Салат «Чоловічий каприз» з яловичиною
Сьогодні в нашій статті варіанти салатів з яловичиною під назвою «Чоловічий каприз», більшою мірою орієнтовані на чоловічу аудиторію. Мінімум компонентів, гармонійно доповнюють один одного і створюють насичене за смаком страва і просте приготування, з яким впорається навіть недосвідчений початківець кулінар – така узагальнююча характеристика наведених нижче рецептів.
У даному рецепті чудово поєднуються насичена яловичина і пікантний маринований цибуля зі свіжістю огірочка, створюючи прекрасну кулінарну композицію, яку неодмінно варто скуштувати.
Інгредієнти:
варена м'якоть яловичини – 175 г;
огірок свіжий – 140 г;
вода очищена – 90 мл;
столовий оцет 9% – 90 мл;
велика салатна червона цибулина;
класичний майонез ;
щіпка меленої суміші п'яти перців;
кухонна сіль;
гілочки свіжої зелені.
Приготування
Плануючи приготування салату «Чоловічий каприз», необхідно заздалегідь відварити яловичину і замаринувати цибулю. З яловичиною питань виникнути не повинно, а от на луці зупинимося більш докладно. Тут дуже важливо досягти того ступеня його пікантності, яка буде у кращій ступеня поєднуватися з яловичиною. Рекомендуємо нарізати цибулину тонкими півкільцями і залити сумішшю води і столового оцту в рівних пропорціях. Можна додати при цьому щіпку солі і трохи цукрового піску.
Відварену яловичину, охолоджуємо в бульйоні, а потім нарізаємо соломкою, а маринований цибулю трохи віджимаємо і додаємо до м'яса. Вимитий огірочок шаткуємо соломкою і відправляємо до інших компонентів. Доводимо салатик до смаку додаванням солі, щіпки меленої суміші п'яти перців і майонезу і перемішуємо.
Подаємо салат, ефектно виклавши на блюдо, прикрашене свіжою зеленню.
М'ясний, насичений склад даного салату прекрасно виправдовує свою назву. Однак як чоловіча, так і жіноча аудиторія буде від нього без розуму.
Інгредієнти:
варена м'якоть яловичини – 550 г;
шинка подкопченная – 550 г;
мариновані печериці – 250 г;
один-два зубці часнику;
класичний майонез.
Приготування
Приготування цього салату не забере багато часу. Особливо, якщо подбати заздалегідь і яловичину відварити до готовності.
Щоб отримати ефектний зовнішній вигляд страви, нарізаємо відварене м'ясо і шинку ідентичною соломкою. Мариновані печериці нарізаємо пластинами або тим же методом, що і м'ясо, а часник чистимо і видавлюємо через прес. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом, даємо трохи настоятися, і можемо подавати. Сіль додаємо за смаком і по потребі. Як правило, салатик виходить гармонійним смаком і без її додавання, адже гриби, шинка і майонез вже містять сіль.
Воістину чоловіче поєднання компонентів пропонуємо у наступному рецепті. Яловичина з цибулею, солоними огірочками та смаженими грибочками, що може бути більш насиченим і смачніше для чоловічої аудиторії.
Інгредієнти:
варена м'якоть яловичини – 350 г;
печериці свіжі – 550 г;
рослинна олія без запаху;
велика біла ріпчаста цибулина;
три квашені огірки середнього розміру;
класичний майонез;
щіпка меленого перцю;
поварена сіль.
Приготування
Для реалізації даного рецепту відварену і остиглу в бульйоні яловичину нарізаємо соломкою. Печериці промиваємо під проточною водою, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на рослинному маслі без запаху, приправивши дрібкою солі і перець. Тим же методом, що і м'ясо шаткуємо квашені огірочки, а білу ріпчасту цибулину нарізаємо тонкими півкільцями. Змішуємо підготовлені компоненти і обсмажені, остиглі грибочки в підходящої мисці, заправляємо за смаком майонезом, сіллю і перцем і перемішуємо.
При бажанні можна прикрасити салатик при подачі свіжої зеленню, зеленою цибулею і натертим сиром.
Рецепт салату «Чоловічий каприз» з маринованою цибулею, яловичиною і огірком
У даному рецепті чудово поєднуються насичена яловичина і пікантний маринований цибуля зі свіжістю огірочка, створюючи прекрасну кулінарну композицію, яку неодмінно варто скуштувати.
Інгредієнти:
Приготування
Плануючи приготування салату «Чоловічий каприз», необхідно заздалегідь відварити яловичину і замаринувати цибулю. З яловичиною питань виникнути не повинно, а от на луці зупинимося більш докладно. Тут дуже важливо досягти того ступеня його пікантності, яка буде у кращій ступеня поєднуватися з яловичиною. Рекомендуємо нарізати цибулину тонкими півкільцями і залити сумішшю води і столового оцту в рівних пропорціях. Можна додати при цьому щіпку солі і трохи цукрового піску.
Відварену яловичину, охолоджуємо в бульйоні, а потім нарізаємо соломкою, а маринований цибулю трохи віджимаємо і додаємо до м'яса. Вимитий огірочок шаткуємо соломкою і відправляємо до інших компонентів. Доводимо салатик до смаку додаванням солі, щіпки меленої суміші п'яти перців і майонезу і перемішуємо.
Подаємо салат, ефектно виклавши на блюдо, прикрашене свіжою зеленню.
Салат «Чоловічий каприз» з яловичиною і шинкою
М'ясний, насичений склад даного салату прекрасно виправдовує свою назву. Однак як чоловіча, так і жіноча аудиторія буде від нього без розуму.
Інгредієнти:
Приготування
Приготування цього салату не забере багато часу. Особливо, якщо подбати заздалегідь і яловичину відварити до готовності.
Щоб отримати ефектний зовнішній вигляд страви, нарізаємо відварене м'ясо і шинку ідентичною соломкою. Мариновані печериці нарізаємо пластинами або тим же методом, що і м'ясо, а часник чистимо і видавлюємо через прес. Змішуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом, даємо трохи настоятися, і можемо подавати. Сіль додаємо за смаком і по потребі. Як правило, салатик виходить гармонійним смаком і без її додавання, адже гриби, шинка і майонез вже містять сіль.
Салат «Чоловічий каприз» з яловичиною та грибами - рецепт
Воістину чоловіче поєднання компонентів пропонуємо у наступному рецепті. Яловичина з цибулею, солоними огірочками та смаженими грибочками, що може бути більш насиченим і смачніше для чоловічої аудиторії.
Інгредієнти:
Приготування
Для реалізації даного рецепту відварену і остиглу в бульйоні яловичину нарізаємо соломкою. Печериці промиваємо під проточною водою, нарізаємо пластинами і обсмажуємо на рослинному маслі без запаху, приправивши дрібкою солі і перець. Тим же методом, що і м'ясо шаткуємо квашені огірочки, а білу ріпчасту цибулину нарізаємо тонкими півкільцями. Змішуємо підготовлені компоненти і обсмажені, остиглі грибочки в підходящої мисці, заправляємо за смаком майонезом, сіллю і перцем і перемішуємо.
При бажанні можна прикрасити салатик при подачі свіжої зеленню, зеленою цибулею і натертим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з яловичини з солоним огірком
Урізноманітнити домашній обід можна звичайним салатом з найпростіших компонентів. Хоча рецепти, наведені далі, цілком підійдуть і для святкового
Салат «Чоловічий каприз» - рецепт
Чоловіки дуже люблять м'ясні страви, а тому легкі овочеві салати вони цінують не завжди. Пропонуємо вам рецепти салату "Чоловічий каприз", основним
Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
Салат "Каприз" з куркою
Салат «Каприз» з куркою - це вишукана і смачна страва до святкового столу. У нашій статті ми розглянемо, як жіночий, так і чоловічий варіант його
Салат «Обжорка» з яловичиною
Салат «Обжорка» не дарма отримав таку назву, коли спробуєш хоч трошки, зупинитися дуже складно! «Обжорка» з яловичиною виходить дуже ситним та