Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Грудинка в духовці

Грудинка в духовці

22-05-2016, 21:09
417
Грудинка в духовці
Грудинка - унікальна частина свинячої тушки, з якої можна приготувати абсолютно не схожі страви. Тому, для різноманітності у вашому меню і пропонуємо скористатися цими рецептами.

Рецепт рулету з свинячої грудинки, запеченого в духовці у фользі


Інгредієнти:

  • грудинка свиняча – 1 кг;

  • морква (велика) – 1 шт.;

  • паприка – 2 ч. ложки;

  • часник – 7 зубків;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Свинячу грудинку добре промийте, перевірте шкірку на наявність щетини, якщо така є, то видаліть її над відкритим вогнем і ще раз вимийте шкірку. Потім добре обсушити грудинку обтерши її рушником. Якщо грудинка товста, то є сенс розрізати її вздовж, але не до кінця і розгорнути як би книжкою. Потім змішайте сіль і перець і натріть її з усіх сторін, паприка ж використовується в основному тільки для додання красивого кольору кінцевого продукту і нею обмазують вже скручений рулет.
    Часник пропустіть через прес і отриманою кашкою натріть тільки внутрішню частину рулету, так як намазавши їм зовні ви отримаєте запах горілого часнику. Моркву наріжте крупною довгою соломкою і розкладіть по всій довжині майбутнього рулету, після чого приступайте до згортання. Потім використовуючи кухонний шпагат туго зав'яжіть рулет в декількох місцях. У фольгу його треба загортати так, щоб внизу не було з'єднань, щоб виділився соку не було жодних шансів витекти. У духовці такий рулет готується 25 години при 170 градусах, а за півгодини до готовності потрібно розрізати зверху фольгу і підрум'янити рулет при 200 градусах.

    Як приготувати запечену свинячу грудинку з картоплею в духовці в рукаві?


    Інгредієнти:

  • грудинка свиняча – 600 г;

  • картопля – 6 шт.;

  • цибуля – 3 шт.;

  • часник – 6 зубчиків;

  • чебрець – 1 гілочка;

  • перець;

  • сіль.


  • Приготування
    Грудинку для такої страви слід вибирати товсту, не менше ніж півтори товщини стандартної 200
    Грудинка в духовці
    грамової пачки вершкового масла. І порізати її слід на такі ж шматки як пачка масла, звичайно тільки після того, як вона буде вимита і обсушена. Три зубки часнику порізати так, щоб вам було зручно нашпигувати грудинку, причому часник після цієї процедури повинен бути глибоко всередині. Потім натріть її сіллю і перцем, при бажанні для краси можна скористатися меленою паприкою. Картоплю порізати крупно не менше ніж на четвертинки, а цибулю за своїм бажанням, але теж не дрібно, щоб не згорів. Тепер всі укладіть в рукав, порвіть чебрець і покладіть туди ж, після відправивши все це в розігріту духовку до 180 градусів, десь на годину.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Страви з свинячої грудинки
    Страви з свинячої грудинки
    Багато цікавих і різноманітних страв можна створити з грудинки. Це м'ясо піддається майже будь-якого способу приготування. Далі розповімо, як зробити
    Свиняча грудинка в духовці - рецепт
    Свиняча грудинка в духовці - рецепт
    Незрівнянне основне блюдо можна створити з свинячої грудинки, використовуючи запропоновані рецепти. Далі розповімо, як запекти таке м'ясо не
    Свиняча грудинка – рецепт
    Свиняча грудинка – рецепт
    З свинячої грудинки можна готувати безліч смачних страв, головне - грамотно вибрати м'ясо і скористатися хорошим рецептом. Далі опишемо, як зробити
    Грудинка, запечена в духовці у фользі
    Грудинка, запечена в духовці у фользі
    У цій статті досить доступно і детально описані рецепти чудовою грудинки, яку пропонуємо запекти у фользі. Страва приготована таким методом неодмінно
    Рулет зі свинячої грудинки
    Рулет зі свинячої грудинки
    Найкращою заміною магазинним ковбас може стати рулет зі свинячої грудинки, приготований самостійно. Пропонуємо два варіанти, як приготувати це блюдо:
    Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
    Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
    Свиняча грудинка в цибулинні може стати відмінною альтернативою магазинною ковбасою. Процес її приготування досить простий і не вимагає ніяких