Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як посмажити насіння?

Як посмажити насіння?

22-05-2016, 21:05
479
Як посмажити насіння?
Якщо ви з якої-небудь причини віддаєте перевагу домашнім смаженим насінням, а не покупному аналогу в яскравій упаковці, то наша інструкція про те, як посмажити насіння неодмінно стане в нагоді.

Як посмажити насіння з сіллю на сковороді?


Для смаження краще всього використовувати чавунну сковороду , здатну максимально рівномірно розігріватися і віддавати тепло. Перед висипанням насіння сковороду добре раскаляют. Коли насіння опиняться на вогні, помішуйте їх, домагаючись рівномірного прогрівання. Врахуйте, що не варто нагромаджувати і всипати відразу велику кількість насіння – тут головне-помірність.
Розведіть в 100 мл води солі за смаком і влийте соляний розчин на сковороду. Не хочете солоні насіння – просто не додавайте сіль. Рідина почне швидко випаровуватися, допомагаючи насінням роздутися зсередини. Завдяки цьому нехитрому прийому їх буде легше клацати.
Коли вся видима вода випарується, її залишки будуть виходити з самих насіння. Процес буде супроводжуватися легким потьохкуванням. Коли пощелкивание припиниться, очистіть одну з насіння і подивіться на її колір: кремовий забарвлення свідчить про готовність.

Як смачно посмажити насіння в духовці?


Не хочете стояти над сковородою? Промийте насіння і розкладіть їх рівним шаром на деко, попередньо покритому папером. Поставте деко в духовку і залиште все запікати при 160 градусах на 15 хвилин. При цьому за час випікання насіння необхідно перемішати пару-трійку раз. Готові насіння перекладають на лист пергаменту і загортають, щоб ядерця дійшли до готовності під дією залишкового спека.
Як посмажити насіння?

Якщо ви не знаєте, як посмажити очищені насіння, то схема приблизно та ж, тільки час приготування відразу ж урізується наполовину.

Як посмажити гарбузове насіння?


Свіжі гарбузове насіння першим справою неодмінно промивають, щоб позбутися залишків м'якоті. Щоб насіння не викликали дискомфорту в кишечнику, їх необхідно залити солоною водою на пару діб, потім добре обсушити і розкласти на деку. Готові насіння поміщають в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин, при цьому періодично перемішуючи їх.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смажити насіння на сковороді?
Як смажити насіння на сковороді?
Мало хто хоч зрідка, але відмовить собі в задоволенні поласувати смаженим насінням. І, незважаючи на те, що вибір готових смажених насіннячок дуже
Перець, запечений в духовці
Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
Козинаки з насіння
Козинаки з насіння
Козинаки - це смачне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Його готують з горіхів і насіння, і з'єднують з медово-цукрових карамеллю. Давайте
Як приготувати козинаки?
Як приготувати козинаки?
Всі ми знаємо з дитинства, що козинаки - смачна солодкість, але до того ж ще - дуже корисна. Вони здатні наситити енергією, ліпідами і білками. І
Печиво з насінням
Печиво з насінням
Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті
Лютеница
Лютеница
Ароматна болгарська лютеница, на основі томатів і перців, - це приголомшлива заміна кетчупу, і просто універсальний холодний соус. Подавати лютеницю