Свиняча грудинка в духовці - рецепт
Свиняча грудинка, приготовлена в духовці, виходить надзвичайно смачною і дуже соковитою. Таку страву можна подавати в якості гарячого основного страви або як оригінальну холодну закуску. Ми розповімо вам, як правильно приготувати свинячу грудинку в духовці.
Інгредієнти:
підчеревина свіжа свиняча – 16 кг;
часник – 10 г;
спеції ;
сухий лавровий листочок.
Приготування
Отже, часник чистимо, розрізаємо кожен зубчик на 3 частини, а лавровий лист подрібнюємо на невеликі шматочки. Грудинку промиваємо, робимо в м'ясі ножем глибокі проколи і кожен засовуємо шматочок часнику і лаврушки. Нашпигований шматок присмачую з усіх боків спеціями і викладаємо на фольгу. Загортаємо м'ясо у кілька шарів і запікаємо в розігрітій духовці 3 години при 160 градусах. Готового блюда даємо трохи охолонути й нарізаємо скибочками середньої товщини.
Інгредієнти:
свиняча грудинка – 415 г;
цибуля зелена – за смаком;
цибуля ріпчаста – 45 г;
олія рослинна;
сметана нежирна – 2 ст. ложки;
мелений імбир;
спеції.
Приготування
Картоплю чистимо, подрібнюємо невеликими скибочками і викладаємо на дно промасленим форми. Цибуля обробляємо, шаткуємо, посипаємо поверх картоплі. Грудинку розрізаємо на шматки і викладаємо наступним шаром. Посипаємо все спеціями, меленим імбиром, рубаною свіжої зеленню, цибулею і відправляємо страву на 35 хвилин в розігріту духовку. Потім промазуємо сметанкою і запікаємо ще 15 хвилин.
Інгредієнти:
свіжа свиняча грудинка – 985 г;
часник – 5 зубчиків;
червона мелена паприка – щіпка;
спеції.
Приготування
Шматок грудинки промиваємо, обсушуємо і акуратно прорізаємо посередині вздовж. Розгортаємо м'ясо «книжкою», укладаємо на його поверхню очищені і подрібнені зубчики часнику, підсолюємо, посипаємо чорним перцем і скручуємо грудинку в щільний рулет. Закріплюємо форму рулету товстими нитками і натираємо поверхню спеціями і солодкої ароматною паприкою. Загортаємо свинячу грудинку в харчову фольгу і запікаємо заготовку в духовці 55 хвилин при температурі 200 градусів. Готовий рулет злегка остуджуємо, розгортаємо, знімаємо нитки і нарізаємо тонкими невеликими скибочками. Викладаємо їх на красиве блюдо і подаємо до столу як оригінальну холодну закуску.
Рецепт свинячої грудинки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, часник чистимо, розрізаємо кожен зубчик на 3 частини, а лавровий лист подрібнюємо на невеликі шматочки. Грудинку промиваємо, робимо в м'ясі ножем глибокі проколи і кожен засовуємо шматочок часнику і лаврушки. Нашпигований шматок присмачую з усіх боків спеціями і викладаємо на фольгу. Загортаємо м'ясо у кілька шарів і запікаємо в розігрітій духовці 3 години при 160 градусах. Готового блюда даємо трохи охолонути й нарізаємо скибочками середньої товщини.
Свиняча грудинка, запечена в духовці з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю чистимо, подрібнюємо невеликими скибочками і викладаємо на дно промасленим форми. Цибуля обробляємо, шаткуємо, посипаємо поверх картоплі. Грудинку розрізаємо на шматки і викладаємо наступним шаром. Посипаємо все спеціями, меленим імбиром, рубаною свіжої зеленню, цибулею і відправляємо страву на 35 хвилин в розігріту духовку. Потім промазуємо сметанкою і запікаємо ще 15 хвилин.
Рецепт рулету з свинячої грудинки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Шматок грудинки промиваємо, обсушуємо і акуратно прорізаємо посередині вздовж. Розгортаємо м'ясо «книжкою», укладаємо на його поверхню очищені і подрібнені зубчики часнику, підсолюємо, посипаємо чорним перцем і скручуємо грудинку в щільний рулет. Закріплюємо форму рулету товстими нитками і натираємо поверхню спеціями і солодкої ароматною паприкою. Загортаємо свинячу грудинку в харчову фольгу і запікаємо заготовку в духовці 55 хвилин при температурі 200 градусів. Готовий рулет злегка остуджуємо, розгортаємо, знімаємо нитки і нарізаємо тонкими невеликими скибочками. Викладаємо їх на красиве блюдо і подаємо до столу як оригінальну холодну закуску.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свиняча грудинка – рецепт
З свинячої грудинки можна готувати безліч смачних страв, головне - грамотно вибрати м'ясо і скористатися хорошим рецептом. Далі опишемо, як зробити
Свиняча грудинка в цибулинні
Приготувати свинячу грудинку можна різними способами, однак найсмачнішим по праву можна назвати варіант вареного продукту в цибулинні. І, звичайно,
Варена грудинка в цибулинні
Здивуйте гостей чудовою закускою власного приготування, адже ми пропонуємо найпростіші її рецепти. Розповімо, як зварити свинячу грудинку в маринаді
Рулет зі свинячої грудинки
Найкращою заміною магазинним ковбас може стати рулет зі свинячої грудинки, приготований самостійно. Пропонуємо два варіанти, як приготувати це блюдо:
Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
Свиняча грудинка в цибулинні може стати відмінною альтернативою магазинною ковбасою. Процес її приготування досить простий і не вимагає ніяких
Грудинка, запечена в духовці
Грудинка - це смачне м'ясо вищого гатунку, яке чудово підходить для створення жаркого і перших страв. Але сьогодні ми поговоримо про те, як її смачно