Курячий стейк з овочами
Курячий стейк з овочами - це прекрасне блюдо, про який можна сказати - просто, але чудово смачно. Насправді, приготувати таку друге зможе навіть простий школяр. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів курячого стейка.
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
морква - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
солодкий болгарський перець - 05 шт.;
цукіні - 100 г;
стручкова квасоля - 100 г;
помідори черрі - 5 штук;
сир твердих сортів - 150 г;
часник - 2 зубчики;
сіль, мелений перець - щіпка.
Приготування
Розглянемо простий спосіб, як приготувати курячий стейк. Отже, спочатку, першим ділом включаємо духовку і виставляємо її нагріватися на 220 градусів. Далі переходимо до приготування курячого стейка. Для цього беремо м'ясо, ретельно промиваємо його і розрізаємо вздовж на чотири однакових скибочки за допомогою гострого ножа. Кожен шматочок обережно відбиваємо, використовуючи кухонний молоток, додаємо сіль і перчимо з усіх сторін за смаком.
Далі стейки з курячого філе гарненько натираємо видавленим через прес часником і перекладаємо їх у форму для випічки, змащену маслом. Тепер готуємо овочі. Отже, моркву чистимо і натираємо на середній тертці. Нарізаємо цибулю дрібненько, перець шаткуємо невеликими кільцями, цукіні подрібнюємо соломкою, помідори черрі поділяємо на четвертинки, і гарненько перемішуємо всі овочі в чаші.
Додаємо стручкову квасолю , солимо і викладаємо овочеву масу зверху на куряче філе. Присипаємо блюдо натертим заздалегідь сиром і по краях наливаємо трохи води, щоб м'ясо в результаті вийшло соковитим. Тепер ставимо страву в духовку, і засікаємо рівно 40 хвилин. Ось і все, дивовижно ніжний і ароматний курячий стейк з овочів готовий. Можете просто окремо підсмажити м'ясо на грилі і подати разом зі свіжими овочами та соусом до курки .
Курячий стейк з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо простий спосіб, як приготувати курячий стейк. Отже, спочатку, першим ділом включаємо духовку і виставляємо її нагріватися на 220 градусів. Далі переходимо до приготування курячого стейка. Для цього беремо м'ясо, ретельно промиваємо його і розрізаємо вздовж на чотири однакових скибочки за допомогою гострого ножа. Кожен шматочок обережно відбиваємо, використовуючи кухонний молоток, додаємо сіль і перчимо з усіх сторін за смаком.
Далі стейки з курячого філе гарненько натираємо видавленим через прес часником і перекладаємо їх у форму для випічки, змащену маслом. Тепер готуємо овочі. Отже, моркву чистимо і натираємо на середній тертці. Нарізаємо цибулю дрібненько, перець шаткуємо невеликими кільцями, цукіні подрібнюємо соломкою, помідори черрі поділяємо на четвертинки, і гарненько перемішуємо всі овочі в чаші.
Додаємо стручкову квасолю , солимо і викладаємо овочеву масу зверху на куряче філе. Присипаємо блюдо натертим заздалегідь сиром і по краях наливаємо трохи води, щоб м'ясо в результаті вийшло соковитим. Тепер ставимо страву в духовку, і засікаємо рівно 40 хвилин. Ось і все, дивовижно ніжний і ароматний курячий стейк з овочів готовий. Можете просто окремо підсмажити м'ясо на грилі і подати разом зі свіжими овочами та соусом до курки .
Рекомендуємо добрі рецепти
Стейк тріски в духовці
Тріска вважається сухий і прісної рибою, але якщо правильно підійти до її приготування, то будь-яке блюдо з неї вийде смачним і соковитим. І сьогодні
Яловичий стейк
Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному
Стейк з телятини
Стейк - це смачне блюдо для справжніх чоловіків і не тільки. Його зазвичай готують з яловичини або свинини. Але сьогодні ми пропонуємо більш ніжний
Стейк зі свинини - рецепт
Стейк зі свинини - смачне м'ясне блюдо, яке можна подати на святковий стіл або приготувати на природі. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально
Стейк на грилі
Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього
Стейк в мультиварці
Стейк - це обсмажений з 2-х сторін шматок м'яса або риби. Найчастіше їх готують на сковороді або в духовці. Але сьогодні ми з вами поговоримо про те,