Бутерброди з сьомгою

Рецепт бутербродів з сьомгою і огірком
Смак слабосоленої сьомги чудово поєднується зі смаками хліба, масла і свіжого огірка. Кріп доповнює гармонію. Такі бутерброди добре подати під горілку, джин або світле пиво.
Інгредієнти:
Приготування
Підготуємо хліб, при бажанні його можна злегка підсушити в тостері або в духовій шафі на сухому листі.
Наріжемо скибочками філе сьомги примірної товщиною 05 див. Свіжі огірки нашинкуем не дуже тонкими скибочками.
Остудимо хліб і намасти кожен скибочку шаром масла.
На одну половину викладаємо шматочок сьомги, на іншу - скибочка огірка. В середині поміщаємо гілочку кропу.
Пікантні бутерброди з сьомгою і лимоном
Лимон особливим чином доповнює смак сьомги, гострий перець і кінза додадуть пікантності. Такі бутерброди особливо гарні під текілу, мескаль, кашасу.
Інгредієнти:
Приготування
Хліб краще брати нарізаний. При бажанні скибочки можна злегка підсушити в тостері або на сухому листі в духовій шафі.
Ріжемо філе сьомги скибочками товщиною близько 05-07 див. Бажано щоб шматочок риби, деяким чином, повторював скибку хліба, щоб накривав його майже повністю.
Остудимо хліб і намасти кожен шматочок шаром масла або крем-сиру.
Зверху покладемо сьомгу, а на неї - часточку, тобто, полкружочка лимона (або лайма). Відріжемо маленьке й тоненьке колечко гострого червоного перцю і викладемо його зверху або збоку. Прикрасимо 1-2 листочками кінзи.
Бутерброди з сьомгою та сиром
Інгредієнти:
Приготування
Хліб наріжемо і злегка підсушити в тостері або на сухому листі в духовій шафі.
Філе сьомги ріжемо шматочками товщиною близько 06 див. Такої ж товщини повинні бути і скибочки сиру, а форма - такий, щоб накрити половину скибочки хліба і лягти поруч з сьомгою. Оливки наріжемо колечками.
На гарячі скибочки хліба покладемо скибочки сиру - нехай трохи приплавятся.
Поряд з сиром покладемо сьомгу, а зверху розподілимо кружечки оливок. Прикрасимо кількома листочками зелені.
Такі бутерброди гарні під столові світлі або спеціальні міцні вина, темне або червоне пиво.
Бутерброди з авокадо і слабосоленої сьомгою
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки хліба злегка підсушити в тостері або на сухому листі в духовій шафі. Наріжемо філе сьомги скибочками завтовшки 05-07 див.
Разрежем авокадо, видаляємо кісточку і ложкою відділити м'якоть від шкірки.

Додамо оливкова олія, часник і зовсім трохи гострого червоного перцю. Приправимо соком лайма. Доведемо блендером до пастоподібного кремового стану.
Намажемо цим кремом скибочки хліба. Зверху на кожен бутерброд викладемо шматочок сьомги, прикрасимо листочками зелені. Подаємо зі світлими винами , бренді, текілою, ромом.
Злегка попрактиковавшись, ви зможете самі придумувати, які зробити бутерброди з сьомгою і як краще їх оформити, щоб вийшло не тільки смачно, але й красиво.
Любителям таких закусок рекомендуємо також зробити бутерброди з червоною рибою - це смачно і швидко.
Рекомендуємо добрі рецепти

Бутерброди з авокадо
Оригінальною закускою до буденної, або святкового столу можуть стати бутерброди з авокадо. Авокадо на хліб можна наносити у вигляді пасти, соуси

Бутерброди з яйцем
Бутерброд з яйцем - універсальна закуска, в якій можна дати розгулятися фантазії, адже практично будь-який додаток відмінно поєднується з її основним

Грінки з сиром
Грінки з сиром - це прекрасний сніданок на швидку руку. Часто, деякі господині подають цю страву навіть до святкового столу, так що про легкість і

Канапе з сьомгою
Канапе - це закуска фуршетного типу, розрахована на один укус. Зазвичай, для складання канапе не існує особливих правил, головне - хороший смак і

Гарячі бутерброди з рибою
Гарячі бутерброди люблять багато. Найчастіше їх готують з ковбасою, шинкою або м'ясом. А ми вам розповімо, як зробити чудову закуску з рибою.

Бутерброди з огірком
Бутерброди - відмінна закуска для святкового застілля і фуршету. Приготувати їх можна з використанням самих різних продуктів. І сьогодні ми підкажемо