Курячий стейк з овочами - це прекрасне блюдо, про який можна сказати - просто, але чудово смачно. Насправді, приготувати таку друге зможе навіть простий школяр. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів курячого стейка.
Курячий стейк з овочами
Інгредієнти: куряче філе - 500 г; морква - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; солодкий болгарський перець - 05 шт.; цукіні - 100 г; стручкова квасоля - 100 г; помідори черрі - 5 штук; сир твердих сортів - 150 г; часник - 2 зубчики; сіль, мелений перець - щіпка. Приготування Розглянемо простий спосіб, як приготувати курячий стейк. Отже, спочатку, першим ділом включаємо духовку і виставляємо її нагріватися на 220 градусів. Далі переходимо до приготування курячого стейка. Для цього беремо м'ясо, ретельно промиваємо його і розрізаємо вздовж на чотири однакових скибочки за допомогою гострого ножа. Кожен шматочок обережно відбиваємо, використовуючи кухонний молоток, додаємо сіль і перчимо з усіх сторін за смаком.
Далі стейки з курячого філе гарненько натираємо видавленим через прес часником і перекладаємо їх у форму для випічки, змащену маслом. Тепер готуємо овочі. Отже, моркву чистимо і натираємо на середній тертці.
Нарізаємо цибулю дрібненько, перець шаткуємо невеликими кільцями, цукіні подрібнюємо соломкою, помідори черрі поділяємо на четвертинки, і гарненько перемішуємо всі овочі в чаші.
Додаємо стручкову квасолю , солимо і викладаємо овочеву масу зверху на куряче філе. Присипаємо блюдо натертим заздалегідь сиром і по краях наливаємо трохи води, щоб м'ясо в результаті вийшло соковитим. Тепер ставимо страву в духовку, і засікаємо рівно 40 хвилин. Ось і все, дивовижно ніжний і ароматний курячий стейк з овочів готовий. Можете просто окремо підсмажити м'ясо на грилі і подати разом зі свіжими овочами та соусом до курки .