Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рулет зі свинячої грудинки в духовці - рецепт

Рулет зі свинячої грудинки в духовці - рецепт

3-07-2016, 21:17
560
Рулет зі свинячої грудинки в духовці - рецепт
Пропонуємо вам приготувати рулет з грудинки, запечений в духовці. Спробувавши один раз, ви назавжди забудете про магазинну ковбаси та інші м'ясні вироби. Блюдо виходить неймовірно м'яким, соковитим, ароматним і пікантним!

Рецепт рулету з свинячої грудинки в духовці


Інгредієнти:

  • свиняча свіжа грудинка – 995 г;

  • часник – 20 р;

  • паприка суха мелена – 5 г;

  • спеції .


  • Приготування
    Грудинку добре промиваємо, насухо витираємо і акуратно зрізаємо з неї половину шкурки. Далі натираємо м'ясо спеціями і часником, видавленим через прес. Щільно загортаємо грудинку рулетом і перев'язуємо нитками. Пакуємо заготовку в харчову фольгу, перекладаємо на деко і готуємо страву в духовій шафі близько 2 годин, встановивши температуру нагрівання на 165 градусів. Після цього запечений рулет з грудинки остуджуємо в духовці, а потім розгортаємо з фольги і прибираємо на деякий час в холодильник. Потім розрізаємо закуску тонкими скибочками і красиво викладаємо на тарілку.

    Рулет зі свинячої грудинки, запечений в духовці


    Інгредієнти:

  • морква – 45 г;

  • свиняча грудинка – 1450 м;

  • прянощі і спеції;

  • часник – 15 р.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовим рушником і трохи надрізаємо поперек. Далі, в кожному відсіку прорізаємо гострим ножем невеликі кишеньки. Моркву очищаємо і шаткуємо соломкою на крупній тертці. Прянощі змішуємо зі спеціями, видавлюємо через прес часник і гарненько натираємо м'ясо ароматною сумішшю.
    Кишеньки щільно набиваємо морквою, згортаємо рулетом і перетягуємо заготівлю ниткою. Після цього кладемо блюдо в харчову плівку і прибираємо в холод на 2 години. Далі, запікаємо рулет з грудинки в духовці, загорнувши його у фольгу. Через 15 години виймаємо м'ясо, розгортаємо, остуджуємо і ріжемо скибочками. Подаємо в якості закуски з хріном, гірчицею або маринованими овочами.

    Рулет з грудинки з горіхами в духовці


    Інгредієнти:

  • грудинка свиняча – 15 кг;

  • філе куряче – 205 г;

  • часник – 10 г;

  • горіхи волоські – 55 г;

  • спеції;

  • сухі трави.


  • Приготування
    Грудинку промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками. Потім за допомогою ножа робимо по всій довжині шматка глибокі надрізи. В окремій чашці змішуємо спеції з сухими травами і натираємо цією сумішшю з обох сторін
    Рулет зі свинячої грудинки в духовці - рецепт
    шматок грудинки. Часник чистимо, видавлюємо через прес і викладаємо його в розрізи. Загортаємо грудинку в харчову плівку і прибираємо на добу в холодильник.
    Куряче філе розрізаємо тонкими смужками і вкладаємо в надрізи в грудинці. Волоські горіхи подрібнюємо і посипаємо м'ясо зверху. Тепер беремо мотузку, звертаємо грудинку і щільно обв'язуємо. Загортаємо заготовку у фольгу, перекладаємо на деко і відправляємо рулет зі свинячої грудинки в духову шафу на 95 хвилин. Після цього знімаємо фольгу, акуратно видаляємо нитки і рулет нарізаємо скибочками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як приготувати грудинку?
    Як приготувати грудинку?
    Звичайно найпростіше грудинку засолити, але спробуйте підійти до справи з великим ентузіазмом і зробити з продукту чудові страви. Далі опишемо, як
    Грудинка в духовці
    Грудинка в духовці
    З свинячої грудинки готують безліч різноманітних страв, які завжди виходять дивовижно смачними, ароматними і неодмінно сподобаються кожному. Далі
    Страви з свинячої грудинки
    Страви з свинячої грудинки
    Багато цікавих і різноманітних страв можна створити з грудинки. Це м'ясо піддається майже будь-якого способу приготування. Далі розповімо, як зробити
    Свиняча грудинка в духовці - рецепт
    Свиняча грудинка в духовці - рецепт
    Незрівнянне основне блюдо можна створити з свинячої грудинки, використовуючи запропоновані рецепти. Далі розповімо, як запекти таке м'ясо не
    Рулет зі свинячої грудинки
    Рулет зі свинячої грудинки
    Найкращою заміною магазинним ковбас може стати рулет зі свинячої грудинки, приготований самостійно. Пропонуємо два варіанти, як приготувати це блюдо:
    Грудинка, запечена в духовці
    Грудинка, запечена в духовці
    Грудинка - це смачне м'ясо вищого гатунку, яке чудово підходить для створення жаркого і перших страв. Але сьогодні ми поговоримо про те, як її смачно