Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як запекти подчеревок в духовці?

Як запекти подчеревок в духовці?

22-05-2016, 21:09
1 043
Як запекти подчеревок в духовці?
Підчеревок – черевна частина свинини, що складається з шарів м'яса і сала. Сьогодні ми поділимося з вами цікавими рецептами і розповімо, як смачно запекти подчеревок в духовці.

Подчеревок, запечене в тісті


Інгредієнти:

  • свинячий підчеревок – 1 кг;

  • листкове тісто – 1 упаковка;

  • приправа для м'яса;

  • часник – 3 зубчики;

  • олія рослинна;


  • Приготування
    Перед тим, як запекти подчеревок в духовці, готуємо його: промиваємо, обсушуємо, рясно натираємо спеціями, приправами і видавленим через прес часником. Замариноване м'ясо викладаємо в миску і на 3 дні ставимо в холодильник під прес. Потім виймаємо сало і видаляємо зайві спеції. Листкове тісто заздалегідь розморожуємо, розкачуємо його на столі, припорошенном борошном, і формуємо коржик. Загортаємо в неї, як в конверт, сало, перекладаємо заготовку на деко і зверху злегка промазуємо рослинним маслом. Запікаємо страву в духовці 50 хвилин при температурі 180 градусів. Після цього робимо на тісті зверху розріз і трохи підверніть краю. Знову відправляємо страву в духову шафу і засікаємо рівно 10 хвилин, щоб злегка сало підрум'янилося. Приготований таким чином подчеревок, виходить неймовірно ніжним і напрочуд соковитим, а тісто – апетитним і хрустким.

    Рецепт підчеревина, запеченого в духовці, в рукаві


    Інгредієнти:

  • подчеревок свинячий – 2 кг;

  • спеції ;

  • часник – 10 г;

  • сухий лист лавровий – 2 шт.;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Отже, беремо свинину, акуратно зрізаємо гострим ножем верхній шар м'яса, але не дорезаем трохи, і розгортаємо подчеревок, як книжку. Далі м'ясо злегка відбиваємо, рясно змащуємо видавленим через прес часником і солимо за смаком. Посипаємо меленим перцем і звертаємо рулетом. Щільно пов'язуємо ниткою, викладаємо заготовку в рукав для запікання, який змащуємо всередині рослинним маслом. Під рулет
    Як запекти подчеревок в духовці?
    підкладаємо лавровий листочок і зав'язуємо рукав нитками з двох сторін. Відправляємо його у велику каструлю, заливаємо свіжою водою, і відправляємо посуд на вогонь. Після закипання, зменшуємо газ і варимо під кришкою 15 години. Після цього виймаємо рулет з підчеревина, знімаємо з нього плівочку і запікаємо в духовці, полив рідиною, яка виділилася з м'яса у процесі варіння. Через 30 хвилин, дістаємо запечене м'ясо, остуджуємо і обрізаємо всі нитки. Прибираємо страву на ніч у холодильник, а потім нарізаємо тоненькими пластами і подаємо до столу в якості холодної закуски.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рулька, запечена в духовці
    Рулька, запечена в духовці
    Дуже ефектно на урочистому застілля буде виглядати чудове блюдо з рульки, яку можна запекти в духовці. Далі опишемо, як правильно підготувати,
    Варене зі спеціями сало в пакеті
    Варене зі спеціями сало в пакеті
    Способів приготування сала досить багато. Але якщо у вас немає часу чекати, коли воно засолится або промаринується, ми пропонуємо вам зварити його зі
    Подчеревок, запечений в духовці
    Подчеревок, запечений в духовці
    Є багато рецептів приготування підчеревина, але особливо гарний подчеревок, запечений в духовці. Соковите, ароматне м'ясо з прошарками сала не
    Мариноване сало
    Мариноване сало
    Якщо ви любите сало в різних його варіантах приготування, то наш рецепт однозначно заслуговує вашої уваги. Мариноване сало - чудова закуска, яка не
    Варене сало в цибулинні
    Варене сало в цибулинні
    Складно уявити українську кухню без сала. І, звичайно ж, сало можна приготувати різними способами - солити, коптити, маринувати. Ми ж розповімо вам,
    Запечене сало в духовці
    Запечене сало в духовці
    Запечене сало - смачне блюдо української кухні, яку обожнюють багато. І сьогодні ми розповімо, як його оригінально запекти в духовці в рукаві, в