Як приготувати нутрію в духовці?
М'ясо нутрії вважається дієтичним і гіпоалергенним продуктом. Воно легко перетравлюється і засвоюється організмом. До того ж воно має найніжнішим смаком. Але щоб продукт залишався корисним, потрібно щоб він не втратив своїх корисних властивостей у процесі приготування. А, як відомо, м'ясо краще запікати, ніж смажити. Тому ми розповімо, як приготувати нутрію в духовці.
Інгредієнти:
нутрія - 1 шт.;
цибуля (великий) - 1 шт.;
часник - 5 зубчиків;
сметана - 200 мл;
біле сухе вино - 120 мл;
сіль, перець - за смаком;
зелень кропу і петрушки - за смаком.
Приготування
Тушку нутрії обробляємо на шматочки, натираємо їх сіллю і перцем. Тепер можна зробити двома способами: спочатку обсмажити нутрію на сковороді або ж відразу викласти її на деко. При другому варіанті час приготування трохи збільшиться. Отже, на м'ясо викладаємо нарізану кільцями цибулю і заливаємо це все вином. Ставимо деко в духовку і тушкуємо приблизно 30 хвилин. А поки займаємося соусом: змішуємо сметану з подрібненим часником і спеціями (можна брати будь-які, які вам подобаються), все добре перемішуємо. Заливаємо отриманим соусом м'ясо і тушкуємо ще приблизно 20-25 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Інгредієнти:
нутрія - 1 шт.;
часник - 1 головка;
сіль, перець, мелена паприка - за смаком.
Приготування
Тушку натираємо сіллю з перцем і пропущеним через прес часником. Прибираємо в холодильник приблизно на годину. Потім дістаємо і укладаємо в рукав для запікання. При бажанні туди ж можна вкласти цілий очищений картопля. Рукав з обох сторін защипуємо за допомогою кліпс. Запікаємо в духовці 40-50 хвилин при температурі близько 250 градусів. Хвилин за 10 до закінчення приготування рукав розрізаємо, щоб нутрія в духовці підрум'янилася.
Нутрія, запечена в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Тушку нутрії обробляємо на шматочки, натираємо їх сіллю і перцем. Тепер можна зробити двома способами: спочатку обсмажити нутрію на сковороді або ж відразу викласти її на деко. При другому варіанті час приготування трохи збільшиться. Отже, на м'ясо викладаємо нарізану кільцями цибулю і заливаємо це все вином. Ставимо деко в духовку і тушкуємо приблизно 30 хвилин. А поки займаємося соусом: змішуємо сметану з подрібненим часником і спеціями (можна брати будь-які, які вам подобаються), все добре перемішуємо. Заливаємо отриманим соусом м'ясо і тушкуємо ще приблизно 20-25 хвилин. Готову страву посипаємо зеленню і подаємо до столу.
Як приготувати нутрію в рукаві?
Інгредієнти:
Приготування
Тушку натираємо сіллю з перцем і пропущеним через прес часником. Прибираємо в холодильник приблизно на годину. Потім дістаємо і укладаємо в рукав для запікання. При бажанні туди ж можна вкласти цілий очищений картопля. Рукав з обох сторін защипуємо за допомогою кліпс. Запікаємо в духовці 40-50 хвилин при температурі близько 250 градусів. Хвилин за 10 до закінчення приготування рукав розрізаємо, щоб нутрія в духовці підрум'янилася.
Рекомендуємо добрі рецепти
Оселедець в духовці
Оселедець одна з найбільш корисних видів риб, адже в ній містяться жирні кислоти Омега 3 які необхідні нашому організму. І сьогодні мова піде про
Шашлик з нутрії
Їли смачний шашлик? Впевнені? А нутрію пробували? Як, ви хочете сказати, що не пробували шашлик з нутрії? Дієтичне м'ясо цього гризуна, звичайно,
Качка з грибами
Качка, запечена цілком - відмінний варіант святкового вечері. Зазвичай її фарширують яблуками і чорносливом. Але сьогодні ми поговоримо про качку з
Стегенця в рукаві в духовці
З допомогою рукава в духовці можна готувати соковиті і смачні страви з мінімум жиру. І зараз ми вам розповімо, як оригінально і цікаво приготувати
Як приготувати нутрію?
Відомо, що м'ясо нутрій дуже корисно. Однак, щоб блюдо, приготоване з цього тварини, було смачним, необхідний правильний рецепт. Ми готові поділитися
М'ясо в рукаві в духовці
Страви, приготовані в рукаві виходять ароматними і сочними. Давайте детально розберемося, як запекти смачно і оригінально м'ясо в рукаві в духовці.