Яєчний коблер

Розповімо докладніше, як приготувати яєчний коблер (в обох варіантах).
Оригінальний рецепт яєчного коблер
Оскільки яйця в процесі приготування цієї страви не піддаються термічній обробці, використовуємо тільки перепелині яйця, щоб уникнути сальмонельозу. Розрахунок на 1 порцію.
Інгредієнти:
Приготування
На дно келиха типу «тумблер» кладемо лід і наливаємо сік-фреш . Обережно і повільно по лезу ножа наливаємо вершки. Акуратно розбиваємо яйця так, щоб не зачепити жовток. За допомогою ложки поміщаємо яйця останнім шаром. Поруч покласти кілька ягід. Подаємо з ложечкою, якій з'їдаємо яйця і ягоди. Далі пити коблер можна через соломинку або без соломинки. Напій хороший для спортивного і дієтичного харчування.
Яєчний коблер на сніданок
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки батона намазуємо тонким шаром вершкового масла. Помідори миємо, обсушуємо й нарізаємо кружечками. Шинку також нарізаємо скибками. Ставимо в змащену маслом форму для запікання (саме ставимо) «на ребро» змащені скибки батона, шинки і томатів, чергуючи їх.

Запікаємо в духовій шафі при температурі близько 180 градусів С. Як тільки яйця запеклися, а домашній сир розплавився - яєчний коблер готовий, це зовсім не довго. Чудовий варіант сімейного сніданку або ланчу. Тим, хто піклується про стрункості фігури, краще все ж для сніданку рекомендувати перший варіант яєчного коблер, тобто напій і скибочку-інший підсушеного цільнозернового хлібця дієтичного.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля з м'ясом у духовці
Картопля з м'ясом в духовці - чудовий варіант обіду у вихідний день у колі родини. Це апетитне блюдо сподобається як дорослим, так і дітям. Давайте

Помідори, фаршировані сиром
Фаршировані помідори - чудове прикраса святкового столу. Нафарширувати їх можна будь-якою начинкою і сьогодні поговоримо про помідори, фаршировані

Яєчний рулет з плавленим сиром
Яєчні рулети - це смачне і ситне блюдо для сімейного сніданку. І зараз ми розглянемо декілька варіантів її створення з плавленим сиром. Його також

Грінки з батона
Грінки - це обсмажені з двох сторін шматочки хліба. Вони можуть бути солодкими, соленими і навіть гострими. І сьогодні ми розглянемо всі ці види

Яєчний лікер
Традиція приготування яєчного лікеру прийшла з Бразилії. Місцеві індіанці готували його на основі меду, спецій, міцною кашаси і авокадо. Але

Полуничний пудинг
Пудинги - це популярне британське блюдо, яке або печуть, або проварюють на водяній бані. Вони бувають з різноманітними наповнювачами: м'ясом, рибою,