Яловичина під сиром в духовці
Багато господинь вважають, що достатньо просто добре просмажити м'ясо, і воно буде смачним і ніжним. Однак приготувати м'ясо - це ціле мистецтво, яке вимагає особливого уміння і підходу. Перегріваючи м'ясо, ми втратимо всі його корисні властивості і первісний смак. Ось, наприклад, яловичину потрібно готувати в духовці більше години. Давайте розглянемо з вами цікавий і смачний рецепт приготування яловичини під сиром запеченої в духовці.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 500 г;
сир - 150 г;
цибуля ріпчаста - 2 шт.;
майонез - 250 мл;
лавровий лист - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
рослинне масло - для смаження.
Приготування
Беремо м'якоть яловичини і відварюємо в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю горошком. Потім охолоджуємо бульйон, дістаємо м'ясо, обсушуємо і нарізаємо однаковими порційними шматочками. Трохи відбиваємо кожен шматок і кладемо на змащений маслом деко.
Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо на сковороді приблизно 3 хвилини. Солимо і перчимо за смаком. Потім беремо сир, краще твердих сортів, і нарізаємо рівними скибочками. Тепер на кожен шматочок м'яса викладаємо обсмажені цибулю, скибочка сиру і змащуємо зверху майонезом. Ставимо деко в духовку, розігріту до 180° на 10 хвилин до утворення золотистої і рум'яної скоринки.
Як гарнір до яловичини під сиром добре підійдуть свіжі або мариновані овочі.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 500 г;
сир - 100 г;
сметана - 100 г;
сіль і спеції - за смаком.
Приготування
М'ясо обробляємо і нарізаємо невеликими шматочками. Гарненько відбиваємо і обсмажуємо на розпеченій сковороді приблизно 10 хвилин. Сир натираємо на крупній тертці, додаємо сметану і ретельно перемішуємо. Форму для випічки змащуємо олією, викладаємо шматочки яловичини і поливають сметанним соусом, відправляємо в духовку на 15 хвилин. Дуже смачне і швидке блюдо готове!
Яловичина, запечена з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Беремо м'якоть яловичини і відварюємо в підсоленій воді з додаванням лаврового листа і перцю горошком. Потім охолоджуємо бульйон, дістаємо м'ясо, обсушуємо і нарізаємо однаковими порційними шматочками. Трохи відбиваємо кожен шматок і кладемо на змащений маслом деко.
Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Обсмажуємо на сковороді приблизно 3 хвилини. Солимо і перчимо за смаком. Потім беремо сир, краще твердих сортів, і нарізаємо рівними скибочками. Тепер на кожен шматочок м'яса викладаємо обсмажені цибулю, скибочка сиру і змащуємо зверху майонезом. Ставимо деко в духовку, розігріту до 180° на 10 хвилин до утворення золотистої і рум'яної скоринки.
Як гарнір до яловичини під сиром добре підійдуть свіжі або мариновані овочі.
Яловичина з сиром у сметані
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо обробляємо і нарізаємо невеликими шматочками. Гарненько відбиваємо і обсмажуємо на розпеченій сковороді приблизно 10 хвилин. Сир натираємо на крупній тертці, додаємо сметану і ретельно перемішуємо. Форму для випічки змащуємо олією, викладаємо шматочки яловичини і поливають сметанним соусом, відправляємо в духовку на 15 хвилин. Дуже смачне і швидке блюдо готове!
Рекомендуємо добрі рецепти
М'ясо під майонезом в духовці
М'ясо під майонезом - це приголомшливо смачне, ситне і самостійне страву. І готувати його досить просто. А подавати його до столу можна практично з
Торбочки з яловичини
Торбочки з яловичини - оригінальне м'ясне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів цієї
Яловичина у фользі
Яловичина, запечена шматком у фользі, може одночасно бути і вишуканим святковим частуванням, і ситним блюдом на простому сімейній вечері. Пропонуємо
Яловичина з чорносливом - рецепт
М'ясо з чорносливом виходить незвичайно смачним і ароматним. Таке блюдо неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл і сподобається вашим гостям. І
Смажена яловичина з цибулею
Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з
Біфштекс з яловичини
Біфштекс з яловичини - ще один різновид популярного страви. Якщо ви не любите свинину і вважаєте, що біфштекс повинен складатися не з фаршу або