Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з кукурудзою і крабовими паличками – рецепт

Салат з кукурудзою і крабовими паличками – рецепт

15-09-2015, 21:29
1 718
Салат з кукурудзою і крабовими паличками – рецепт
Відомо, що в багатьох сім'ях придумують свої модифікації відомих рецептів, замінюючи продукти або додаючи інгредієнти. Наприклад, можна згадати салат з кукурудзою і крабовими паличками, рецепт цієї страви можна урізноманітнити, здається, майже до нескінченності, додаючи ті чи інші інгредієнти. Традиційно в салат входять крабові палички, кукурудза, яйця, а от огірок, цибулю, рис і багато іншого додають за бажанням.
Класика завжди в моді
Але почнемо з традиційного варіанту: розповімо, як приготувати салат з крабовими паличками і кукурудзою класичний. У цьому рецепті інгредієнтів мінімум, він досить легкий, а тому користується такою популярністю.
Інгредієнти:

  • яйце – 4 шт.;

  • майонез «Оливковий» – 1 упаковка (130-150 г);

  • кукурудза консервована – 1 баночка;

  • палички крабові або крабове м'ясо – 350-400 г;

  • сіль – 1 щіпка;

  • мелений перець запашний і чорний – 1 щіпка.


  • Приготування
    Яйця можна відварити заздалегідь – якщо їх після варіння перемістити в холодну воду і почекати приблизно півгодини, буде значно простіше очистити шкаралупу. Відомий всім продукт – крабові палички потрібно взяти з упаковки і розморозити. При виборі продукту зверніть увагу на те, що шари повинні бути щільно згорнуті і прилягати без зазорів, а червоно-оранжевий колір повинен бути не дуже яскравим. Очищені палички і яйця нарізаємо кубиками однакового розміру, пересипаємо в салатницю. Відкриваємо банку з кукурудзою і зливаємо рідину. Втім, якщо хочете, щоб ваше блюдо вийшло посочнее, можете долити пару ложок цього розсолу. Посоліть, поперчіть, заправте салат майонезом, перемішайте і зачекайте деякий час (не довше кількох годин). Салат смачніше, коли трохи настоїться.
    Легкий салат
    Дуже приємне, легке і корисне блюдо сподобається тим, хто контролює вагу і намагається не перевантажувати організм калорійною їжею – салат, в який входять капуста, кукурудза, крабові палички і багато зелені. І, зауважте, ніякого майонезу.
    Інгредієнти:

  • пекінська капуста – 200 г;

  • кукурудза заморожена – 1 склянка;

  • крабове м'ясо – 2 упаковки;

  • черешкова селера – 1 стебло;

  • петрушка, кінза, базилік – 1 пучок;

  • сіль – 1 щіпка;

  • сік лимона – 4 ст. ложки;

  • олія Extra Virgin оливкова – 30 мл
  • Салат з кукурудзою і крабовими паличками – рецепт


    Приготування
    Кукурудзу опускаємо в окріп і чекаємо близько 5 хвилин, після чого відкидаємо на сито і даємо охолонути. Селера миємо й ріжемо невеликими шматочками, пекінську капусту шаткуємо тонкою соломкою, короткою, зручною для їжі. Дрібно ріжемо вимиту зелень, а ось крабове м'ясо ріжемо досить крупно. З'єднуємо всі в салатниці, поливаємо сумішшю оливкової олії і лимонного соку. Перемішуємо й подаємо. Можна додати в такий салат томати-черрі, нарізаний кубиками болгарський перець, за бажанням – перепелині яйця.
    Ситним вийде салат з квасолі , крабових паличок і кукурудзи. Можна використовувати зварену будинку квасоля, а можна взяти консервовану – залежить від фантазії.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат Крабовий» з кукурудзою і огірком
    Салат Крабовий» з кукурудзою і огірком
    Рецепт «Крабового» салату з кукурудзою і огірком простий. Знадобиться мінімум інгредієнтів, всі вони легко доступні й дешеві. Таким салатом можна
    Салат з рисом, крабовими паличками і кукурудзою
    Салат з рисом, крабовими паличками і кукурудзою
    Якщо раніше ви готували крабовий салат без додавання свіжих огірків і відвареного рису, то вам слід неодмінно випробувати цю просту і цікаву
    Салат «Крабові палички з ананасом»
    Салат «Крабові палички з ананасом»
    Салат з крабових паличок вже давно зайняв міцне місце на наших столах нарівні зі знаменитою «Шубою», «Олів'є» та «Мімозою». Варіацій його
    Салат «Крабові палички з апельсином»
    Салат «Крабові палички з апельсином»
    Крабові палички - улюблений багатьма продукт, який смажать у клярі, а також готують з них смачні салати. І зараз ми розповімо про незвичайному і
    Морський салат з крабовими паличками
    Морський салат з крабовими паличками
    Салати з морепродуктами завжди залишаються улюбленцями на святковому столі. Давайте поговоримо про дивних морських салатиках з крабовими паличками.
    Салат з крабовими паличками
    Салат з крабовими паличками
    Крабовий салат Крабові палички, в яких, як всім відомо, немає нічого від крабів, потрапили на наші столи не так давно - всього пару десятиліть тому.