Грудинка в духовці
Грудинка - унікальна частина свинячої тушки, з якої можна приготувати абсолютно не схожі страви. Тому, для різноманітності у вашому меню і пропонуємо скористатися цими рецептами.
Інгредієнти:
грудинка свиняча – 1 кг;
морква (велика) – 1 шт.;
паприка – 2 ч. ложки;
часник – 7 зубків;
перець;
сіль.
Приготування
Свинячу грудинку добре промийте, перевірте шкірку на наявність щетини, якщо така є, то видаліть її над відкритим вогнем і ще раз вимийте шкірку. Потім добре обсушити грудинку обтерши її рушником. Якщо грудинка товста, то є сенс розрізати її вздовж, але не до кінця і розгорнути як би книжкою. Потім змішайте сіль і перець і натріть її з усіх сторін, паприка ж використовується в основному тільки для додання красивого кольору кінцевого продукту і нею обмазують вже скручений рулет.
Часник пропустіть через прес і отриманою кашкою натріть тільки внутрішню частину рулету, так як намазавши їм зовні ви отримаєте запах горілого часнику. Моркву наріжте крупною довгою соломкою і розкладіть по всій довжині майбутнього рулету, після чого приступайте до згортання. Потім використовуючи кухонний шпагат туго зав'яжіть рулет в декількох місцях. У фольгу його треба загортати так, щоб внизу не було з'єднань, щоб виділився соку не було жодних шансів витекти. У духовці такий рулет готується 25 години при 170 градусах, а за півгодини до готовності потрібно розрізати зверху фольгу і підрум'янити рулет при 200 градусах.
Інгредієнти:
грудинка свиняча – 600 г;
картопля – 6 шт.;
цибуля – 3 шт.;
часник – 6 зубчиків;
чебрець – 1 гілочка;
перець;
сіль.
Приготування
Грудинку для такої страви слід вибирати товсту, не менше ніж півтори товщини стандартної 200 грамової пачки вершкового масла. І порізати її слід на такі ж шматки як пачка масла, звичайно тільки після того, як вона буде вимита і обсушена. Три зубки часнику порізати так, щоб вам було зручно нашпигувати грудинку, причому часник після цієї процедури повинен бути глибоко всередині. Потім натріть її сіллю і перцем, при бажанні для краси можна скористатися меленою паприкою. Картоплю порізати крупно не менше ніж на четвертинки, а цибулю за своїм бажанням, але теж не дрібно, щоб не згорів. Тепер всі укладіть в рукав, порвіть чебрець і покладіть туди ж, після відправивши все це в розігріту духовку до 180 градусів, десь на годину.
Рецепт рулету з свинячої грудинки, запеченого в духовці у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Свинячу грудинку добре промийте, перевірте шкірку на наявність щетини, якщо така є, то видаліть її над відкритим вогнем і ще раз вимийте шкірку. Потім добре обсушити грудинку обтерши її рушником. Якщо грудинка товста, то є сенс розрізати її вздовж, але не до кінця і розгорнути як би книжкою. Потім змішайте сіль і перець і натріть її з усіх сторін, паприка ж використовується в основному тільки для додання красивого кольору кінцевого продукту і нею обмазують вже скручений рулет.
Часник пропустіть через прес і отриманою кашкою натріть тільки внутрішню частину рулету, так як намазавши їм зовні ви отримаєте запах горілого часнику. Моркву наріжте крупною довгою соломкою і розкладіть по всій довжині майбутнього рулету, після чого приступайте до згортання. Потім використовуючи кухонний шпагат туго зав'яжіть рулет в декількох місцях. У фольгу його треба загортати так, щоб внизу не було з'єднань, щоб виділився соку не було жодних шансів витекти. У духовці такий рулет готується 25 години при 170 градусах, а за півгодини до готовності потрібно розрізати зверху фольгу і підрум'янити рулет при 200 градусах.
Як приготувати запечену свинячу грудинку з картоплею в духовці в рукаві?
Інгредієнти:
Приготування
Грудинку для такої страви слід вибирати товсту, не менше ніж півтори товщини стандартної 200 грамової пачки вершкового масла. І порізати її слід на такі ж шматки як пачка масла, звичайно тільки після того, як вона буде вимита і обсушена. Три зубки часнику порізати так, щоб вам було зручно нашпигувати грудинку, причому часник після цієї процедури повинен бути глибоко всередині. Потім натріть її сіллю і перцем, при бажанні для краси можна скористатися меленою паприкою. Картоплю порізати крупно не менше ніж на четвертинки, а цибулю за своїм бажанням, але теж не дрібно, щоб не згорів. Тепер всі укладіть в рукав, порвіть чебрець і покладіть туди ж, після відправивши все це в розігріту духовку до 180 градусів, десь на годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з свинячої грудинки
Багато цікавих і різноманітних страв можна створити з грудинки. Це м'ясо піддається майже будь-якого способу приготування. Далі розповімо, як зробити
Свиняча грудинка в духовці - рецепт
Незрівнянне основне блюдо можна створити з свинячої грудинки, використовуючи запропоновані рецепти. Далі розповімо, як запекти таке м'ясо не
Свиняча грудинка – рецепт
З свинячої грудинки можна готувати безліч смачних страв, головне - грамотно вибрати м'ясо і скористатися хорошим рецептом. Далі опишемо, як зробити
Грудинка, запечена в духовці у фользі
У цій статті досить доступно і детально описані рецепти чудовою грудинки, яку пропонуємо запекти у фользі. Страва приготована таким методом неодмінно
Рулет зі свинячої грудинки
Найкращою заміною магазинним ковбас може стати рулет зі свинячої грудинки, приготований самостійно. Пропонуємо два варіанти, як приготувати це блюдо:
Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
Свиняча грудинка в цибулинні може стати відмінною альтернативою магазинною ковбасою. Процес її приготування досить простий і не вимагає ніяких