» » Салат з грибами і куркою

Салат з грибами і куркою

Салат з грибами і куркою
Гриби і курка чудово між собою поєднуються. І цей вдалий тандем використовують в багатьох стравах. Як приготувати цікаві салати з грибами і куркою, читайте нижче.

Курячий салат з грибами


Інгредієнти:

  • філе куряче – 270 г;

  • варені яйця 2-3 шт.;

  • гриби гливи – 200 г;

  • цибуля – 180 г;

  • пір'я цибулі зеленої – 25 г;

  • сметана 15%-ной жирності – 100 г;

  • сіль;

  • листя салату – 5 шт.;

  • петрушка – 25 г;

  • фундук для прикраси.


  • Приготування
    Окремо гриби гливи і куряче філе відварюємо. Після цього нарізаємо інгредієнти соломкою і злегка обсмажуємо. Ріпчасту цибулю подрібнюємо і також пасеруємо. Яйця чистимо і ріжемо соломкою. Змішуємо всі підготовлені продукти, додаємо подрібнену зелень петрушки, сметану, сіль за смаком і перемішуємо. Глибокий посуд вистилаємо листочками зеленого салату, зверху викладаємо наш грибний салат з куркою. Прикрашаємо його подрібненим зеленою цибулею і фундуком.

    Грибний салат з куркою – рецепт


    Інгредієнти:

  • мариновані шампіньйони – 1 баночка;

  • куряче філе – 230 г;

  • морква – 150 г;

  • майонез салатний – 100 г;

  • перець, сіль;

  • зелень.


  • Приготування
    Куряче філе варимо, потім охолоджуємо і розбираємо на волокна. Морква також варимо, а потім ріжемо невеликими кубиками. Мариновані гриби нарізаємо пластинками. Змішуємо всі інгредієнти. За смаком солимо, перчимо, додаємо подрібнену зелень, майонез і перемішуємо.

    Листковий Салат курячий з грибами


    Інгредієнти:

  • куряче філе – 430 г;

  • огірочки мариновані – 3 шт.;

  • печериці – 300 г;

  • відварна морква – 250 г;

  • кукурудза консервована – 450 г;

  • варені круто яйця – 6 шт.;

  • майонез – 200 г;

  • часник – 2 зубчики;

  • спеції, сіль, зелень;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Печериці ріжемо великими брусочками і обсмажуємо, підсолюємо їх по смаку. Варимо куряче філе. Мариновані огірочки подрібнюємо кубиками. Майонез викладаємо в миску, додаємо подрібнений часник і нарізану зелень. Інгредієнти викладаємо шарами в такій послідовності: курка, морква, гриби, яйця, нарізані кубиками, мариновані огірки і кукурудза. Усі шари, крім верхнього змащуємо соусом.

    Салат з грибами, помідорами і курячою грудкою


    Інгредієнти:

  • грудка куряча – 1 шт.;

  • печериці свіжі – 280 м;

  • помідори – 300 г;

  • болгарський перець – 1 шт.;

  • гірчиця, майонез, сік лимона – за смаком;

  • листя салату.


  • Приготування
    Печериці миємо, ріжемо шматочками і обсмажуємо. Курячу грудку відварюємо до готовності в підсоленій воді, остуджуємо і дрібно ріжемо. На листя салату по центру викладаємо філе, по колу розміщуємо печериці, в центр на курку поміщаємо болгарський перець, очищений від насіння і нарізаний кубиками. Помідори ріжемо часточками і розкладаємо по колу. Змішуємо майонез, гірчицю і сік лимона – пропорції довільні, за смаком. Поливаємо салат отриманої заправкою і подаємо до столу.

    Рецепт курячого салату з грибами, зеленню і помідорами


    Інгредієнти:

  • печериці – 200 г;

  • салатний мікс – 80 г;

  • рукола – 100 г;

  • помідори черрі – 300 г;

  • цибулю зелений – 100 р;

  • олія оливкова – 60 мл;

  • сырокопченое куряче філе – 250 г;

  • оцет бальзамічний – 10 мл;
  • Салат з грибами і куркою

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Салатний мікс і рукколу рвемо на шматочки, помідори черрі ріжемо навпіл, подрібнюємо зелений лук, а гриби ріжемо навпіл, якщо вони дрібні. Якщо ж печериці попалися великі, то краще їх поділити на 4 частини. Сырокопченое куряче філе нарізаємо соломкою. Гриби обсмажуємо на оливковій олії (10 мл буде достатньо) на сильному вогні. Подрібнений зелений лук збризкуємо бальзамічним оцтом, солимо, перчимо і додаємо оливкову олію. Тепер на блюдо спочатку викладаємо зелень, потім гриби з помідорами і куряче філе. Поливаємо зверху оливковою олією з цибулею.
    Додав: admin | 21-06-2015, 14:13
    Переглядів: 727