Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рибний салат з рисом

Рибний салат з рисом

22-03-2015, 21:18
399
Рибний салат з рисом
Дуже популярний салат, в якому рис поєднується з різними видами риби. Він і смачний і поживний. Дуже виграшно виглядає колірна гамма таких страв. Рибу беріть будь-яку, сиру або консерви, а жменя відвареного рису відмінно доповнить навіть салат з морепродуктів .

Салат з тунцем і рисом


Інгредієнти:

  • тунець - 1 банка;

  • кукурудза - 05 банки;

  • рис відварений - 2 ст.;

  • яйце - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сіль - за смаком;

  • петрушка - гілочка;

  • майонез - за смаком.


  • Приготування
    Рис повинен обов'язково бути холодним, щоб салат не прокис. Якщо в консервах міститься рідина, зливаємо її. Рибу просто розімніть вилкою, цибулю дрібненько наріжемо, яйця порубаємо. Змішуємо, заправляємо. Для краси посиплемо зеленню і насолоджуємося. Слідуючи цим рецептом можна приготувати салат з рисом і сардиной.

    Салат з сайрою і рисом


    Інгредієнти:

  • сайра - 1 банка;

  • рис відварений - 2 ст.;

  • яйце - 3 шт.;

  • морква - 2 шт.;

  • цибуля (перо) - 4 ст. ложки;

  • майонез - кілька ложок;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    А зараз ми приготуємо листковий салат. Як завжди, беремо вже холодний рис, охолоджену відварену моркву, охолоджені круті яйця.
    Білки натираємо крупно, а жовтки просто перетворюємо в крихту за допомогою виделки.
    Зелену цибулю дрібно рубаємо ножем.
    Приступимо до складання салату.
    На блюдо (можна довгасте), розміщуємо наші продукти в такому порядку: рис - майонез - розім'ята сайра - майонез - цибуля - білок - майонез - зітхання - майонез. Тепер жовтком рівномірно обсипаємо з усіх сторін, і виходить краса і смакота. Тільки не поспішайте, не їжте рибний салат відразу - хай просочиться.

    Салат з лосося з рисом


    Смачне рожеве лососеве філе зробить ваш салат дуже ошатним.
    Інгредієнти:

  • лосось (філе) - 300 г;

  • рис відварений - 2 ст. ложки;

  • печериці - 200 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • майонез - за смаком;

  • олія без запаху;

  • морква - 2 шт.;

  • сіль, перець - за смаком;

  • лимон.


  • Приготування
    Варимо філе лосося в киплячій воді зі спеціями. Готове філе збризніть соком лимона.
    Печериці почистимо, поріжемо і посмажимо з цибулею.
    Змішуємо гриби і рис, підсолюємо і покриваємо майонезній сіточкою. Розмішувати не потрібно. На рисову подушку, красиво розкладаємо скибочки лосося. Прикрашаємо гілочками зелені й тонкими лимонними скибочками.

    Салат з рибою і рисом


    Оригінальний смак салат з копченою рибкою. Якщо філе солоне, то рис забере зайву сіль. Але краще брати жирну рибку з малим вмістом солі, філе якої легко ділиться на часточки.
    Інгредієнти:

    Рибний салат з рисом
  • копчена риба - 200 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • рис відварений - 2 ст.;

  • майонез;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелень.


  • Приготування
    Охолоджений рис, шматочки риби, рубане яйце з'єднуємо, заправляємо майонезним соусом. Прикрашаємо гілочками зелені.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з тунцем і рисом
    Салат з тунцем і рисом
    Салат з тунцем і рисом - це чудова, смачна та ситна закуска. А головне її приготувати не складе особливої праці. Читаємо наші прості, але в теж час
    Салат з кукурудзою і рисом
    Салат з кукурудзою і рисом
    Ні один наш стіл не обходиться без салатів, варіантів приготування яких досить багато. І напевно багато хто з нас пробували салат з кукурудзою і
    Салат з рисом і горбушею
    Салат з рисом і горбушею
    Салати - чудова закуска на будь-якому столі. І сьогодні мова піде про ситних і економних салатах з рисом і горбушею. У приготуванні цієї страви немає
    Салат з рисом і яйцем
    Салат з рисом і яйцем
    Страви з рисом і яйцями виходять дуже ситними і поживними. І сьогодні ми пропонуємо кілька дивовижних рецептів салатів з цими інгредієнтами. Така
    Салат з рисом і ананасами
    Салат з рисом і ананасами
    Салати з рисом досить ситні і смачні. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних і незвичайних варіантів створення закуски з рисом і ананасами.