Салат «Соснова шишка»
Салат «Соснова шишка» - зимовий оригінальний салат, зроблений у формі красивою шишечки. Якщо ви хочете вразити гостей і прикрасити стіл чимось ефектним, то вам допоможе саме цей рецепт. Це блюдо створить прекрасний новорічний настрій і стане справжнім хітом свята. А ось як приготувати салат «Соснова шишка», ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
картопля – 4 шт.;
курка копчена – 200 г;
цибулина – 1 шт.;
консервований зелений горошок – 200 г;
яйце – 3 шт.;
сир плавлений – 200 г;
горіхи: мигдаль – жменя;
соснові гілочки, зелений лук – для прикраси.
Приготування
Отже, для приготування салату, спочатку необхідно підготувати всі продукти. Яйця і картоплю відварюємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Копчену курку нарізаємо кубиками, а цибулю шаткуємо півкільцями і ошпарюємо окропом. Плавлений сирок натираємо на тертці, а горішки дрібно рубаємо і змішуємо з сиром. Тепер починаємо викладати салат шарами, промазуючи кожен майонезом. На дно блюда кладемо рівномірно картопля, посипаємо подрібненою куркою, кидаємо цибулю, висипаємо зелений горошок, терті яйця і рівномірно промазуємо все сиром з горіхами. Викладаючи шари, надаємо салату форму соснової шишки і прикрашаємо зверху мигдалем і зеленню.
Інгредієнти:
картопля – 300 г;
куряче копчене філе – 300 г;
цибулина – 1 шт.;
кукурудза консервована-250 г;
яйце – 6 шт.;
плавлений сир – 200 г;
горіхи – 50 г;
мигдаль – 200 г;
майонез для заправки.
Приготування
Картоплю відварюємо, чистимо і натираємо на тертці. Копчене філе дрібно рубаємо, а цибулю шаткуємо кубиками, ошпарюємо окропом, а потім обсушуємо. З консервованої кукурудзи зливаємо акуратненько рідина. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо на тертці, а плавлений сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з рубаними горіхами. Тепер викладаємо наш салат шарами: картопля – курочка – цибулька – кукурудза – яйця і сир з горіхами. Кожен шар промазуємо трохи майонезом і надаємо страви форму соснової шишки, прикрашаючи зверху цілим мигдалем і розмариновой гілочкою.
Інгредієнти:
подкопченое куряче філе – 150 г;
варене куряче яйце – 3 шт.;
картопля варена – 2 шт.;
вершковий сир – 200 г;
цибулина – 05 шт.;
маринований огірок – 3 шт.;
майонез – за смаком;
мигдаль – 100 г;
розмарин – для прикраси.
Приготування
Відварену картоплю і яйця остуджуємо, очищаємо і натираємо окремо на крупній тертці. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і на 20 хвилин заливаємо оцтом. Курку нарізаємо кубиками, а сир і огірки натираємо на крупній тертці. Мигдальний горіх промиваємо, просушуємо рушником і злегка обсмажуємо на сковороді. Зелень обполіскуємо й обсушуємо. Тепер починаємо викладати салат шарами: спочатку картоплю, маринована цибуля, курка, потім яйця, сир і зверху горіхи з зеленню.
Інгредієнти:
сир вершковий 300 г;
шинка – 200 г;
кедрові горіхи – 50 г;
кріп свіжий – для прикраси;
майонез – за смаком;
часник, спеції – за смаком;
мигдаль для прикраси.
Приготування
Шинку рубаємо дрібними кубиками. Вершковий сир збиваємо блендером з подрібненим кропом, очищеним часником і майонезом. Додаємо кубики шинки, кедрові горішки, солимо масу за смаком і добре перемішуємо ложкою. Ставимо салат на 20 хвилин у холодильник. Цим часом підсушуємо в духовці мигдаль. Охолоджений салат перекладаємо на блюдо, надаємо йому форму шишки, прикрашаємо мигдальними горішками і гілочкою кропу.
Рецепт салату «Соснова шишка»
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування салату, спочатку необхідно підготувати всі продукти. Яйця і картоплю відварюємо, очищаємо і натираємо на крупній тертці. Копчену курку нарізаємо кубиками, а цибулю шаткуємо півкільцями і ошпарюємо окропом. Плавлений сирок натираємо на тертці, а горішки дрібно рубаємо і змішуємо з сиром. Тепер починаємо викладати салат шарами, промазуючи кожен майонезом. На дно блюда кладемо рівномірно картопля, посипаємо подрібненою куркою, кидаємо цибулю, висипаємо зелений горошок, терті яйця і рівномірно промазуємо все сиром з горіхами. Викладаючи шари, надаємо салату форму соснової шишки і прикрашаємо зверху мигдалем і зеленню.
Новорічний салат «Соснова шишка»
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю відварюємо, чистимо і натираємо на тертці. Копчене філе дрібно рубаємо, а цибулю шаткуємо кубиками, ошпарюємо окропом, а потім обсушуємо. З консервованої кукурудзи зливаємо акуратненько рідина. Яйця відварюємо круто і подрібнюємо на тертці, а плавлений сир натираємо на крупній тертці і змішуємо з рубаними горіхами. Тепер викладаємо наш салат шарами: картопля – курочка – цибулька – кукурудза – яйця і сир з горіхами. Кожен шар промазуємо трохи майонезом і надаємо страви форму соснової шишки, прикрашаючи зверху цілим мигдалем і розмариновой гілочкою.
Смачний салат «Соснова шишка»
Інгредієнти:
Приготування
Відварену картоплю і яйця остуджуємо, очищаємо і натираємо окремо на крупній тертці. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і на 20 хвилин заливаємо оцтом. Курку нарізаємо кубиками, а сир і огірки натираємо на крупній тертці. Мигдальний горіх промиваємо, просушуємо рушником і злегка обсмажуємо на сковороді. Зелень обполіскуємо й обсушуємо. Тепер починаємо викладати салат шарами: спочатку картоплю, маринована цибуля, курка, потім яйця, сир і зверху горіхи з зеленню.
Салат «Соснова шишка»
Інгредієнти:
Приготування
Шинку рубаємо дрібними кубиками. Вершковий сир збиваємо блендером з подрібненим кропом, очищеним часником і майонезом. Додаємо кубики шинки, кедрові горішки, солимо масу за смаком і добре перемішуємо ложкою. Ставимо салат на 20 хвилин у холодильник. Цим часом підсушуємо в духовці мигдаль. Охолоджений салат перекладаємо на блюдо, надаємо йому форму шишки, прикрашаємо мигдальними горішками і гілочкою кропу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Гриби під шубою»
Представляємо вашій увазі дуже оригінальний і смачний грибний салат під овочевий шубою. Блюдо виходить дивовижно ніжним і вишуканим, і сподобається
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Салат «Парус»
Салат «Парус» додасть різноманітності вашого святкового столу, завдяки оригінальному вигляду і цікавого складу. Останнім часом складно здивувати
Салат з кедровими горішками
Іноді незначний інгредієнт у страві додає неповторний смак. Додаючи в салат кедрові горішки, ми отримуємо оригінальне блюдо з чудовим смаком, до того