» » Салат «Чоловічий каприз» з яловичиною

Салат «Чоловічий каприз» з яловичиною

Салат «Чоловічий каприз» з яловичиною
Сьогодні в нашій статті варіанти салатів з яловичиною під назвою «Чоловічий каприз», більшою мірою орієнтовані на чоловічу аудиторію. Мінімум компонентів, гармонійно доповнюють один одного і створюють насичене за смаком страва і просте приготування, з яким впорається навіть недосвідчений початківець кулінар – така узагальнююча характеристика наведених нижче рецептів.

Рецепт салату «Чоловічий каприз» з маринованою цибулею, яловичиною і огірком


У даному рецепті чудово поєднуються насичена яловичина і пікантний маринований цибуля зі свіжістю огірочка, створюючи прекрасну кулінарну композицію, яку неодмінно варто скуштувати.
Інгредієнти:

  • варена м'якоть яловичини – 175 г;

  • огірок свіжий – 140 г;

  • вода очищена – 90 мл;

  • столовий оцет 9% – 90 мл;

  • велика салатна червона цибулина;

  • класичний майонез ;

  • щіпка меленої суміші п'яти перців;

  • кухонна сіль;

  • гілочки свіжої зелені.


  • Приготування
    Плануючи приготування салату «Чоловічий каприз», необхідно заздалегідь відварити яловичину і замаринувати цибулю. З яловичиною питань виникнути не повинно, а от на луці зупинимося більш докладно. Тут дуже важливо досягти того ступеня його пікантності, яка буде у кращій ступеня поєднуватися з яловичиною. Рекомендуємо нарізати цибулину тонкими півкільцями і залити сумішшю води і столового оцту в рівних пропорціях. Можна додати при цьому щіпку солі і трохи цукрового піску.
    Відварену яловичину, охолоджуємо в бульйоні, а потім нарізаємо соломкою, а маринований цибулю трохи віджимаємо і додаємо до м'яса. Вимитий огірочок шаткуємо соломкою і відправляємо до інших компонентів. Доводимо салатик до смаку додаванням солі, щіпки меленої суміші п'яти перців і майонезу і перемішуємо.
    Подаємо салат, ефектно виклавши на блюдо, прикрашене свіжою зеленню.

    Салат «Чоловічий каприз» з яловичиною і шинкою


    М'ясний, насичений склад даного салату прекрасно виправдовує свою назву. Однак як чоловіча, так і жіноча аудиторія буде від нього без розуму.
    Інгредієнти:

  • варена м'якоть яловичини – 550 г;

  • шинка подкопченная – 550 г;

  • мариновані печериці – 250 г;

  • один-два зубці часнику;

  • класичний майонез.


  • Приготування
    Приготування цього салату не забере багато часу. Особливо, якщо подбати заздалегідь і яловичину відварити до готовності.
    Щоб отримати ефектний зовнішній вигляд страви, нарізаємо відварене м'ясо і шинку ідентичною соломкою. Мариновані печериці нарізаємо пластинами або тим же методом, що і м'ясо, а часник чистимо і видавлюємо через прес. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом, даємо трохи настоятися, і можемо подавати. Сіль додаємо за смаком і по потребі. Як правило, салатик виходить гармонійним смаком і без її додавання, адже гриби, шинка і майонез вже містять сіль.

    Салат «Чоловічий каприз» з яловичиною та грибами - рецепт


    Воістину чоловіче поєднання компонентів пропонуємо у наступному рецепті. Яловичина з цибулею, солоними огірочками та смаженими грибочками, що може бути більш насиченим і смачніше для чоловічої аудиторії.
    Інгредієнти:

  • варена м'якоть яловичини – 350 г;

  • печериці свіжі – 550 г;

  • рослинна олія без запаху;

  • велика біла ріпчаста цибулина;

  • три квашені огірки середнього розміру;

  • класичний майонез;

  • щіпка меленого перцю;

  • поварена сіль.
  • Салат «Чоловічий каприз» з яловичиною


    Приготування
    Для реалізації даного рецепту відварену і остиглу в бульйоні яловичину нарізаємо соломкою. Печериці промиваємо під проточною водою, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на рослинному маслі без запаху, приправивши дрібкою солі і перець. Тим же методом, що і м'ясо шаткуємо квашені огірочки, а білу ріпчасту цибулину нарізаємо тонкими півкільцями. Змішуємо підготовлені компоненти і обсмажені, остиглі грибочки в підходящої мисці, заправляємо за смаком майонезом, сіллю і перцем і перемішуємо.
    При бажанні можна прикрасити салатик при подачі свіжої зеленню, зеленою цибулею і натертим сиром.
    Додав: admin | 13-03-2016, 16:07
    Переглядів: 331