Рибні мафіни
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати оригінальну і смачну закуску - рибні мафіни. Вони стануть прикрасою будь-якого столу і додадуть йому вишуканості та яскравості.
Інгредієнти:
м'якоть риби - 370 г;
сир - 80 г;
помідор - 2 шт.
Для тіста:
борошно - 2 ст. ложки;
приправа;
майонез - 2 ст. ложки;
панірувальні сухарі - 2 ст. ложки;
спеції;
яйце - 3 шт.
Приготування
Для приготування цього оригінального страви, рибу трохи розморожуємо, діставши її з холодильника заздалегідь. Потім промиваємо, видаляємо голову, нутрощі і акуратно розрізаємо на філе. Після цього знімаємо шкіру, виймаємо кістки, а отриману м'якоть нарізаємо дрібними кубиками. Тепер давайте перейдемо до підготовки тесту. Для цього в глибоку ємність розбиваємо яйця, кладемо майонез, поступово всипаємо борошно і панірувальні сухарі. Додаємо за смаком сіль, будь-які приправи для риби і все гарненько збиваємо віночком до однорідності. Потім рибні шматочки висипаємо в тісто і ретельно перемішуємо, щоб вони рівномірно розподілилися. Отриману заготівлю прибираємо в холодильник і залишаємо там приблизно на 6 годин, закривши зверху харчовою плівкою. Після цього викладаємо масу невеликими порціями в силіконові формочки, присипаємо сухарями і ставимо рибні мафіни в добре розігріту духовку. Випікаємо кекси приблизно 15-20 хвилин при температурі 180°С.
Інгредієнти:
філе тріски - 300 г;
яйце - 1 шт.;
панірувальні сухарі - 1 ст. ложка;
масло вершкове - 10 г;
помідор свіжий - 1 шт.;
сир - 100 г;
зелена цибуля - за смаком;
майонез - 1 ст. ложка.
Приготування
Рибу добре промиваємо і обсушуємо на рушник. Потім обробляємо її, виймаємо кістки, знімаємо шкірку і нарізаємо філе маленькими шматочками. Викладаємо все в миску, посипаємо сіллю, перцем за смаком, розбиваємо яйце і перемішуємо. Далі поступово додаємо панірувальні сухарі так, щоб маса вийшла схожою по консистенції на густу сметану. Помідор промиваємо, витираємо і нарізаємо кружечками. Духовку запалюємо і розігріваємо до 180°С. Формочки для кексів промазуємо розм'якшеним вершковим маслом, розкладаємо рибну масу, а зверху викладаємо помідори. Присипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці приблизно 15 хвилин. Після цього змащуємо мафіни злегка майонезом і відправляємо в духовку ще на 5 хвилин. Готові кекси викладаємо на блюдо і посипаємо колечками зеленого лука.
Рецепт рибних мафінів
Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування
Для приготування цього оригінального страви, рибу трохи розморожуємо, діставши її з холодильника заздалегідь. Потім промиваємо, видаляємо голову, нутрощі і акуратно розрізаємо на філе. Після цього знімаємо шкіру, виймаємо кістки, а отриману м'якоть нарізаємо дрібними кубиками. Тепер давайте перейдемо до підготовки тесту. Для цього в глибоку ємність розбиваємо яйця, кладемо майонез, поступово всипаємо борошно і панірувальні сухарі. Додаємо за смаком сіль, будь-які приправи для риби і все гарненько збиваємо віночком до однорідності. Потім рибні шматочки висипаємо в тісто і ретельно перемішуємо, щоб вони рівномірно розподілилися. Отриману заготівлю прибираємо в холодильник і залишаємо там приблизно на 6 годин, закривши зверху харчовою плівкою. Після цього викладаємо масу невеликими порціями в силіконові формочки, присипаємо сухарями і ставимо рибні мафіни в добре розігріту духовку. Випікаємо кекси приблизно 15-20 хвилин при температурі 180°С.
Святкові рибні мафіни
Інгредієнти:
Приготування
Рибу добре промиваємо і обсушуємо на рушник. Потім обробляємо її, виймаємо кістки, знімаємо шкірку і нарізаємо філе маленькими шматочками. Викладаємо все в миску, посипаємо сіллю, перцем за смаком, розбиваємо яйце і перемішуємо. Далі поступово додаємо панірувальні сухарі так, щоб маса вийшла схожою по консистенції на густу сметану. Помідор промиваємо, витираємо і нарізаємо кружечками. Духовку запалюємо і розігріваємо до 180°С. Формочки для кексів промазуємо розм'якшеним вершковим маслом, розкладаємо рибну масу, а зверху викладаємо помідори. Присипаємо тертим сиром і запікаємо в духовці приблизно 15 хвилин. Після цього змащуємо мафіни злегка майонезом і відправляємо в духовку ще на 5 хвилин. Готові кекси викладаємо на блюдо і посипаємо колечками зеленого лука.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з пікші
Рибні котлети з пікші - відмінну страву для сімейного вечері. Готуються вони дуже просто, швидко. Якщо ж ви дотримуєтеся здорового харчування, то
Мафіни з сиром і шинкою
Мафіни - це повітряні і легкі кексики, які чудово підійдуть для сніданку або просто перекусу на роботі. Варіантів їх створення з різними солодкими
Мафіни з яблуками
Любите маленькі кекси, капкейки і маффіни? Радійте - це стаття якраз про них. Мафіни з яблуками - ніжний десерт, наповнений смачними фруктами. Хочете
Мафіни з рідкою начинкою
Мафіни - це чудові англійські кекси з начинкою. Їх готують з яблуками, лимонами, апельсинами, бананами, вишнею і т. д. Але ми сьогодні поговоримо про
Мафіни з кабачків
Мафіни - маленькі кексики, які бувають солодкі і несолодкі. Їх роблять з сиром, шоколадом, сиром, вишнями, чорницями, родзинками і т. д. Але сьогодні
Мафіни з родзинками
Якщо ви любите домашню випічку, тоді пропонуємо вам кілька цікавих рецептів створення мафінів з родзинками. Вони стануть прекрасним доповненням до