Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свиняча грудинка в духовці - рецепт

Свиняча грудинка в духовці - рецепт

9-05-2016, 22:02
490
Свиняча грудинка в духовці - рецепт
Свиняча грудинка, приготовлена в духовці, виходить надзвичайно смачною і дуже соковитою. Таку страву можна подавати в якості гарячого основного страви або як оригінальну холодну закуску. Ми розповімо вам, як правильно приготувати свинячу грудинку в духовці.

Рецепт свинячої грудинки в духовці


Інгредієнти:

  • підчеревина свіжа свиняча – 16 кг;

  • часник – 10 г;

  • спеції ;

  • сухий лавровий листочок.


  • Приготування
    Отже, часник чистимо, розрізаємо кожен зубчик на 3 частини, а лавровий лист подрібнюємо на невеликі шматочки. Грудинку промиваємо, робимо в м'ясі ножем глибокі проколи і кожен засовуємо шматочок часнику і лаврушки. Нашпигований шматок присмачую з усіх боків спеціями і викладаємо на фольгу. Загортаємо м'ясо у кілька шарів і запікаємо в розігрітій духовці 3 години при 160 градусах. Готового блюда даємо трохи охолонути й нарізаємо скибочками середньої товщини.

    Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею


    Інгредієнти:

  • свиняча грудинка – 415 г;

  • цибуля зелена – за смаком;

  • цибуля ріпчаста – 45 г;

  • олія рослинна;

  • сметана нежирна – 2 ст. ложки;

  • мелений імбир;

  • спеції.


  • Приготування
    Картоплю чистимо, подрібнюємо невеликими скибочками і викладаємо на дно промасленим форми. Цибуля обробляємо, шаткуємо, посипаємо поверх картоплі. Грудинку розрізаємо на шматки і викладаємо наступним шаром. Посипаємо все спеціями, меленим імбиром, рубаною свіжої зеленню, цибулею і відправляємо страву на 35 хвилин в розігріту духовку. Потім промазуємо сметанкою і запікаємо ще 15 хвилин.

    Рецепт рулету з свинячої грудинки в духовці


    Інгредієнти:

  • свіжа свиняча грудинка – 985 г;

  • часник – 5 зубчиків;

  • червона мелена паприка – щіпка;

  • спеції.


  • Приготування
    Свиняча грудинка в духовці - рецепт

    Шматок грудинки промиваємо, обсушуємо і акуратно прорізаємо посередині вздовж. Розгортаємо м'ясо «книжкою», укладаємо на його поверхню очищені і подрібнені зубчики часнику, підсолюємо, посипаємо чорним перцем і скручуємо грудинку в щільний рулет. Закріплюємо форму рулету товстими нитками і натираємо поверхню спеціями і солодкої ароматною паприкою. Загортаємо свинячу грудинку в харчову фольгу і запікаємо заготовку в духовці 55 хвилин при температурі 200 градусів. Готовий рулет злегка остуджуємо, розгортаємо, знімаємо нитки і нарізаємо тонкими невеликими скибочками. Викладаємо їх на красиве блюдо і подаємо до столу як оригінальну холодну закуску.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свиняча грудинка – рецепт
    Свиняча грудинка – рецепт
    З свинячої грудинки можна готувати безліч смачних страв, головне - грамотно вибрати м'ясо і скористатися хорошим рецептом. Далі опишемо, як зробити
    Свиняча грудинка в цибулинні
    Свиняча грудинка в цибулинні
    Приготувати свинячу грудинку можна різними способами, однак найсмачнішим по праву можна назвати варіант вареного продукту в цибулинні. І, звичайно,
    Варена грудинка в цибулинні
    Варена грудинка в цибулинні
    Здивуйте гостей чудовою закускою власного приготування, адже ми пропонуємо найпростіші її рецепти. Розповімо, як зварити свинячу грудинку в маринаді
    Рулет зі свинячої грудинки
    Рулет зі свинячої грудинки
    Найкращою заміною магазинним ковбас може стати рулет зі свинячої грудинки, приготований самостійно. Пропонуємо два варіанти, як приготувати це блюдо:
    Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
    Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
    Свиняча грудинка в цибулинні може стати відмінною альтернативою магазинною ковбасою. Процес її приготування досить простий і не вимагає ніяких
    Грудинка, запечена в духовці
    Грудинка, запечена в духовці
    Грудинка - це смачне м'ясо вищого гатунку, яке чудово підходить для створення жаркого і перших страв. Але сьогодні ми поговоримо про те, як її смачно