Салат з копченою куркою і корейською морквою
Салат з копченою куркою і корейською морквою можна по праву назвати однією з найбільш простих холодних закусок, підходять для меню у свята і будні.
Азіатська заправка, яку ми використовуємо при приготуванні цього салату, відмінно контрастує з гостротою і кислинкою корейської моркви. В якості овочевої бази рецепту ви можете використовувати будь-які улюблені овочі, ми ж зупинилися на капустяної суміші.
Інгредієнти:
Для салату:
копчена курятина – 460 м;
головка пекінської капусти;
червонокачанна капуста – 180 г;
солодкий перець – 95 г;
зелена цибуля – 4 пера;
жменя мигдалевих пелюсток;
корейська морква – 115 р.
Для заправки:
арахісове масло – 55 г;
соєвий соус – 65 мл;
рисовий оцет – 25 мл;
мед – 25 г;
оливкова олія – 45 мл;
гострий соус – за смаком;
часник – 2 зубки;
вода – 15 мл
Приготування
Почніть з підготовки компонентів салату: розберіть курячу м'якоть, наріжте обидва види капусти, подрібніть зелень і солодкий перець наріжте соломкою. Змішайте всі підготовлені складові з корейською морквою.
Тепер час заправки. Розітріть часникові зубки в пасту і змішайте їх з усіма інгредієнтами заправки, представленими в списку. Заправте салат з корейською морквою, куркою і болгарським перцем отриманої заправкою, а потім посипте пелюстками мигдалю. При необхідності, замінити мигдаль можна будь-якими горіхами і насінням, нам необхідна лише контрастна текстура.
Інгредієнти:
копчена курятина -310 г;
морква по-корейськи – 115 г;
зелений горошок – 85 м;
свіжий огірок – 115 г;
печериці – 135 г;
майонез – 85 м;
картопля – 370 г;
олія для фритюру.
Приготування
Картопля натріть на тертці або шатківниці для корейської моркви. Гриби спасеруйте, не забувши приправити, а потім охолодіть. Розберіть курятину на волокна. Подрібніть свіжий огірок і приступайте до складання салату.
Викладіть шари підготовлених інгредієнтів, виключаючи картоплю, в якому порядку, покриваючи кожен майонезом. Обсмажте шматочки картоплі в розігрітій олії до рум'янцю, а потім, злегка охолодивши, викладіть поверх готового салату.
Салат з грибами, куркою, корейською морквою і огірком подають відразу ж після приготування, поки картопля залишився хрустким, а його тепло не передалося овочів.
Інгредієнти:
морква по-корейськи – 230 г;
молода капуста – 310 г;
червоний цибуля – 115 г;
жменя міксу зелень (кінза, базилік, м'ята);
копчена курятина – 280 м;
мед – 35 мл;
сік лайма – 35 мл;
сік апельсина – 35 мл;
часник – 2 зубки;
вустерширський соус – 75 мл.
Приготування
Нашаткуйте капусту і розділіть червоний цибулю на тонкі півкільця. Змішайте всі компоненти зі свіжою зеленню, шматочками курятини і корейською морквою. Приготуйте соус-маринад, з'єднавши мед з соком лайма, апельсина, пастою з часнику і вустером. Заправте салат і подавайте відразу ж.
Інгредієнти:
копчена курятина – 480 м;
стебла селери – 3 шт.;
морква по-корейськи – 290 г;
сир з блакитною цвіллю – 35 г;
майонез – 85 м;
соус барбекю – 35 г;
листя латуку – 3-4 шт.
Приготування
Максимально дрібно наріжте стебла селери. Змішайте його з шматочками курятини і морквою, додайте нашатковану латук. Розітріть сир з пліснявою разом з майонезом, додайте соус барбекю і заправте салат. Подавайте просто так або на сендвічі.
Салат з курки з корейською морквою – рецепт
Азіатська заправка, яку ми використовуємо при приготуванні цього салату, відмінно контрастує з гостротою і кислинкою корейської моркви. В якості овочевої бази рецепту ви можете використовувати будь-які улюблені овочі, ми ж зупинилися на капустяної суміші.
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Почніть з підготовки компонентів салату: розберіть курячу м'якоть, наріжте обидва види капусти, подрібніть зелень і солодкий перець наріжте соломкою. Змішайте всі підготовлені складові з корейською морквою.
Тепер час заправки. Розітріть часникові зубки в пасту і змішайте їх з усіма інгредієнтами заправки, представленими в списку. Заправте салат з корейською морквою, куркою і болгарським перцем отриманої заправкою, а потім посипте пелюстками мигдалю. При необхідності, замінити мигдаль можна будь-якими горіхами і насінням, нам необхідна лише контрастна текстура.
Салат з куркою і корейською морквою шарами
Інгредієнти:
Приготування
Картопля натріть на тертці або шатківниці для корейської моркви. Гриби спасеруйте, не забувши приправити, а потім охолодіть. Розберіть курятину на волокна. Подрібніть свіжий огірок і приступайте до складання салату.
Викладіть шари підготовлених інгредієнтів, виключаючи картоплю, в якому порядку, покриваючи кожен майонезом. Обсмажте шматочки картоплі в розігрітій олії до рум'янцю, а потім, злегка охолодивши, викладіть поверх готового салату.
Салат з грибами, куркою, корейською морквою і огірком подають відразу ж після приготування, поки картопля залишився хрустким, а його тепло не передалося овочів.
Салат з куркою, апельсином і корейською морквою
Інгредієнти:
Приготування
Нашаткуйте капусту і розділіть червоний цибулю на тонкі півкільця. Змішайте всі компоненти зі свіжою зеленню, шматочками курятини і корейською морквою. Приготуйте соус-маринад, з'єднавши мед з соком лайма, апельсина, пастою з часнику і вустером. Заправте салат і подавайте відразу ж.
Салат з морквою по-корейськи і куркою
Інгредієнти:
Приготування
Максимально дрібно наріжте стебла селери. Змішайте його з шматочками курятини і морквою, додайте нашатковану латук. Розітріть сир з пліснявою разом з майонезом, додайте соус барбекю і заправте салат. Подавайте просто так або на сендвічі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з копченою куркою і кукурудзою
Шалено смачними виходять страви на основі копченої курятини. І в цьому матеріалі підкажемо, як поєднувати цей інгредієнт з консервованої солодкої
Салат з корейською морквою і копченою ковбасою
Салат - швидкий і простий спосіб насититися в обід без тяжкості в шлунку. А закуски, які описані далі ще й смачні, яскраві і їх можна включати у
Салат з сирих кабачків
Деякі господині навіть не підозрюють, що кабачки можна вживати в їжу в сирому вигляді. Між тим з них виходять смачні, а найголовніше – дуже корисні
Рулет з лаваша з корейською морквою
Гостреньку морква по-корейськи пропонуємо використовувати в якості основного інгредієнта в дуже простих і досить оригінальних закусках. Сьогодні це
Салат з морквою і куркою
Салат з морквою і куркою - смачне і ситне блюдо, яке неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл. А приготувати його досить просто, варто лише
Салати з корейською морквою - рецепти
Салати з корейською морквою - це оригінальна і пікантна закуска, яку можна подати як до повсякденного, так і святкового столу. Пропонуємо вашій увазі