Печінковий салат з морквою і цибулею
Печінковий салат з морквою і цибулею особливо припаде до душі чоловічої аудиторії. Він дуже ситний, насичений і неймовірно смачний. Різноманітні варіації на тему поєднання запропонованих компонентів в такому салаті пропонуємо нижче в наших рецептах.
Інгредієнти:
печінка яловича або куряча – 550 г;
морква – 280 м;
цибуля ріпчасту – 280 м;
олія рослинна рафінована – 90 мл;
очищена вода – 300 мл;
сіль – за смаком;
цукровий пісок – 25 г;
есенція оцтова – 15 мл;
мелений чорний перець – 2-3 щіпки;
мелений червоний перець – 1 щіпка;
спеції.
Приготування
Першим ділом замаринуем ріпчасту цибулю. Для цього очищаємо його, нарізаємо тонкими півкільцями або кільцями, укладаємо в підходящу ємність і заливаємо підігрітою до кипіння і змішаної з оцтовою есенцією і цукровим піском водичкою. Злегка притискаємо цибульну масу тарілкою або блюдцем, щоб кільця повністю покривалися маринадом і залишаємо для маринування.
В цей час промиту печінку ріжемо на шматочки середнього розміру (курячу можна залишити цілими), заливаємо підсоленій за смаком холодною водою і відварюємо до готовності (приблизно десять хвилин). Одночасно чистимо, натираємо на тертці моркву і обсмажуємо її на сковорідці з рафінованим маслом до м'якості, приправивши в кінці сіллю і перцем.
Готову печінку нарізаємо соломкою або кубиками і закладаємо в сковорідку до моркви. Туди ж відправляємо промаринований цибулю, попередньо зливши з неї рідину. Доводимо страву до смаку додаванням солі, перцю і спецій, перемішуємо і можемо подавати. Такий салатик чудовий як в теплом, так і в холодному вигляді.
Інгредієнти:
печінка куряча – 350 г;
морква по-корейськи – 350 г;
яйця курячі – 5 шт.;
салатний цибулю – 250 г;
часник – 2 зубці;
цедра половинки лимона;
рафінована рослинна олія;
сіль;
майонез .
Приготування
Відварюємо до готовності в підсоленій воді печінку, а потім даємо охолонути й нарізаємо соломкою. Яйця трохи підсолюємо, збиваємо і випікаємо на промасленим сковороді тонкі яєчні млинці. Потім нарізаємо їх у вигляді локшини і додаємо до печінки. Туди ж відправляємо моркву по-корейськи і нарізану тонкими півкільцями салатний цибулю, додаємо цедру половинки лимона, очищені і пропущені через прес зубці часничку, приправляємо масу сіллю і майонезом, акуратно перемішуємо і можемо подавати.
Інгредієнти:
печінка будь – яка- 350 г;
велика морква – 1 шт.;
яйця курячі – 2 шт.;
маринований салатний цибуля – 100 г;
часник – 2 зубці;
твердий сир – 120 г;
майонез – 220 г;
зелень;
сіль.
Приготування
Печінку промиваємо, відварюємо в підсоленій воді до готовності і після охолодження пропускаємо через дрібну тертку. Окремо варимо також круто яйця і моркву до м'якості, а потім остуджуємо і натираємо на середній тертці. Маринований салатний цибулю також рубаємо ножем до отримання дрібних частинок, а часник очищаємо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом. Залишилося тільки натерти дрібно твердий сир, і приступаємо до формування листкового салату.
На блюдо встановлюємо формувальне кільце. Половину від усієї натертої печінкової маси змішуємо з невеликою порцією майонезу і викладаємо на дно. Потім викладаємо маринована цибулька, варену моркву і промазуємо шаром часникового майонезу. Наступним шаром будуть яйця і знову майонез. Далі викладаємо перетертий сир, ще трохи майонезу і покриваємо всі залишилася печінкою. Після цього даємо салату трохи настоятися, а потім знімаємо акуратно кільце, прикрашаємо поверхню майонезом, вимальовуючи візерунок на свій смак, і укладаємо листочки свіжої зелені.
Печінковий салат - рецепт з морквою і маринованою цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Першим ділом замаринуем ріпчасту цибулю. Для цього очищаємо його, нарізаємо тонкими півкільцями або кільцями, укладаємо в підходящу ємність і заливаємо підігрітою до кипіння і змішаної з оцтовою есенцією і цукровим піском водичкою. Злегка притискаємо цибульну масу тарілкою або блюдцем, щоб кільця повністю покривалися маринадом і залишаємо для маринування.
В цей час промиту печінку ріжемо на шматочки середнього розміру (курячу можна залишити цілими), заливаємо підсоленій за смаком холодною водою і відварюємо до готовності (приблизно десять хвилин). Одночасно чистимо, натираємо на тертці моркву і обсмажуємо її на сковорідці з рафінованим маслом до м'якості, приправивши в кінці сіллю і перцем.
Готову печінку нарізаємо соломкою або кубиками і закладаємо в сковорідку до моркви. Туди ж відправляємо промаринований цибулю, попередньо зливши з неї рідину. Доводимо страву до смаку додаванням солі, перцю і спецій, перемішуємо і можемо подавати. Такий салатик чудовий як в теплом, так і в холодному вигляді.
Печінковий салат з корейською морквою і цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо до готовності в підсоленій воді печінку, а потім даємо охолонути й нарізаємо соломкою. Яйця трохи підсолюємо, збиваємо і випікаємо на промасленим сковороді тонкі яєчні млинці. Потім нарізаємо їх у вигляді локшини і додаємо до печінки. Туди ж відправляємо моркву по-корейськи і нарізану тонкими півкільцями салатний цибулю, додаємо цедру половинки лимона, очищені і пропущені через прес зубці часничку, приправляємо масу сіллю і майонезом, акуратно перемішуємо і можемо подавати.
Печінковий салат з вареною морквою і цибулею шарами
Інгредієнти:
Приготування
Печінку промиваємо, відварюємо в підсоленій воді до готовності і після охолодження пропускаємо через дрібну тертку. Окремо варимо також круто яйця і моркву до м'якості, а потім остуджуємо і натираємо на середній тертці. Маринований салатний цибулю також рубаємо ножем до отримання дрібних частинок, а часник очищаємо, видавлюємо через прес і змішати з майонезом. Залишилося тільки натерти дрібно твердий сир, і приступаємо до формування листкового салату.
На блюдо встановлюємо формувальне кільце. Половину від усієї натертої печінкової маси змішуємо з невеликою порцією майонезу і викладаємо на дно. Потім викладаємо маринована цибулька, варену моркву і промазуємо шаром часникового майонезу. Наступним шаром будуть яйця і знову майонез. Далі викладаємо перетертий сир, ще трохи майонезу і покриваємо всі залишилася печінкою. Після цього даємо салату трохи настоятися, а потім знімаємо акуратно кільце, прикрашаємо поверхню майонезом, вимальовуючи візерунок на свій смак, і укладаємо листочки свіжої зелені.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт печінкового торта з яловичої печінки
Неймовірно ефектну закуску рекомендуємо приготувати за запропонованими далі цікавим рецептами. Розповімо, як зробити смачний, дуже оригінальний
Салат з грибами і печінкою
Ніжна печінка чудово поєднується з грибами. Пропонуємо вам приготувати дуже смачний і оригінальний салат з печінки і грибів. Він досить простий, але
Салат з печінкою і огірками
Якщо у вас планується святкове застілля, або ви просто чекаєте приходу гостей і не знаєте, чим їх здивувати і вразити, в цьому випадку вам неодмінно
Салат з печінки з морквою
Салат з печінки з морквою - смачне і ситне блюдо, яке можна подати як повсякденний, так і святковий стіл. У нашій статті ми зібрали для вас найбільш
Салат з печінки з яйцем
Салати є прикрасою будь-якого столу, хоч повсякденного, хоч святкового. Варіантів їх створення безліч. І зараз ми вам підкажемо декілька нових
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.