Індичка в сметані

Більш соковитим тушковане м'ясо індички вийде, якщо приготувати його зі сметаною. Краще використовувати досить жирну сметану, головне, щоб вона була натуральною (а не якимось сумнівним «сметанним продуктом» з додаванням різних некорисних хімічних речовин).
Філе індички, тушковану в сметані з часником
Інгредієнти:
Приготування
Наріжемо м'ясо індички поперек волокон брусочками або короткими смужками, а очищений цибулю - чверть кільцями або дрібніше. У глибокій сковороді або сотейнику добре розігріємо жир або олію і злегка обсмажимо цибулю. Додамо м'ясо і готуємо всі разом до зміни кольору м'яса на середньому вогні, активно маніпулюючи лопаткою. Зменшуємо вогонь і тушкуємо до повної готовності з додаванням спецій, прикривши кришкою. При необхідності перемішуємо і підливаємо води.
Тепер про сметані. Якщо сметану піддати тепловій обробці при температурах вище 80°С, хоча б протягом всього декількох хвилин, вона обов'язково створожится, тобто змінить структуру,

З алкогольних напоїв можна вибрати бурбон, мескаль, текілу, виноградну горілку, пульке або столові вина, краще світлі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Буженина з індички
Буженина - це смачне запечене м'ясо роблять в духовці, аерогрилі, мультиварки. По більшій частині її готують із свинини або яловичини. Але ми

Індичка з рисом
Індичка і рис - відмінні продукти, які чудово підходять для дієтичного харчування. І сьогодні ми розповімо кілька способів, як приготувати індичку з

Індичка у вершковому соусі
М'ясо індички є корисним і дієтичним. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення індички у вершковому соусі. Таке вишукане блюдо

Яловичина, тушкована з помідорами
Смак м'яса відмінно поєднується з помідорами. Їх можна подавати свіжими у вигляді нарізки або салату, а можна їх ввести в саму страву. І сьогодні ми

Гриби в сметані
Гриби - цінний харчовий продукт. З них готують багато різних страв. Їх варять, тушкують, смажать, маринують і т. д. І сьогодні ми розповімо вам, як

Шинка з індички
Шинка - це смачний м'ясний продукт, який обожнюють багато. А якщо її приготувати в домашніх умовах, то вийде не тільки смачно, але і корисно. І