» » Смажені креветки з часником і соєвим соусом

Смажені креветки з часником і соєвим соусом

Смажені креветки з часником і соєвим соусом
Сьогодні ми навчимося готувати смажені креветки з часником і соєвим соусом відразу декількома різними способами, а ви зможете вибрати максимально придатний.

Креветки в соєвому соусі з часником – рецепт


На вечірці барбекю або будинку, озброївшись сковородою гриль, ви зможете порадувати всіх близьких простими і смачними шпажками з ароматними часниковими креветками в солодко-солоному соусі.
Інгредієнти:

  • креветки – 540 г;

  • соєвий соус – 115 мл;

  • мед – 95 мл;

  • бальзамічний оцет – 45 мл;

  • часник – 3 зубки.


  • Приготування

  • Перед початком обжарювання креветки повинні провести деякий час в маринаді.

  • Ракоподібних очищають від панцира і видаляють вену, що проходить вздовж всієї спинки.

  • Окремо з'єднують інші компоненти зі списку і змішують з маринадом креветки.

  • Залиште креветки на годину, а за цей час вимочіть шпажки в холодній воді.

  • Настроміть замариновані креветки на шпажки і обсмажуйте на грилі по 3 хвилини з кожної зі сторін.


  • Королівські креветки з соєвим соусом і часником


    Інгредієнти:

  • масло – 35 мл;

  • часник – 4 зубки;

  • тертий імбир – 1 ст. ложка;

  • креветки королівські – 11 кг;

  • соєвий соус – 85 мл;

  • цукор – 20 г;

  • зелена цибуля – за смаком.


  • Приготування

  • Перед початком приготування розігрійте масло і обсмажте в ньому подрібнений часник і імбир.

  • Королівських креветок очистіть від панцира, видалите проходить уздовж усієї спинки відня і відправте креветочні хвости прямо на сковороду.

  • Приправте все цукром, залийте соєвим соусом і залиште до тих пір, поки креветочні хвости не дійдуть до повної готовності.

  • Здобріть блюдо цибулевої зеленню і подавайте.


  • Креветки в медово-соєвому соусі з часником


    Інгредієнти:

  • очищені хвости креветок – 540 г;

  • подрібнений часник – 2 ст. ложки;

  • тертий імбир – 1 ч. ложка;

  • мед – 95 мл;

  • соєвий соус – 55 мл;

  • броколі – 300 р.


  • Приготування

  • Приготуйте маринад, з'єднавши подрібнений часник з імбиром, медом і соєю. Приблизно дві третини маринаду вилийте до креветочним хвостів, добре перемішайте і залиште на годину.

  • Брокколі розділіть на суцвіття і обсмажте разом з рештою третю маринаду приблизно 8-10 хвилин.

  • Додайте креветочні хвости на сковороду до брокколі і залиште всі дійти до готовності, підрум'янюючи креветки по хвилині з кожної сторони.

  • Обсмажені креветки з часником і соєвим соусом подають окремо або поверх відвареного рису.
    Додав: admin | 18-11-2016, 17:23
    Переглядів: 60