Вернуться назад Распечатать

Курячий стейк з овочами

Курячий стейк з овочами
Курячий стейк з овочами - це прекрасне блюдо, про який можна сказати - просто, але чудово смачно. Насправді, приготувати таку друге зможе навіть простий школяр. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів курячого стейка.

Курячий стейк з овочами


Інгредієнти:

  • куряче філе - 500 г;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • солодкий болгарський перець - 05 шт.;

  • цукіні - 100 г;

  • стручкова квасоля - 100 г;

  • помідори черрі - 5 штук;

  • сир твердих сортів - 150 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль, мелений перець - щіпка.


  • Приготування
    Розглянемо простий спосіб, як приготувати курячий стейк. Отже, спочатку, першим ділом включаємо духовку і виставляємо її нагріватися на 220 градусів. Далі переходимо до приготування курячого стейка. Для цього беремо м'ясо, ретельно промиваємо його і розрізаємо вздовж на чотири однакових скибочки за допомогою гострого ножа. Кожен шматочок обережно відбиваємо, використовуючи кухонний молоток, додаємо сіль і перчимо з усіх сторін за смаком.
    Далі стейки з курячого філе гарненько натираємо видавленим через прес часником і перекладаємо їх у форму для випічки, змащену маслом. Тепер готуємо овочі. Отже, моркву чистимо і натираємо на середній тертці.
    Курячий стейк з овочами
    Нарізаємо цибулю дрібненько, перець шаткуємо невеликими кільцями, цукіні подрібнюємо соломкою, помідори черрі поділяємо на четвертинки, і гарненько перемішуємо всі овочі в чаші.
    Додаємо стручкову квасолю , солимо і викладаємо овочеву масу зверху на куряче філе. Присипаємо блюдо натертим заздалегідь сиром і по краях наливаємо трохи води, щоб м'ясо в результаті вийшло соковитим. Тепер ставимо страву в духовку, і засікаємо рівно 40 хвилин. Ось і все, дивовижно ніжний і ароматний курячий стейк з овочів готовий. Можете просто окремо підсмажити м'ясо на грилі і подати разом зі свіжими овочами та соусом до курки .