Фрикадельки для супу - рецепт
Це так довго, варити різні бульйони по кілька годин, освітлювати їх. Іноді хочеться швидко зварити смачний супчик, але, щоб не пісний, а з м'ясом. Тут нам на допомогу приходять фрикадельки. Супи з фрикадельками люблять і дорослі і діти, адже так цікаво виловлювати маленькі смачні колобки з тарілки.
Щоб не розчаруватися в зовнішньому вигляді звареного супу, важливо дотримуватися деякі ключові моменти при приготуванні фрикадельок, інакше вони можуть зіпсувати зовнішній вигляд вашого супу тим, що втратять форму або розваляться, або бульйон від них помутніє.
ліпіть фрикадельки для супу дрібними, їх не належить ні різати, не відкушувати від них;
прозорість вашого бульйон може постраждати від додавання яєць у фарш для фрикадельок;
зате у фарш для фрикадельок можна вводити додаткові продукти: манну крупу, рис, молоко, прянощі і навіть коньяк;
приготування фрикадельок для супу відрізняється від приготування звичайних фрикадельок тим, що їх потрібно спочатку відварити в підсоленій воді, а вже потім кидати в суп;
кладіть фрикадельки в суп за 15 хвилин до його виключення, це допоможе зберегти форму фрикадельок.
А зараз ми розповімо вам, як приготувати фрикадельки для супу.
Ви думаєте, що ми вам дамо рецепт звичайних м'ясних фрикадельок? А ось і ні. Зараз ми навчимо вас готувати фрикадельки для юшки.
Інгредієнти:
філе тріски - 300 г;
булка - половина скибочки;
яйце - 05 шт.;
сметана - 1 ст. ложка;
цибулина - 1 шт.;
сіль, перець - за смаком;
олія - 05 ст. ложки.
Приготування
Пропускаємо рибне філе через дрібне ситечко м'ясорубки, булку теж кидаємо в м'ясорубку. Підсмажуємо цибулю і разом з меленим перцем, сіллю, сметаною, маслом і яйцем перемішуємо. З цієї маси робимо невеликі колобки, обвалюємо їх у борошні. Рибні фрикадельки не потребують попереднього відварювання, їх сирими кладуть прямо в киплячий суп. Нехай варяться там, а заодно і надають наваристого бульйону. Нехай і не справжня вуха, але, все-таки, рибний суп буде чудовий.
Зрозуміло, що в тому, як готувати фрикадельки для супу, і в приготуванні звичайних фрикадельок особливих відмінностей немає, хіба що розмір перше повинен бути з невеликою каштан.
Інгредієнти:
куряча грудка - 300 г;
сухарі пшеничні - 1 скибочка;
молоко - 2 ст. ложки;
петрушка - 1 ст. ложка;
картопля (дрібна) - 1 шт.;
масло вершкове - 05 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Робимо фарш з філе. Зазвичай шкіру з філе видаляємо і перекручуємо тільки філе, але є любителі готувати фарш з грудок з шкірою. Він виходить більш жирним, і відрізняється текстурою. Сухар замочуємо в молоці і кладемо в м'ясорубку разом з грудкою. Слідом за сухариком додаємо петрушку, терту картопляну масу, вершкове масло. Солимо й додаємо перчику за смаком. В киплячу солону воду, опускаємо наші фрикадельки з курячого фаршу після спливання виймаємо. Тепер вони готові потрапити в суп.
Таким же чином готуємо фрикадельки з індички, для дієтичного супу вони більш кращі. На фарш згодяться будь-які частини індички.
Інгредієнти:
свинина - 300 г;
цибулина - 1шт.;
батон - 2 скибочки;
вода кип'ячена - батон замочити;
рис, відварений до напівготовності - 0 5 ст.;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Перекручуємо свинину з цибулею. Слідом відправляємо замочений і віджатий від зайвої води батон і рис. Солимо, перчимо. Ліпимо з отриманої маси «каштанчики» і заправляємо ними суп. У готовому супі фрикадельки з рисом виглядають як маленькі їжачки, що особливо подобається дітям.
Щоб не розчаруватися в зовнішньому вигляді звареного супу, важливо дотримуватися деякі ключові моменти при приготуванні фрикадельок, інакше вони можуть зіпсувати зовнішній вигляд вашого супу тим, що втратять форму або розваляться, або бульйон від них помутніє.
А зараз ми розповімо вам, як приготувати фрикадельки для супу.
Фарш для фрикадельок для супу
Ви думаєте, що ми вам дамо рецепт звичайних м'ясних фрикадельок? А ось і ні. Зараз ми навчимо вас готувати фрикадельки для юшки.
Інгредієнти:
Приготування
Пропускаємо рибне філе через дрібне ситечко м'ясорубки, булку теж кидаємо в м'ясорубку. Підсмажуємо цибулю і разом з меленим перцем, сіллю, сметаною, маслом і яйцем перемішуємо. З цієї маси робимо невеликі колобки, обвалюємо їх у борошні. Рибні фрикадельки не потребують попереднього відварювання, їх сирими кладуть прямо в киплячий суп. Нехай варяться там, а заодно і надають наваристого бульйону. Нехай і не справжня вуха, але, все-таки, рибний суп буде чудовий.
Зрозуміло, що в тому, як готувати фрикадельки для супу, і в приготуванні звичайних фрикадельок особливих відмінностей немає, хіба що розмір перше повинен бути з невеликою каштан.
Курячі фрикадельки для супу
Інгредієнти:
Приготування
Робимо фарш з філе. Зазвичай шкіру з філе видаляємо і перекручуємо тільки філе, але є любителі готувати фарш з грудок з шкірою. Він виходить більш жирним, і відрізняється текстурою. Сухар замочуємо в молоці і кладемо в м'ясорубку разом з грудкою. Слідом за сухариком додаємо петрушку, терту картопляну масу, вершкове масло. Солимо й додаємо перчику за смаком. В киплячу солону воду, опускаємо наші фрикадельки з курячого фаршу після спливання виймаємо. Тепер вони готові потрапити в суп.
Таким же чином готуємо фрикадельки з індички, для дієтичного супу вони більш кращі. На фарш згодяться будь-які частини індички.
Фрикадельки в суп з рисом
Інгредієнти:
Приготування
Перекручуємо свинину з цибулею. Слідом відправляємо замочений і віджатий від зайвої води батон і рис. Солимо, перчимо. Ліпимо з отриманої маси «каштанчики» і заправляємо ними суп. У готовому супі фрикадельки з рисом виглядають як маленькі їжачки, що особливо подобається дітям.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з рибними фрикадельками
Суп з рибними фрикадельками - це смачна страва родом з дитинства. Воно виходить легким і дієтичним. Давайте приготуємо знайомий супчик за нескладними
Солянка з фрикадельками
Солянка - являє собою густий суп на рибному, м'ясному або грибному бульйоні з додаванням маслин, солоних огірків, лимона. І зараз ми розповімо, як
Рибні фрикадельки
Хочете приготувати на вечерю щось надзвичайно смачне? Тоді рецепт рибних фрикадельок може бути вам корисний. Для їх створення вам знадобиться зовсім
Шведські фрикадельки - рецепт
Любите фрикадельки, але набридло готувати їх одним і тим же способом? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо про досить незвичайному і дуже
Фрикадельки для дітей
М'ясні фрикадельки - улюблене багатьма малюками і корисне блюдо. Зроблені з нежирних сортів м'яса вони чудово доповнюють та урізноманітнюють раціон
Фрикадельки в мультиварці
Любите м'ясні кульки під назвою фрикадельки? Ваша сім'я від них у захваті? Спробуйте скоротити час приготування даного страви, зробивши його в