Узвар із сухофруктів - рецепт

Узвар із сухофруктів
Інгредієнти:
Приготування
Як варити узвар із сухофруктів? В емальовану каструльку наливаємо воду, ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння. Всі сухофрукти, гарненько промиваємо кілька разів, викладаємо на рушник і даємо стекти зайвій воді. Тепер акуратно закладаємо сухофрукти в воду, перемішуємо і варимо протягом 5 хвилин. Далі знімаємо каструлю з вогню, накриваємо кришкою і залишаємо настоятися і охолонути до кімнатної температури. Потім готовий узвар додаємо лимонну кислоту за смаком, кладемо мед, перемішуємо і розливаємо напій по склянках разом з сухофруктами.
Рецепт узвару з шипшини
Узвар, зварений з шипшини, дуже корисний. Він є гарною підтримкою для імунітету, особливо в зиязикай час.
Інгредієнти:

Приготування
Отже, для приготування узвару беремо ягоди шипшини, заливаємо водою, ставимо на слабкий вогонь і доводимо до кипіння. Потім обережно знімаємо каструлю з плити, накриваємо кришкою і залишаємо настоятися в прохолодному місці близько 60 хвилин. Перед вживанням, узвар з шипшини проціджуємо і додаємо, за бажанням, цукор або мед.
Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Томатний сік - рецепт
Томатний сік можна не тільки пити, але і використовувати для приготування соусів і холодних супів. Забудьте про магазинних соках з морем загусників і

Узвар із яблук
Яблучним узваром дуже приємно зігріватися під час майбутніх осінніх холодів. Такий напій можна пити самостійно, а можна підігріти з паличкою кориці,

Компот з персиків
Компот можна готувати з різних ягід і фруктів. Вони можуть замороженими, сушеними або свіжими. І зараз ми поділимося з вами простими рецептами

Узвар з шипшини
Узвар вважається прохолодним напоєм, але поданий в гарячому вигляді він чудово зігріє в холодну пору року. До того ж, він куди корисніше компоту.

Як правильно заварювати шипшину?
Всі ми з дитинства знаємо про те, якими чудодійні властивості має шипшина, і напій з плодів зокрема. Але ось ми вже дорослі і тепер прийшов час і нам

Компот із сухофруктів в мультиварці
Компот - смачний російський напій. Його можна вживати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Варіантів його створення досить багато. Ми ж сьогодні