Смажені шампіньйони зі сметаною

Смажені шампіньйони зі сметаною і сиром
Апетитна закуска буде готова протягом 15 хвилин, а за смаком мало чим відрізниш від ресторанного «Жюльєна» з кокотниць.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим як смажити печериці зі сметаною, їх необхідно помити і, можливо, почистити, а після крупно нарізати. Цибулю подрібнити і обсмажити на невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Коли цибуля буде готовий можна додавати і печериці, але врахуйте, що сирі гриби віддають багато вологи і при цьому значно зменшуються в розмірі. Саме на етапі виділення зайвої вологи і додають сметану, солять і перчать, тушкують ще 10-15 хвилин, а потім знімають з вогню і обережно додають жовток. Жовток необхідний для того, щоб позбавитися від зайвої кислинки, яку часто дає сметана, але якщо вона вас не турбує, то цей етап можна опустити. Гаряче блюдо посипають сиром і залишають на сковороді до тих пір, поки він не розплавиться.
Рецепт «Champignons a la Creme» - печериці зі сметаною
Класичне французьке блюдо, завдяки якому і зародилася манера готувати печериці зі сметаною - це «Champignons a la Creme». Як приготувати шампіньйони зі сметаною перевіреним десятиліттями рецептом, ви дізнаєтеся з цього рецепту.
Інгредієнти:

Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на сковороді, додаємо нарізані печериці, сіль, перець і готуємо під щільно закритою кришкою близько 10 хвилин. Після, гриби прибираємо в окремий посуд, а сік, що залишився тримаємо на вогні без кришки ще 3 хвилини, додаємо сметану, вершки і повертаємо гриби назад в каструлю. Перед подачею в гриби додають сухе біле вино, а потім викладають на добре засмажену тост або їдять окремо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як смажити печериці?
Смажені грибочки - одне з найпопулярніших страв, що зустрічаються на нашому столі. Найчастіше це печериці. Але іноді ми не замислюємося, як зробити

Гриби в сметані - рецепт
Гриби в сметані - ситна страва, просте, але від цього не менш смачне. Його може зробити навіть молода господиня, яка поки що не дуже добре готує. Ну

Як готувати печериці?
Печериці - найпоширеніші у світі гриби. Вони чудово поєднуються з м'ясними, овочевими стравами, а також сиром. Як правильно готувати печериці, ми вам

Фаршировані шампіньйони - рецепти
Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але

Налисники з грибами
Налисники - це, ті ж самі млинці, які можна загорнути начинку. І зараз ми вам розповімо, як їх зробити з грибами. Вийде смачна, оригінальна і ситна

Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене