Як посмажити насіння?
Якщо ви з якої-небудь причини віддаєте перевагу домашнім смаженим насінням, а не покупному аналогу в яскравій упаковці, то наша інструкція про те, як посмажити насіння неодмінно стане в нагоді.
Для смаження краще всього використовувати чавунну сковороду , здатну максимально рівномірно розігріватися і віддавати тепло. Перед висипанням насіння сковороду добре раскаляют. Коли насіння опиняться на вогні, помішуйте їх, домагаючись рівномірного прогрівання. Врахуйте, що не варто нагромаджувати і всипати відразу велику кількість насіння – тут головне-помірність.
Розведіть в 100 мл води солі за смаком і влийте соляний розчин на сковороду. Не хочете солоні насіння – просто не додавайте сіль. Рідина почне швидко випаровуватися, допомагаючи насінням роздутися зсередини. Завдяки цьому нехитрому прийому їх буде легше клацати.
Коли вся видима вода випарується, її залишки будуть виходити з самих насіння. Процес буде супроводжуватися легким потьохкуванням. Коли пощелкивание припиниться, очистіть одну з насіння і подивіться на її колір: кремовий забарвлення свідчить про готовність.
Не хочете стояти над сковородою? Промийте насіння і розкладіть їх рівним шаром на деко, попередньо покритому папером. Поставте деко в духовку і залиште все запікати при 160 градусах на 15 хвилин. При цьому за час випікання насіння необхідно перемішати пару-трійку раз. Готові насіння перекладають на лист пергаменту і загортають, щоб ядерця дійшли до готовності під дією залишкового спека.
Якщо ви не знаєте, як посмажити очищені насіння, то схема приблизно та ж, тільки час приготування відразу ж урізується наполовину.
Свіжі гарбузове насіння першим справою неодмінно промивають, щоб позбутися залишків м'якоті. Щоб насіння не викликали дискомфорту в кишечнику, їх необхідно залити солоною водою на пару діб, потім добре обсушити і розкласти на деку. Готові насіння поміщають в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин, при цьому періодично перемішуючи їх.
Як посмажити насіння з сіллю на сковороді?
Для смаження краще всього використовувати чавунну сковороду , здатну максимально рівномірно розігріватися і віддавати тепло. Перед висипанням насіння сковороду добре раскаляют. Коли насіння опиняться на вогні, помішуйте їх, домагаючись рівномірного прогрівання. Врахуйте, що не варто нагромаджувати і всипати відразу велику кількість насіння – тут головне-помірність.
Розведіть в 100 мл води солі за смаком і влийте соляний розчин на сковороду. Не хочете солоні насіння – просто не додавайте сіль. Рідина почне швидко випаровуватися, допомагаючи насінням роздутися зсередини. Завдяки цьому нехитрому прийому їх буде легше клацати.
Коли вся видима вода випарується, її залишки будуть виходити з самих насіння. Процес буде супроводжуватися легким потьохкуванням. Коли пощелкивание припиниться, очистіть одну з насіння і подивіться на її колір: кремовий забарвлення свідчить про готовність.
Як смачно посмажити насіння в духовці?
Не хочете стояти над сковородою? Промийте насіння і розкладіть їх рівним шаром на деко, попередньо покритому папером. Поставте деко в духовку і залиште все запікати при 160 градусах на 15 хвилин. При цьому за час випікання насіння необхідно перемішати пару-трійку раз. Готові насіння перекладають на лист пергаменту і загортають, щоб ядерця дійшли до готовності під дією залишкового спека.
Якщо ви не знаєте, як посмажити очищені насіння, то схема приблизно та ж, тільки час приготування відразу ж урізується наполовину.
Як посмажити гарбузове насіння?
Свіжі гарбузове насіння першим справою неодмінно промивають, щоб позбутися залишків м'якоті. Щоб насіння не викликали дискомфорту в кишечнику, їх необхідно залити солоною водою на пару діб, потім добре обсушити і розкласти на деку. Готові насіння поміщають в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин, при цьому періодично перемішуючи їх.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смажити насіння на сковороді?
Мало хто хоч зрідка, але відмовить собі в задоволенні поласувати смаженим насінням. І, незважаючи на те, що вибір готових смажених насіннячок дуже
Перець, запечений в духовці
Перець запекти в духовці можна різними способами: нафарширувати його різноманітними овочами або приготувати його самостійно. У нашій статті ми
Козинаки з насіння
Козинаки - це смачне ласощі, яке знайоме нам з дитинства. Його готують з горіхів і насіння, і з'єднують з медово-цукрових карамеллю. Давайте
Як приготувати козинаки?
Всі ми знаємо з дитинства, що козинаки - смачна солодкість, але до того ж ще - дуже корисна. Вони здатні наситити енергією, ліпідами і білками. І
Печиво з насінням
Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті
Лютеница
Ароматна болгарська лютеница, на основі томатів і перців, - це приголомшлива заміна кетчупу, і просто універсальний холодний соус. Подавати лютеницю