Морський язик - рецепти

Давайте розглянемо рецепти того, як смачно приготувати морський язик.
Рецепт морського язика в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування морського язика досить простий: беремо цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями або кільцями, сир натираємо на крупній тертці, а філе морського язика солимо і перчимо з обох сторін. На деко наливаємо трохи олії і викладаємо рибу. Далі промазуємо філе зверху сметаною, і наступним шаром кладемо кільця ріпчастої цибулі. Ставимо деко в духовку і запікаємо мову протягом 10 хвилин. По закінченню часу, дістаємо страву з духовки, посипаємо тертим сиром і ставимо його назад ще на 15 хвилин.
Готовий морський язик перекладаємо на блюдо, прикрашаємо зеленню і свіжими овочами.
Котлети з морського язика - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Скибочки білого хліба замочуємо в молоці, віджимаємо і, разом з очищеним від лушпиння цибулею, пропускаємо через м'ясорубку. Філе морського язика промиваємо, обсушуємо, ріжемо невеликими шматочками і теж подрібнюємо за допомогою м'ясорубки. В отриманий фарш додаємо яйце, солимо і перчимо масу за смаком. Ретельно все перемішуємо і, змочуючи руки у воді, формуємо невеликі котлетки. Потім обсмажуємо наші рибні биточки на розпеченій сковороді з додаванням рослинної олії з обох боків до утворення апетитною рум'яною кірочки.
Рецепт смаженого морського язика
Інгредієнти:
Приготування
Філе морського язика промиваємо, обсушуємо і нарізаємо порційними шматочками. Солимо за смаком і залишаємо при кімнатній температурі приблизно на 1 годину, щоб риба, як слід, просочилася сіллю і при смаженні не розвалювалася.
Борошно змішуємо з чорним перцем. Шматочки риби паніруємо в підготовленій борошні й обсмажуємо на розпеченій сковороді з рослинним маслом близько 10 хвилин до золотавої скоринки.
Подаємо готове філе на стіл, прикрасивши страву скибочками лимона і пір'ям зеленого лука. Як гарнір підійде картопляне пюре або гречка.
Рецепт приготування риби морської мову з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Філе промиваємо й обсушуємо паперовою серветкою. Корінь імбиру чистимо, а потім натираємо на тертці. Далі викладаємо в

Тим часом очищаємо цибулю і часник. Цибулю нарізаємо півкільцями, часник - дрібними кубиками. Баклажани, помідори і картоплю ретельно миємо, очищаємо від шкірки і нарізаємо всі овочі кружальцями. Форму для запікання застеляємо фольгою, викладаємо рибу, зверху розкладаємо цибулю, часник, картоплю, баклажани, помідори і заливаємо все вершками. Посипаємо блюдо тертим сиром, щільно закриваємо фольгою й запікаємо філе з овочами приблизно 30 хвилин.
За аналогічним рецептом також смачно запікати рибу в горщиках .
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Морський окунь, запечений в духовці
Морський окунь є дуже корисною рибою. Приготувати з нього можна досить багато страв, а тому ми вирішили розповісти вам про деяких рецептах. Ви,

Морський язик в клярі - рецепт
Морський язик - цінний дієтичний продукт, в якому міститься багато корисних речовин: амінокислоти, незамінні жири, вітаміни A, B, D, E, F, РР.

Роли з морського мови
Роли з морського язика - це пікантна і делікатесна закуска, яка неодмінно сподобається вашим близьким і друзям. А приготувати її досить просто. І в

Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І