оригінальний і ситний пиріг з зеленим цибулею. Таку страву можна подавати замість хліба або використовувати в якості закуски.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове - 160 г;
розпушувач - 10 г;
борошно - 300 р;
цукор - 2 ст. ложки;
сіль;
яйце - 2 шт.;
сметана - 400 р.
Для начинки:
зелена цибуля - 120 г;
яйце - 3 шт.;
масло рослинне - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Розтоплюємо на водяній бані вершкове масло, додаємо до нього цукор, сіль, кладемо сметану і перемішуємо. Яйця окремо збиваємо міксером і акуратно виливаємо яєчну суміш до масляної. Борошно з'єднайте з розпушувачем, поступово висипаємо в тісто вимішуємо до однорідної консистенції.
Тепер переходимо до начинки: яйця відварюємо круто, чистимо їх і нарізаємо дрібними кубиками. Цибуля промиваємо, подрібнюємо і злегка обсмажуємо на маслечко до м'якості. Потім змішуємо його з яйцями, солимо і перчимо все за смаком. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо половину тіста і розрівнюємо поверхню.
Далі покриваємо рівномірно яєчно-цибульною начинкою і зверху кладемо тісто. Випікаємо пиріг в гарячій духовці 35-40 хвилин. Після цього перекладаємо його на красиве плоске блюдо, накриваємо рушником і залишаємо повністю охолонути! Потім нарізаємо готовий пиріг із зеленого лука на шматочки і подаємо до столу!
Інгредієнти:
листкове тісто;
зелена цибуля - 300 г;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
яйце - 3 шт.
Приготування
Для швидкого приготування пирога зелений лук промиваємо, обсушуємо, дрібно шаткуємо і злегка обсмажуємо на вершковому маслечко до м'якості. Потім солимо за смаком, додаємо яйця, перемішуємо і знімаємо з вогню. Листкове тісто розкачуємо на деку, загинаємо краю і викладаємо зверху начинку. Випікаємо 15-20 хвилин при 200 градусах до зарум'янювання.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно;
дріжджі сухі - 1 ч. ложка;
молоко - 150 мл;
масло рослинне - 50 мл;
спеції;
цукор.
Для начинки:
яйце - 6 шт.;
зелена цибуля - 300 г;
спеції.
Приготування
Молоко виливаємо в ковшичек, трохи підігріваємо, знімаємо з вогню, додаємо сухі дріжджі і добре все перемішуємо. Пшеничне борошно ретельно просіваємо через сито і додаємо в молоко. Вливаємо трохи рослинного масла, додаємо трохи солі і цукру. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти і замішуємо однорідне не дуже круте тісто. Кількість борошна в даному рецепті регулюємо за своїм розсудом.
Далі чашу мультиварки змащуємо маслом і вмикаємо прилад в режим «Підігрів». Скачуємо тісто в кулю, перекладаємо в теплу чашу і залишаємо на 20 хвилин, щоб воно підійшло». Не втрачаючи часу дарма, переходимо до приготування начинки. Для цього яйця промиваємо, відварюємо круто, охолодити, очистити від шкаралупи і дрібно шаткуємо. Зелений цибулька обполіскуємо під проточною водою, обсушуємо і рубаємо ножем. Потім з'єднайте підготовлені інгредієнти в мисці, приправляємо чорним меленим перцем, сіллю за смаком і перемішуємо.
Через 20 хвилин дістаємо тісто і ділимо на 2 однакові частини. Тепер одну порцію тіста кладемо в каструлю, розрівнюємо, зверху викладаємо шар начинки, і накриваємо залишилися дріжджовим тістом . Ретельно скріплюємо краю пирога по всій окружності і залишаємо його ще на 20 хвилин підходити. Після цього вибираємо режим «Випічка» і готуємо страву протягом години. Потім акуратно перевертаємо пиріг і готуємо ще 15 хвилин, щоб він зарум'яниться. Після звукового сигналу, акуратно відкриваємо кришку, трохи охолоджуємо пиріг і обережно витягуємо його з форми.
Заливний пиріг з зеленою цибулею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Розтоплюємо на водяній бані вершкове масло, додаємо до нього цукор, сіль, кладемо сметану і перемішуємо. Яйця окремо збиваємо міксером і акуратно виливаємо яєчну суміш до масляної. Борошно з'єднайте з розпушувачем, поступово висипаємо в тісто вимішуємо до однорідної консистенції.
Тепер переходимо до начинки: яйця відварюємо круто, чистимо їх і нарізаємо дрібними кубиками. Цибуля промиваємо, подрібнюємо і злегка обсмажуємо на маслечко до м'якості. Потім змішуємо його з яйцями, солимо і перчимо все за смаком. Форму для запікання змащуємо олією, викладаємо половину тіста і розрівнюємо поверхню.
Далі покриваємо рівномірно яєчно-цибульною начинкою і зверху кладемо тісто. Випікаємо пиріг в гарячій духовці 35-40 хвилин. Після цього перекладаємо його на красиве плоске блюдо, накриваємо рушником і залишаємо повністю охолонути! Потім нарізаємо готовий пиріг із зеленого лука на шматочки і подаємо до столу!
Листковий пиріг з зеленою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Для швидкого приготування пирога зелений лук промиваємо, обсушуємо, дрібно шаткуємо і злегка обсмажуємо на вершковому маслечко до м'якості. Потім солимо за смаком, додаємо яйця, перемішуємо і знімаємо з вогню. Листкове тісто розкачуємо на деку, загинаємо краю і викладаємо зверху начинку. Випікаємо 15-20 хвилин при 200 градусах до зарум'янювання.
Рецепт пирога з зеленою цибулею в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Молоко виливаємо в ковшичек, трохи підігріваємо, знімаємо з вогню, додаємо сухі дріжджі і добре все перемішуємо. Пшеничне борошно ретельно просіваємо через сито і додаємо в молоко. Вливаємо трохи рослинного масла, додаємо трохи солі і цукру. Ретельно перемішуємо всі інгредієнти і замішуємо однорідне не дуже круте тісто. Кількість борошна в даному рецепті регулюємо за своїм розсудом.
Далі чашу мультиварки змащуємо маслом і вмикаємо прилад в режим «Підігрів». Скачуємо тісто в кулю, перекладаємо в теплу чашу і залишаємо на 20 хвилин, щоб воно підійшло». Не втрачаючи часу дарма, переходимо до приготування начинки. Для цього яйця промиваємо, відварюємо круто, охолодити, очистити від шкаралупи і дрібно шаткуємо. Зелений цибулька обполіскуємо під проточною водою, обсушуємо і рубаємо ножем. Потім з'єднайте підготовлені інгредієнти в мисці, приправляємо чорним меленим перцем, сіллю за смаком і перемішуємо.
Через 20 хвилин дістаємо тісто і ділимо на 2 однакові частини. Тепер одну порцію тіста кладемо в каструлю, розрівнюємо, зверху викладаємо шар начинки, і накриваємо залишилися дріжджовим тістом . Ретельно скріплюємо краю пирога по всій окружності і залишаємо його ще на 20 хвилин підходити. Після цього вибираємо режим «Випічка» і готуємо страву протягом години. Потім акуратно перевертаємо пиріг і готуємо ще 15 хвилин, щоб він зарум'яниться. Після звукового сигналу, акуратно відкриваємо кришку, трохи охолоджуємо пиріг і обережно витягуємо його з форми.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з мойвою
Пироги - це традиційне російське блюдо, що дійшов до нас з часів Русі Деякі з них дійшли до нас у незмінному вигляді, а деякі змінили свій рецепт до
Пиріжки з зеленою цибулею
Пиріжки - чудове блюдо російської кухні, яке обожнюють багато. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від ваших уподобань. Давайте
Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,
Пиріг з капустою в мультиварці
Хто з нас не любить пироги?! Їх готують з різними начинками: м'ясними, овочевими, солодкими. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити дивовижний пиріг з