Салат з стеблового селери з яблуком
Пропонуємо вашій увазі варіанти рецептів неймовірно смачного та водночас корисного салату з стеблового селери з куркою і яблуком. Таке поєднання особливо сподобається любителям легких страв зі свіжим смаком.
Інгредієнти:
стебла селери – 2 шт.;
м'ясо курки (запечене або відварне) – 250 г;
зварені круто яйця – 170 г;
зелене яблуко сорту «Симиренко» – 150 г;
пір'я зеленої цибулі – 3-4 шт.;
сир твердий – 45 г;
сік лимона або лайма – 40 мл;
горіхи волоські – за смаком;
майонез або сметана – за смаком;
сіль крупна і свежеперемолотый чорний перець – за смаком.
Приготування
Куряче м'ясо для цього салату можна просто відварити. Але якщо у вас залишилася після вечері запечена або смажена курка, її можна сміливо використовувати в якості основи страви, від цього воно стане тільки смачніше. При необхідності відокремлюємо м'якоть від кісток і нарізаємо дрібними скибочками. Відварені круто курячі яйця звільняємо від шкаралупи і шаткуємо кубиками. Подрібнюємо тим же манером очищене зелене яблучко і збризкуємо його лимонним або лаймовим соком. Нарізаємо стебла селери і пір'я зеленої цибулі і перетираємо на середній тертці твердий сир. З'єднуємо підготовлені компоненти салату в широкій мисці, заправляємо майонезом або сметаною, присмачую за смаком сіллю і перцем і хвилин через п'ятнадцять, коли страва настоїться, викладаємо його в салатник, посипаємо товченими горіхами і подаємо до столу.
Інгредієнти:
стебла селери – 2 шт.;
м'ясо курки (філе) – 350 г;
ананас консервований – 220 г;
виноград – 170 г;
яблука кисло-солодкі – 220 г;
горіхи волоські запашні – 110 г за смаком;
лимон – 05 шт.;
зелень;
майонез і сметана в рівних пропорціях;
сіль крупна і свежеперемолотый чорний перець.
Приготування
Курячу грудку для приготування салату необхідно відварити в підсоленій воді зі спеціями і дати їй охолонути в бульйоні. Нарізаємо м'ясо невеликими кубиками й викладаємо в миску. Туди ж відправляємо розрізані навпіл і позбавлення від кісточок виноградини, нарізані кубиками ананаси і очищені яблучка. Стебла селери очищаємо від волокнистих поверхневих ниток, подрібнюємо після цього і також додаємо в салат. Заправляємо салат сумішшю сметани, майонезу і лимонного соку, додавши при цьому в заправку сіль, перчик і товчені горіхи, акуратно перемішуємо, даємо трохи настоятися, і можемо подавати, прикрасивши страву горіхами і зеленню.
Салат з курки з стебловим селерою, зеленим яблуком і сиром - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо для цього салату можна просто відварити. Але якщо у вас залишилася після вечері запечена або смажена курка, її можна сміливо використовувати в якості основи страви, від цього воно стане тільки смачніше. При необхідності відокремлюємо м'якоть від кісток і нарізаємо дрібними скибочками. Відварені круто курячі яйця звільняємо від шкаралупи і шаткуємо кубиками. Подрібнюємо тим же манером очищене зелене яблучко і збризкуємо його лимонним або лаймовим соком. Нарізаємо стебла селери і пір'я зеленої цибулі і перетираємо на середній тертці твердий сир. З'єднуємо підготовлені компоненти салату в широкій мисці, заправляємо майонезом або сметаною, присмачую за смаком сіллю і перцем і хвилин через п'ятнадцять, коли страва настоїться, викладаємо його в салатник, посипаємо товченими горіхами і подаємо до столу.
Салат з курячою грудкою, яблуком, селерою і ананасом
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку для приготування салату необхідно відварити в підсоленій воді зі спеціями і дати їй охолонути в бульйоні. Нарізаємо м'ясо невеликими кубиками й викладаємо в миску. Туди ж відправляємо розрізані навпіл і позбавлення від кісточок виноградини, нарізані кубиками ананаси і очищені яблучка. Стебла селери очищаємо від волокнистих поверхневих ниток, подрібнюємо після цього і також додаємо в салат. Заправляємо салат сумішшю сметани, майонезу і лимонного соку, додавши при цьому в заправку сіль, перчик і товчені горіхи, акуратно перемішуємо, даємо трохи настоятися, і можемо подавати, прикрасивши страву горіхами і зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з стеблової селери з огірком
Свіжий, соковитий і дуже легкий салатик з стеблової селери з огірком особливо корисний для тих, хто рахує калорії. Приготувавши його, ви отримаєте
Салат з селери і курячої грудки
Легкий салат із селери з куркою — це смачне, освіжаюче блюдо, багате вітамінами. Така закуска підійде як для повсякденного вечері, так і для
Салат із селери з яблуком
Селера корисне і дивне рослина, що містить багато вітамінів і мінералів. Він входить до складу різних дієт, так як добре виводить шлаки і токсини з
Салат із стебел селери
Селера - продукт надзвичайно корисний і до того ж низькокалорійний. Він має негативну калорійність, адже при його переробці організм більше енергії
Салат із зеленим яблуком
Яблука - це смачний фрукт, який широко використовується в кулінарії. І сьогодні ми підкажемо вам кілька варіантів створення чудових салатиків з