Салат «Тещин язик»

Салат «Тещин язик» - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Найшвидший спосіб приготувати баклажани для цього салату - посмажити їх. Цим і займемося. Обрізаємо баклажани з двох сторін і гарненько миємо, потім нарізаємо поздовжніми пластинами товщиною не більше 05 см і обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії на розпеченій сковороді. Викладаємо на тарілку і додаємо сіль. Тепер готуємо начинку: відварюємо яйця круто, охолоджуємо, чистимо і натираємо на тертці. Плавлені сирки розминаємо, додаємо м'яке вершкове масло, яйця, майонез, видавлюємо часник і ретельно перемішуємо. Дрібно ріжемо зелень, змішуємо з начинкою, солимо, додаємо спеції. Начиняємо баклажани - для цього на кожну пластину ложечкою викладаємо начинку і звертаємо в трубочку, щоб у нас вийшов рулетик. У помідорів зрізаємо верхівку, видаляємо м'якоть з середини і нарізаємо скибочками шириною не більше 05 див. В кожен рулетик встромляємо «язичок» з помідора і викладаємо баклажани на блюдо. Викладати треба один на одного таким чином, щоб «тещин язик» виглядав назовні.
Салат «Тещин язик» з кабачків
Для приготування салату «Тещин язик» замість баклажан можна використовувати кабачки. Смужки кабачків, товщиною близько 05-1 см, обвалюємо в борошні та яйці, обсмажуємо на сковороді. Робимо Начинку з майонезу з рубаною зеленню і часником, змащуємо кабачок, вкладаємо «язичок» з помідор і викладаємо на блюдо. При бажанні, можете посипати тертим сиром або подати на листі салату.
Салат «Тещин язик» на зиму
Влітку, коли пора літніх овочів йде, хочеться згадати про традиції наших господинь - робити заготовки на зиму. Салати, мариновані та солоні овочі - які секрети приготування смачних рецептів не зберігають жінки. І навіть улюблений багатьма салат з баклажанів «тещин язик», можна заготовити на зиму. Як приготувати салат «Тещин язик»? Ми вам детально розповімо.
Інгредієнти:
Приготування

Баклажани гарненько миємо й нарізаємо пластинами не тонше, ніж 1 див. Посипаємо сіллю і даємо постояти близько 2 годин, щоб пішла гіркота. Потім обсмажуємо в олії на сковороді. Окремо готуємо соус: гіркий перець, червоний солодкий перець, часник пропускаємо через м'ясорубку, потім додаємо цукор, оцет, 1 стакан рослинного масла і 1 чайну ложку соди, ретельно перемішуємо. Укладаємо в банки шарами баклажани і соус, потім стерилізуємо близько 40 хвилин і закатуємо. З отриманої кількості інгредієнтів у вас має вийти 6 літрових банок салату з баклажанів «Тещин язик», який ви з задоволенням з'їсте взимку.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат зі свинячим язиком
Якщо ви хочете приготувати ситний салат, то радимо вам почитати цю статтю. У ній описані рецепти створення салатів зі свинячого язика. Кожен з них

Салат з солоною фореллю
Салати з солоною фореллю в останній час користуються все більшою популярністю. Чому? Тому що вони дуже смачні, ніжні, і на вигляд не гірше. Хочете

Морський язик - рецепти
Корисний і, фактично, делікатесний морський язик, від чого-то, аж ніяк не часто зустрінеш у нашому меню, і якщо вам пощастить придбати цю рибу, то не

Телячий язик - рецепт
Такий делікатес як телячий мову ми найчастіше використовуємо як холодну закуску або ж інгредієнт якогось салату. А адже гарячі страви з язика теж

Баклажани з майонезом і часником
Баклажани не володіють своїм власним смаком, але з них можна приготувати пікантну і смачну закуску - баклажани з майонезом і часником. Пропонуємо

Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І