Салат з шинкою рецепт
У всіх буває так, що хочеться чогось особливо смачненького і незвичайного, а в холодильнику звичайнісінькі продукти типу шинки. Ця стаття вам в допомогу, спробуйте приготувати і насолоджуйтеся новими поєднаннями смаків звичайних продуктів.
Відмінною особливістю салату-коктейлю є його подача. А він подається у високих прозорих креманках і викладається в них шарами. Тому навіть з таких простих інгредієнтів, як шинка і огірки виходить чарівний легкий салат, який виглядає як в ресторані.
Інгредієнти:
шинка – 150 г;
яйце – 2 шт.;
сир напівтвердий (голландський, гауда) – 130 г;
огірок свіжий – 150 г;
перець солодкий – 1 шт.;
зелень, сіль, майонез , перчик мелений.
Приготування
Яйця відварюємо круто, заливаємо відразу крижаною водою, такий контрастний душ дозволить їх надалі швидко і легко очистити.
Шинку, перець і яйце нарізаємо соломкою. Теж робимо і з сиром, але для економії часу можна і на крупній тертці потерти його. Якщо ви готуєте для себе, то огірки теж можна нарізати соломкою, але можна і зробити тонкі прозорі слайсы з допомогою економною овочечистки.
Змішувати всі інгредієнти заздалегідь не варто, оскільки огірки та перець стечуть. Безпосередньо перед подачею в креманку укладаємо шар шинки, зверху перець, потім сир, яйце і на самий верх огірок, т. к. він самий соковитий і сік буде стікаючи просочувати всі продукти. Кожен шар злегка поливаємо майонезом.
Для салату макарони краще взяти з твердих сортів пшениці у вигляді бантиків або спіральок. Цей Салат дуже поживний і добре підійде для щільного перекусу.
Інгредієнти:
макарони відварні – 300 г;
шинка – 300 г;
помідор – 2 шт.;
перець болгарський – 1 шт.;
маслини – 70 г;
сир твердий (типу пармезану) – 170 г;
часник – 2 зубки;
свіжі кріп, базилік, петрушка;
оливкова олія, сіль, спеції.
Приготування
Шинку, помідор, перець наріжемо соломкою, оливки на половинку, часник і зелень нарубим як можна дрібніше. З сиру зробимо слайсы з допомогою овочечистки. Змішаємо всі інгредієнти і макаронами, додаємо улюблені спеції (добре підійдуть італійські або прованські трави), посолити і поллємо маслом. Всі перемішаємо і відразу приступаємо до вживання.
Інгредієнти:
огірок маринований – 3 шт.;
квасоля консервована червона – 250 г;
квасоля консервована біла – 250 г;
зелена цибуля – 4 стебла;
червоний цибуля – 2 шт.;
шинка – 300 г;
петрушка – 05 пучка;
оливкова олія – 40 мл;
бальзамічний оцет – 20 мл;
цукор – 15 г;
сіль, перець.
Приготування
Червоний цибулю почистимо і нарізаємо тоненькими півкільцями, так тонко, як тільки зможемо. Чим тонше він буде нарізаний, тим швидше промаринується і ніжніший смак його буде в салаті.
Тепер маринад: змішати оцет, олію, цукор, сіль і перець. Тепер в цей соус кладемо цибулю.
Квасоля процідимо від розсолу, шинку і огірочки нарізаємо соломкою. У салатницю викладаємо всі інгредієнти, зелень дрібненько нарубим і туди ж. Цибулю кладемо разом з маринадом, цього соусу цілком достатньо, щоб заправити салат. Все перемішуємо і насолоджуємося приголомшливим смаком.
Салат-коктейль «Ніжність» з шинкою, сиром і огірками - рецепт
Відмінною особливістю салату-коктейлю є його подача. А він подається у високих прозорих креманках і викладається в них шарами. Тому навіть з таких простих інгредієнтів, як шинка і огірки виходить чарівний легкий салат, який виглядає як в ресторані.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця відварюємо круто, заливаємо відразу крижаною водою, такий контрастний душ дозволить їх надалі швидко і легко очистити.
Шинку, перець і яйце нарізаємо соломкою. Теж робимо і з сиром, але для економії часу можна і на крупній тертці потерти його. Якщо ви готуєте для себе, то огірки теж можна нарізати соломкою, але можна і зробити тонкі прозорі слайсы з допомогою економною овочечистки.
Змішувати всі інгредієнти заздалегідь не варто, оскільки огірки та перець стечуть. Безпосередньо перед подачею в креманку укладаємо шар шинки, зверху перець, потім сир, яйце і на самий верх огірок, т. к. він самий соковитий і сік буде стікаючи просочувати всі продукти. Кожен шар злегка поливаємо майонезом.
Рецепт італійського салату з макаронами і шинкою
Для салату макарони краще взяти з твердих сортів пшениці у вигляді бантиків або спіральок. Цей Салат дуже поживний і добре підійде для щільного перекусу.
Інгредієнти:
Приготування
Шинку, помідор, перець наріжемо соломкою, оливки на половинку, часник і зелень нарубим як можна дрібніше. З сиру зробимо слайсы з допомогою овочечистки. Змішаємо всі інгредієнти і макаронами, додаємо улюблені спеції (добре підійдуть італійські або прованські трави), посолити і поллємо маслом. Всі перемішаємо і відразу приступаємо до вживання.
Рецепт салату з квасолею і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Червоний цибулю почистимо і нарізаємо тоненькими півкільцями, так тонко, як тільки зможемо. Чим тонше він буде нарізаний, тим швидше промаринується і ніжніший смак його буде в салаті.
Тепер маринад: змішати оцет, олію, цукор, сіль і перець. Тепер в цей соус кладемо цибулю.
Квасоля процідимо від розсолу, шинку і огірочки нарізаємо соломкою. У салатницю викладаємо всі інгредієнти, зелень дрібненько нарубим і туди ж. Цибулю кладемо разом з маринадом, цього соусу цілком достатньо, щоб заправити салат. Все перемішуємо і насолоджуємося приголомшливим смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат-коктейль з шинкою
Жодне застілля або свято не обходиться без салатів. Дуже добре виглядають на столі, так звані коктейлі салати. Сьогодні ми з вами розберемося, як
Салат з шинкою
Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте
Салат з шинкою і помідорами
Чудовою закускою на буденний або святковий стіл може стати салат з шинкою і помідорами. Варіантів його приготування досить багато. У нашій статті ми
Салат з шинкою і квасолею
Салат з шинкою і квасолею готуватися досить швидко і просто, а виходить ситним та смачним. Давайте розберемо кілька цікавих варіантів створення цього
Салат «Ніжність» з шинкою
Салат «Ніжність» - це відмінна закуска для святкового або фуршетного столу. Приготувати його можна з різними інгредієнтами і сьогодні мова піде про
Салат з шинкою і сиром
Салат - це універсальне блюдо, яке готують з самих різних інгредієнтів. Тут все залежить від ваших уподобань і фантазії. І сьогодні мова піде про