Салат з консервованою рибою
У кожної гарної господині в арсеналі завжди знайдеться баночка консервованої риби, яка дбайливо припасена для непередбаченого випадку. Таким може бути прихід гостей або просто небажання виходити з дому в погану погоду за продуктами. У цьому випадку можна швиденько зміркувати смачний і оригінальний салатик з консервованою рибою. Варіанти такого страви ми пропонуємо нижче в наших рецептах.
Інгредієнти:
консервована риба – 240 г;
картопля, зварена в мундирі і очищений – 320 г;
морква, відварена і очищена – 280 м;
цибулина ріпчаста – 90 г;
яйця курячі середнього розміру, відварені і очищені – 4 шт.;
майонез класичний – 240 г;
гілочки свіжої зелені кропу і петрушки – за смаком;
сіль велика – за смаком.
Приготування
Такий листковий салат з консервованою рибою готується просто, а на смак виходить просто приголомшливим. Консервована риба підійде будь-яка, її необхідно розім'яти за допомогою вилки, попередньо злив акуратно розсіл. Викладаємо на дно широкого страви або салатника рибну масу і покриваємо натертими яєчними білками. Слідом розподіляємо зверху перетерту варену моркву, дрібненько нарізану цибульку і натерту варену картоплю. Кожен шар просочуємо щедро майонезом і трохи підсолюємо. На завершення притрушиваем страва подрібненими жовтками, дрібненько нарубаної свіжої зеленню і даємо трохи просочитися перед подачею.
Інгредієнти:
консервована риба – 240 г;
морська капуста – 220 г;
зварений розсипчастий рис – 5 ст. ложок;
яйця курячі середнього розміру, відварені і очищені – 3 шт.;
майонез класичний – за смаком;
гілочки свіжої зелені кропу і петрушки – за смаком;
сіль велика – за смаком.
Приготування
З консервованої риби зливаємо розсіл і розминаємо її виделкою до отримання невеликих шматочків. Морську капусту трохи віджимаємо від надлишків вологи і нарізаємо довільно гострим ножем. Головне, щоб не траплялися надто довгі її фрагменти. Готові відварені і очищені курячі яйця нарізаємо кубиками і змішати з рибою і квашеною капустою в мисці, додавши при цьому відварену до готовності розсипчастий рис. Заправляємо масу класичним майонезом, додаємо за смаком велику кухонну сіль і перемішуємо акуратно. Перед подачею викладаємо страву в салатник і оформляємо гілочками свіжої зелені.
Інгредієнти:
консервована риба – 240 г;
чорнослив – 220 г;
твердий сир – 220 г;
яйця курячі середнього розміру, відварені і очищені – 5 шт.;
майонез класичний – 150-220 г;
масло вершкове – 90 г;
гілочки свіжої зелені кропу і петрушки – за смаком;
сіль велика – за смаком.
Приготування
Для приготування салату ретельно промиваємо чорнослив, заливаємо його окропом, а через хвилин десять воду зливаємо, даємо стекти, нарізаємо продукт соломкою або кубиками й викладаємо на дно салатника.
З консервованої риби зливаємо розсіл, розминаємо її за допомогою вилки і викладаємо поверх скибочок чорносливу. Ідеальним варіантом для такого салату буде консервована горбуша у власному соку, але за браком її можна взяти і сайру, і сардину, і будь-яку іншу рибку.
Слідом розподіляємо рівномірним шаром перетерті відварені і очищені курячі яйця і твердий сир, пропустивши його через крупну тертку. Кожен шар присмачую майонезом щедро і при бажанні підсолюємо. Заздалегідь заморожене вершкове масло натираємо на тертці і притрушиваем їм салат зверху. Даємо страві трохи просочитися, а потім оформляємо гілочками свіжої зелені і можемо подавати до столу.
Салат з консервованої риби з картоплею і яйцями - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Такий листковий салат з консервованою рибою готується просто, а на смак виходить просто приголомшливим. Консервована риба підійде будь-яка, її необхідно розім'яти за допомогою вилки, попередньо злив акуратно розсіл. Викладаємо на дно широкого страви або салатника рибну масу і покриваємо натертими яєчними білками. Слідом розподіляємо зверху перетерту варену моркву, дрібненько нарізану цибульку і натерту варену картоплю. Кожен шар просочуємо щедро майонезом і трохи підсолюємо. На завершення притрушиваем страва подрібненими жовтками, дрібненько нарубаної свіжої зеленню і даємо трохи просочитися перед подачею.
Салат з консервованою рибою, рисом і морською капустою
Інгредієнти:
Приготування
З консервованої риби зливаємо розсіл і розминаємо її виделкою до отримання невеликих шматочків. Морську капусту трохи віджимаємо від надлишків вологи і нарізаємо довільно гострим ножем. Головне, щоб не траплялися надто довгі її фрагменти. Готові відварені і очищені курячі яйця нарізаємо кубиками і змішати з рибою і квашеною капустою в мисці, додавши при цьому відварену до готовності розсипчастий рис. Заправляємо масу класичним майонезом, додаємо за смаком велику кухонну сіль і перемішуємо акуратно. Перед подачею викладаємо страву в салатник і оформляємо гілочками свіжої зелені.
Рецепт салату з консервованої риби з чорносливом
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування салату ретельно промиваємо чорнослив, заливаємо його окропом, а через хвилин десять воду зливаємо, даємо стекти, нарізаємо продукт соломкою або кубиками й викладаємо на дно салатника.
З консервованої риби зливаємо розсіл, розминаємо її за допомогою вилки і викладаємо поверх скибочок чорносливу. Ідеальним варіантом для такого салату буде консервована горбуша у власному соку, але за браком її можна взяти і сайру, і сардину, і будь-яку іншу рибку.
Слідом розподіляємо рівномірним шаром перетерті відварені і очищені курячі яйця і твердий сир, пропустивши його через крупну тертку. Кожен шар присмачую майонезом щедро і при бажанні підсолюємо. Заздалегідь заморожене вершкове масло натираємо на тертці і притрушиваем їм салат зверху. Даємо страві трохи просочитися, а потім оформляємо гілочками свіжої зелені і можемо подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з ананасом - рецепт
Салати з додаванням до складу солодкого соковитого ананаса виходять надзвичайно соковитими і ніжними. А солодкість тропічного фрукта незвичайним
Салат «Ніжність» з куркою і чорносливом
Серед неймовірної кількості рецептів різноманітних закусок можна обійти стороною відомий салат «Ніжність» з куркою і пікантним чорносливом. Це чудове
Салат з буряка з чорносливом
Солодкість буряків і пікантний смак чорносливу прекрасно поєднуються, особливо в холодних закусках. Пропонуємо рецепти нескладних салатів, які можуть
Салат з консервованої скумбрії
У даній статті ми пропонуємо декілька оригінальних і досить цікавих рецептів салатів з консервованої скумбрії. При чому консерви можна вибрати
Пиріг з консервованою рибою
Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З